jonquil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya bir Ultima Online dir gidiyo ama nasıldır nerden bulunur download edilirmi? bilemiyorum edilebiliyorsa bi adres yazsanız nasıl oynanır herhangi bir şifresi varmıdır merak ediyorum bu oyun hakkında bi sürü download şeyleri yazmışsınız onlar ne işe yarar sacred gibi war craft gibi oyunlar oynadım onlar kadar zevklimidir yardımcı olursanız çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bulaşma hiç ömürünü götürür ve bitkisel hayata geçersin salla..hem zaten ultimanın zamanı geçti..saçma sapan adamlar oynuyr[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonquil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya ama ben merak ettim şimdi olmazki kafaya taktım bi kere yardımcı olsanız bi kere denesem söz beğenmezsem bi daha bulaşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bak yukarda UOTR sözlük var oraya gir karıştır. Hoş artık büyük bi kismi pati kullanıcıları hakkında konular ama iyi bi kaynaktır sonracığıma acıldıysa tekrar ultimatr.com'a bakç[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonquil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hiç alakası yok sözlük diyo millet muhabbet etmiş orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phodexis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Gilean'ı dinle ve hiç bulaşma, beğenmemek söz konusu değil, beğeneceksin ve ömrünü yiyip bitirecek, inan bunlar abartı değil, hiç bulaşmamışken unut gitsin.[signature][hline]Pho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Başka oyunlara bulaşınca zamanın boşuna harcanmıyomu neden sadece UO için kullanıyosunuz sayabileceğim bu tarzda birsürü oyun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Gilean, 07 Şubat 2005 19:46 tarihinde demiş ki: .saçma sapan adamlar oynuyr bu ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Anason, 07 Şubat 2005 22:58 tarihinde demiş ki: said: Gilean, 07 Şubat 2005 19:46 tarihinde demiş ki: .saçma sapan adamlar oynuyr bu ne abi? bu topic bilgisayar oyunları bölümündeydi ve ben o cevabı oraya göre attım..yani OSIde oyun kalitesi süper, oynayanlar süper..fakat bilgisayar oyunları bölümüne açtığı için free-serverlar ve internet kafede her önüne gelenin oynamasından bahsediyorum..sağolsun kumadam söyledi de OSIye taşındığını gördüm[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leke900 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ewt bencede bulaşma uo diğer oyunlara benzemez eroinden daha beterdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 biraz acikliyim, ultima online bir online oyundur yani sen oyunda oldugun surece dunyanin herhangi bir ulkesinden baskalarinla gorusebilir,konusabilir dertlesebilirsin.ultima dunyasi cok buyuk bir dunyadir ve icinde cok cesitli meslekler mevcuttur,,ultima online in hala oldukca fzla oyuncusu olmakla beraber hem eski olmasindan hemde kismen vazgecilmez olmasindan dolayi hala gecerliligini korumaktadir,bu gecerliligi nasi kullanabilirsin? mesela ultima online oyunundaki bir esyani cesitli siteler araciligiyla gercek parana donusturebilirsin,bunlarin disinda ultima online dunyasi yani Sosaria gothic bir dunyadir yani cesitli fantastik yaratiklarla karsilasabilirsin,kiyafetlerin mesleklerin sectigin silahlar dahil gothic bir hava icindedir, mesela bir sovalye olabilirsin ;) tabi bu anlattiklarim ultima online in orjinal sunucusu Osi icin gecerlidir, ha tabi birde ultima online`in kopya edilen sunuculari var onlarin tabi osiyle karsilastirilmamasi mumkun degil fakat hernasilsa hayatinda osi gormemis insanlar osiye clonu gibi bi deyim yaratip osi ye yakin olduklarini soyluyorlar,kaldiki burda baslama aman filan diyen oyuncularinda cogu bu kopya serverlarda oynayan arkadaslar. osi sunucularinin ayligi 14 dolar yanlis hatirlamiyorsam ,baska sorun olursa cekinme [Bu mesaj Anason tarafından 10 Şubat 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Hatta su son versiyonunda ninja veya samurai bile olursun heh ilerde ea denen firma şaklabanlık skilli felanda açabilir bunlara hazırlıklı ol :) yinede mmorpgler arasında yerini kaybetmeyen bir kaç kez oynayan birinde 1 haftada bagımlı bir hala donusturen bir oyun bekleriz :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Eğer bos vaktin coksa ve hayatta herhangi bir beklentin yoksa bu oyunun cd si var onu yukle ve kendine oynayacak bir server bul ama buraya yazı yazan herkes gibi bende hiç bulaşmamandan yanayım yinede sen bilirsin!!!!!!![signature][hline]Forever Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ultima Online'i 6 senedir oynayan biri olarak sana tek söyleyebilecegim bir hastaliktir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyrexx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 herhangi bi şekilde kaşınıyosan hayattan kopacaksan bunalımdaysan buyur uo ya . ama sen sen ol inat etme. bir inatla başlamıştı herşey şimdi ise geceyi gündüze katan bir kabus. sigara falan halt etmiş bu uo denen illetin yanında bağımlılık yapıyo. artık muhabbetlerin bile değişiyor. uodan muhabbetler uo dan arkadaşlar. bağımlılık yapıyor ama sewiyorum kardeşim bu oyunu yaaaa uo yu bırakmak çooooooookkkkkkk zorrrrrrr sen boşver başlama bir merakla başlar herşey.kabusun olur yine sana döner[signature][hline]Burada sevdiği için ölür insan,yaşamak için öldürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Gilean, 07 Şubat 2005 19:46 tarihinde demiş ki: saçma sapan adamlar oynuyr Saçma sapan adamlar oynasa hadi neyse, oynayanların çoğu adam olacak yaşta değil.[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 evet yaw 8 yaşında ultima oynayanlar var.Bencede en iyisi OSIdir ama oyunu bırakamadıgın için eğer OSIye giremezsen kendini free serverlarda da bulabiliosun:D Kesinlikle başlama lüzum yok dier oyunlara bensemez bu oyun.Ayrıca bişi sorucam ultimayı bırakıp dier mmorpg denedim bikaç tane farklı.Hiçbiri ultima tadını veremio o yusden hep merak ettigm soruyu soruorm NEDİR ULTİMA ONLİNE'IN FARKI??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Anason, 10 Şubat 2005 02:58 tarihinde demiş ki: biraz acikliyim, ultima online bir online oyundur ... burası çok iyi ya :D[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ultima sana güzel hediyelerde verir...Örneğin karakterini ortaaya çıkartır ve onu geliştirir..Hayattaki karakterinin aynısını oyunda sergilersin zaten...Çok kaliteli dostlar kazanırsın..Ama birde kitabını oku..Austen Andrews in o da ayrı bir tad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 peki beyler bu her servera girişte sıfırdan mı başlanıyo, yoksa serverda save edipte devam edebilme şansımız varmı? bide oyun diablo tarzı bişiymi 1-2 foto yollasanız?[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 (bkz: ultima online)[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimizde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Bi sorum olacaktı, oynamayalı uzun süre oldu. Oyunda .map yazıp haritayı getiriyoruz biliyorum da, bi de daha küçük bi harita getirmek için komut vardı (veya kısayol). Nasıl yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 (bkz: insanı kitleyecek sorular) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 alt-z le haritayı acıyosun tekrar basarsan ufalıyo tekrar absarsan büyüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 alt r değil miydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar