Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar başında max kaç saat?

Dwinz

Öne çıkan mesajlar

Bu yaz her gün max 4-5 saat uyku uyudum.Uo oynuyodum sürekli , nerden bulaştım bilmiyorum keşke bulaşmasaydım , yanımda telefon bilgisayar başında sadece kebap yiyerek bütün bi yazı geçirdim.Sanıyorum 2 gün kadar aralıksız durdum hiç uyumadan.Bilgisayar başında uyandığımı hatırlıyorum :) (nası uyuduğumu bilmiyom valal)
Elime ne geçti hiçbişey.Sadece 1 ay okula geç kaldım insan alışamıyo erken kalkmaya birdenbire :)

[Bu mesaj Reginald_Arvizu tarafından 16 Aralık 2004 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dwinz, 16 Aralık 2004 21:37 tarihinde demiş ki:
Bilgisayar başında hiç kalkmadan kısa sureli bazı ihtiyaçlar harici
max kaç saat oturabilirsiniz veya oturdunuz?
Ben bi ara 20 saati falan bulmuştum bi süre sonra bazı belirtiler kendini gösterio falam dayanabilen varmı bunlara :)

edik:bi soru daha günde ortalama kaç saat oturursunuz?
beyler sitee bir uzaylı var zama dilimlerini dunyaya gore tam orenememis...abi naptın 20 saat ..neler hissettin[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
*üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur*
Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blizzard_IcedEye, 16 Aralık 2004 22:38 tarihinde demiş ki:
Nebula hayatını tüketti zaten herkesin :)

ahh metalon ahhh

Yaktı bizi Tiara =)
Şaka maka, UO zamanlarını yazmadım ben ama, sabah oturur, ertesi sabah falan kalkardım baya geçti üzerinden, tam hatırlayamıyorum da, cidden feci eğleniyorduk abi zaman nasıl geçiyordu anlamıyordu insan.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

bizimkisi sayılır mı bilmiorum ama arklarla(4 ark) 5 gün boyunca, evet 5 gün boyunca heroes 4 oynamıştık, hot seatten. cidden en büyük haritaydı, bilgisayarda vardı 4 player olarak. ama kesintisiz deil tabi uyumuştuk ve yemek ısmarlayıp yemiştik.. tabi onun dışında tüm zaman hirooz dört.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

Sabancı bizi delirtti kısaca.
Üstümdekinin bir de sabah akşam EQ2 oynadığını hesaba katın =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Troil, 17 Aralık 2004 02:44 tarihinde demiş ki:
48saat oturduğumu bilirim belki daha fazladır gereklimiydi tabiki hayır uo da skill kasmıştım eheh macrosuz fln (cahillikten)

Öyle daha zevkliydi. Ben parmağımla teker teker basarak inscription ı 75 yapmıştım ya ühüe aklıma geldikçe mouse tutarken yere değen ve kıpkırmızı nasır olup acıyan bilek kemiğim aklıma geliyo =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

geçen yıl 72 saat uyanık olduğum sürenin hemen hepsini bilgisayar başında geçirmiştim, neyle ilgileniyordum pek hatırlamıyorum doğrusu ama bir süreden sonra oyunla filan ilgilenilecek bir konsantrasyon kalmıyor.. :-)

bunu evde denemeyin! 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi ara bilgisayarı yatağımın yanına çektim,uyandığım zaman bilgisayarı açar yatağa oturur(arada bir mutfak ve wc hariç) bütün gün bilgisayar karşında durur sonra hiç istifimi bozmadan yatağa geri yatardım sonra tekrar aynı şeyler döngü halinde.
sonuç:

Saç dökülmesi,bel ağrısı,düzensiz uykular,oynadığım oyunlarla ilgili rüyalar(mesela bi rüyamda bir dragona'dan knockdown yemiştim anne diye bağrıyordum :lol:)

sonra geri eski yerine çektim olmuyor öyle yatağın dibinde

ama hiç uyumadan en fazla 20 saattir,insan artık sıkılıyor 20 saatten sonra.[signature][hline]click here online now though under contruction
Sosyal ağlarda paylaş

Bi ara online oynanan oyunlara Kolik olmustum Diablo,Uo,S.W.G Vs..vs.. iste ozmnlar kiz arkadasimdan bile ayrilmistim okul cikisi ve sabahlari (okula gitmeden once) oynuordum .. Ama Sonra bu oyunlarin bana hic bisi vermiceiğini dusundum Ve bıraktım..:/[signature][hline]Kim Olduğumuz Değil Ne Olacağımız Önemli
Sosyal ağlarda paylaş

vay bizim eski düşmanlarda burdaymış,bizde brit köprüye yakın kale yapmıştık metalona karşı savaşan guildsiz pk lardık,hatta bi kere bucs da baya büyük bi savaş çıktıydı.o dönemlerde sabah oturup gün ışırken yatardık,ama her 1-2 saatte bir ara verirdik tabi,sakın öle devamlı oturmak gibi bi hataya düşmeyin kanda pıhtılaşma vs yapabiliyomuş bacaklarda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...