Zopik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Yaw aksiyon gerilim merilim hiç bi etki etmiyorda şu gerilim türü denilen filmlerde işin içine ruhlar cinler fln girince izleyemiyorum bir türlü. Parayonak vaziyette geziyorum sonra baya bi. Resmen TIRSIYORUM laayn! Az buçuk geyik gibi gelicek ama harbi bıktım bu olaydan :) Hani dedim belki 3-5 tane ard arda izlersem etki etmez bir süre sonra ama çok büyük bi işkence be abi. Çekilmiyor harbiden. Kalpten fln giderim diye korkuyorum :) Varsayımlar değilde bunu aşmamı sağlayacak bir yol biliyorsanız ve mantıklı bir dayanağı varsa yazın bana da kurtulayım şu korkudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 aha ben daha beterim rüyama giriyolar tuvalete falan gidemiyorum:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Dresquin, 28 Şubat 2005 18:11 tarihinde demiş ki: İzleme. izlemezsem olmaz korka korka da olsa illa izlicem ..:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ya olay film muhabbeti değil. Ruhlar ve cinler ile ilgili. Şöyleki; isteyen inanır isteyen inanmaz tabi o kısmını geçtim fakat gözümle görmediğim halde hissettiğim ve kimi zaman korkudan donup kaldığım kimi zamanda oda da birden belirecek varlıklar aradığım zamanlar oldu hayatımda. Özellikle üniversitedeki ilk senemde. Belki sadece kafamdaki şeylerdi fakat hissetmeyen pek bilemiyor. Zamanında çok dalga geçerdim ama artık yemiyor pek ... Film deyip geçme olayı değil pek yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Karanlık ve korku gibisi yok zaten korkmak için izlemionuzmu =) tabi artık düzgün korku filmleri çıkmıyor[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ehehe bende bi türlü korkamıorum.Yerinde olmayı çok isterdim böle acaip korkucan off ne zevkli olur.Ama bende ne olursa olsun hiç bi filmden korkamıorum :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Horrible, 28 Şubat 2005 18:18 tarihinde demiş ki: ehehe bende bi türlü korkamıorum.Yerinde olmayı çok isterdim böle acaip korkucan off ne zevkli olur.Ama bende ne olursa olsun hiç bi filmden korkamıorum :) Yaşındandır o .. Eskiden bende korkamıodum bak ne hallere geldim işte böyle :-p eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 insanın yaşı büyüdükçe daha az korkması gerekmez mi?Ben mesela 9-10 yaşlarında çok korkardım şimdi amaan filme bak ya puahahaha adamın makyajı iwrenç yapmışlar fln şeklinde tepki veriorumn :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 korkmanın yaşla ne alakası var onu anlayamadım[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bluğ çağında çok alakası var. O zaman çok daha farklı oluyor psikoloji ve insanlar her zamankinden çok ama çok daha cesur oluyorlar. Eğer o yaşlarda iseniz bir çok insana göre daha atak olduğunuzu basit testlerle görebilirsiniz ... O yaşları geçtiyseniz oturup şöyle bir düşünün. Geçmediyseniz ve farkı göremediyseniz sadece bekleyin :) Gerçi yaşanılanlarında etkisi azımsanmayacak düzeydedir sanırım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!! şaka yaptım lan şaka korkma :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: nedanko, 28 Şubat 2005 18:28 tarihinde demiş ki: BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!! şaka yaptım lan şaka korkma :) euheuheuheueuhuehuauheuhaeuuh çok pis yarıldım okuyunca .. ehueuhehue Altıma etcem ama kesinlikle korkudan değil : :)))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 izleme o zaman :P[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Olmaz işte illa izlemek istiosun :) Benim annem korku filmi izlerken "Çevir oğlum adamı yiyecek o böcük , çevir ay ay !" diye bağırır filmin içine eder ehah... Ben de izleyemiyorum tek başıma gerçi , aşırı gerilim olan bölümleri geçiyorum hemen :P[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ya benim babam da izleyemez annem olsa iyi:) bana da izletmiolar ben korkuyom ama yine de izlemek istiyorum.sonra gece uyku tutmuyo yorganın altına gşiriyorum bakıyorum kan ter içindeyim:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 kardeşimi ayarttım onla beraber oturup izlicem birazdan ... eheh filmin yarısında korkup kaçmasa bari :) * yaş 11,5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Sen sorunlumusun ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimizde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 senin kafandaki sorunlu tanımına göre değişir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Zopik, 28 Şubat 2005 20:59 tarihinde demiş ki: kardeşimi ayarttım onla beraber oturup izlicem birazdan ... eheh filmin yarısında korkup kaçmasa bari :) * yaş 11,5 genelde kardeşim ben naparsam onu yapıyo biz çığlığı izliyoduk altına yapcaktı .bana bakıp duruyodu benim yastığa gömülmüş olduğumu görünce gidip bi tane de kendine aldı o da aynı pozisyona gömüldü.film bittiğinde....................:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Sırf korkmak için aldım Ring i gece 2 her yer sessiz taktım kulaklığı geçtim tv nin karşısına evde dev ekranda filmi karanlık ortamda izledim. Televizyondan çıkma sahnesinde kulaklığı fırlatıttım geriledim korkudan :D . Sonra sabaha kadar uyuyamadım. Odada tv vardı o zaman tam karşımda yusuf yusuf tv ye bakıyom paso :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Zegna, 28 Şubat 2005 21:13 tarihinde demiş ki: korkunca kufur ederim. ve ring filminde sinemada ciddi okkali bi kufur etmistim millet bana kizmisti hoho :) süpersin ya:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Çok da alçakgönüllüdür :9 Ring'i izlemedim ben(bilimum aşağılamaları kabul ediyorum)...İzlicem bu haftasonu bakalım nasılmış...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 öperim filmini milmini .. kovdum veleti kapattım filmi .. yaw napcaz peki .. istemiyorum ben korkmak .. daha doğrusu korkmadan dalga geçer gibi izleyebilmek istiyorum :) izlemiceksin korkuyosan demeyin inat ettim bir kere. inadını geçtim ciddi anlamda rahatsızlık verecek düzeylere gelebiliyor kimi zaman istemeden gördüğüm bir sahne bile ... (arkadaşlara gitmişimdir onlar izlerler ortama ayak uydurmak için izlemek zorunda kalırım vs ... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ben genelde sinemada gerilim filmleri izlerken ayağımı ön koltuğa dayadığım vakit o kadar kötü kasılıyorumki biraz daha abansam ön koltuk yerinden çıkıcak gibi oluyo adam zaten dönüyo bi bakış atıyo anlıyorum hemen indiriyom ayakları bu adam bıçaklama öldürme sahnelerinde acayip kasılıyorum bea[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Zopik, 28 Şubat 2005 21:18 tarihinde demiş ki: öperim filmini milmini .. kovdum veleti kapattım filmi .. yaw napcaz peki .. istemiyorum ben korkmak .. daha doğrusu korkmadan dalga geçer gibi izleyebilmek istiyorum :) izlemiceksin korkuyosan demeyin inat ettim bir kere. inadını geçtim ciddi anlamda rahatsızlık verecek düzeylere gelebiliyor kimi zaman istemeden gördüğüm bir sahne bile ... ne diyim sana allah başka dert keder vermesin:) (arkadaşlara gitmişimdir onlar izlerler ortama ayak uydurmak için izlemek zorunda kalırım vs ... ) [signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar