Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online nedir?

jonquil

Öne çıkan mesajlar

ya bir Ultima Online dir gidiyo ama nasıldır nerden bulunur download edilirmi? bilemiyorum edilebiliyorsa bi adres yazsanız nasıl oynanır herhangi bir şifresi varmıdır merak ediyorum bu oyun hakkında bi sürü download şeyleri yazmışsınız onlar ne işe yarar sacred gibi war craft gibi oyunlar oynadım onlar kadar zevklimidir yardımcı olursanız çok sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

bulaşma hiç ömürünü götürür ve bitkisel hayata geçersin salla..hem zaten ultimanın zamanı geçti..saçma sapan adamlar oynuyr[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anason, 07 Şubat 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
said:
Gilean, 07 Şubat 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
.saçma sapan adamlar oynuyr

bu ne abi?

bu topic bilgisayar oyunları bölümündeydi ve ben o cevabı oraya göre attım..yani OSIde oyun kalitesi süper, oynayanlar süper..fakat bilgisayar oyunları bölümüne açtığı için free-serverlar ve internet kafede her önüne gelenin oynamasından bahsediyorum..sağolsun kumadam söyledi de OSIye taşındığını gördüm[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

biraz acikliyim, ultima online bir online oyundur yani sen oyunda oldugun surece dunyanin herhangi bir ulkesinden baskalarinla gorusebilir,konusabilir dertlesebilirsin.ultima dunyasi cok buyuk bir dunyadir ve icinde cok cesitli meslekler mevcuttur,,ultima online in hala oldukca fzla oyuncusu olmakla beraber hem eski olmasindan hemde kismen vazgecilmez olmasindan dolayi hala gecerliligini korumaktadir,bu gecerliligi nasi kullanabilirsin? mesela ultima online oyunundaki bir esyani cesitli siteler araciligiyla gercek parana donusturebilirsin,bunlarin disinda ultima online dunyasi yani Sosaria gothic bir dunyadir yani cesitli fantastik yaratiklarla karsilasabilirsin,kiyafetlerin mesleklerin sectigin silahlar dahil gothic bir hava icindedir, mesela bir sovalye olabilirsin ;) tabi bu anlattiklarim ultima online in orjinal sunucusu Osi icin gecerlidir, ha tabi birde ultima online`in kopya edilen sunuculari var onlarin tabi osiyle karsilastirilmamasi mumkun degil fakat hernasilsa hayatinda osi gormemis insanlar osiye clonu gibi bi deyim yaratip osi ye yakin olduklarini soyluyorlar,kaldiki burda baslama aman filan diyen oyuncularinda cogu bu kopya serverlarda oynayan arkadaslar.
osi sunucularinin ayligi 14 dolar yanlis hatirlamiyorsam ,baska sorun olursa cekinme

[Bu mesaj Anason tarafından 10 Şubat 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

herhangi bi şekilde kaşınıyosan hayattan kopacaksan bunalımdaysan buyur uo ya .
ama sen sen ol inat etme.
bir inatla başlamıştı herşey şimdi ise geceyi gündüze katan bir kabus.
sigara falan halt etmiş bu uo denen illetin yanında
bağımlılık yapıyo.
artık muhabbetlerin bile değişiyor.
uodan muhabbetler uo dan arkadaşlar.
bağımlılık yapıyor ama sewiyorum kardeşim bu oyunu yaaaa
uo yu bırakmak çooooooookkkkkkk zorrrrrrr
sen boşver başlama
bir merakla başlar herşey.kabusun olur yine sana döner[signature][hline]Burada sevdiği için ölür insan,yaşamak için öldürür
Sosyal ağlarda paylaş

evet yaw 8 yaşında ultima oynayanlar var.Bencede en iyisi OSIdir ama oyunu bırakamadıgın için eğer OSIye giremezsen kendini free serverlarda da bulabiliosun:D
Kesinlikle başlama lüzum yok dier oyunlara bensemez bu oyun.Ayrıca bişi sorucam ultimayı bırakıp dier mmorpg denedim bikaç tane farklı.Hiçbiri ultima tadını veremio o yusden hep merak ettigm soruyu soruorm

NEDİR ULTİMA ONLİNE'IN FARKI???
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...