Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ray

riglous

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uzun zamandir izledigim en guzel film. Ozellikle Aviator gibi sikici filmlerden sonra ilac gibi geldi. Cok eglenceli, sirf Ray Charles'in hayatini anlattigi icin degil, film guzel oldugu icin izleyin derim.[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 21 Şubat 2005 00:04 tarihinde demiş ki:
Üç kere izlemeye başladım, üçünde de bir işim çıktı, bir gün izleyecem inşallah..

bence otur bi düşün sanki yukarlardan bi yerlerden izlememen mesajı veriliyormuş gibi geldi bana[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ...
a.k.a. Marvin
Mesaj tarihi:
kozyatağı trio'da caz dinletili ön gösterimi var
dinleti de yarım saat sanırım
tel açtım ne kadar diye sormak için 20 demez mi
yok töbe töbee ..

neyse hsonu izlerim sinemada[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
jankis öylew bir fiyat normal yine de
canlı dinleti, girince,bi de hafif özel bir şey olunca fiyat artmıştır dogal oalrak
ha ben olsam ben de vermezdim 20 kagıt o ayrı[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Mesaj tarihi:
Tek cümle söylüyorum: Her taşın altından bir Türk çıkıyor.
Filme gidin anlarsınız :)[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan.
Mesaj tarihi:
said:
Bıshop, 21 Şubat 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
ölmeden önce cekselerdi keşke. görmesede cok mutlu olurdu

olmeden once hayati cekilmis birisi var mi?
merak ettim :)
nedense hep olmesi bekleniyor bi insanin onunla ilgili birseyler anlatilabilmesi icin.
Mesaj tarihi:
jamie foxx oscar'ı kaptı, ben de filmden parçaları görünce gitmeye karar verdim. ray charles kendisi oynasa bu kadar olurdu herhalde..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
film çekilmeye başlandığında ray charles hayattaydı, kendisi de film için çalışmalar yaptı ölmeden önce.[signature][hline][Magnifying Glass of Gnome Detection] in AH NOW!!!
Mesaj tarihi:
çok güzel film jamie foxx çok güzel oynamış ray i[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
  • Yeni Oluştur...