kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 argo kelimeyi kısalttığı için olabilirmi yazmayada korkuyom bende giderim gümbürtüye[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 şikayet butonunu kullanmıştım ama ben mesajı silerler diye bekliyordum..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 acımak yok :)[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Fistan, 26 Şubat 2005 23:38 tarihinde demiş ki: said: converse nike'ın alt firması not ettim.ahah :D gülüncek ne var bunda?[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 al bida gülüyom . lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ahhhhhhhhh öldümmmmmmm[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Sende öl e mi?[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ya bazı standartların dışına çıkın be kardeşim milleti onu giymiş bunu yapmış diye kategorize etmeyin isteyen istedigini giyer bi insana "bu tiki taşlayın uleyn" dercesine ölsün demek çok yanlış. memleketimizde (enteresandırki) bikaç tarz var ve bu tarzlar çerçevesinde gruplaşmalar var(metalci,tiki vs.). böyle görünmez duvarlar oluşturmayın aralarda . sadece sana diil bu laflarım genelleme yapıyorum.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 gothic tikky diye bişey duymuştum bi sitede anlamını bilen varmı ?[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 gothic tikky mi.. off olamaz[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... [Bu mesaj harvester tarafından 27 Şubat 2005 02:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: freeedom, 26 Şubat 2005 23:53 tarihinde demiş ki: adam nasıl banlandı ya kufur cok kotu bir seydir ;) (sikayet edeni gozlerinden opuyorum burdan =p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoLytha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ya işte yeni nesil özenti azizim...[signature][hline]Jaenra the forgotten Drow princess, Lost doughter of Niera... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 çıplakmı gezecekler ne giyseler özenti oluyolar hay allam ya[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 tikky ne ya kalem markası değil mi:) Şaka bir yana btöyle tipler olabilir ama emin olun abartıldığı kadar çok değiller.En güzel sözü Ardeth demiş zaten.Kasmayın arkadaşlar bırakın herkes istediği gibi yaşasın. said: Ardeth, 26 Şubat 2005 23:51 tarihinde demiş ki: Ne güzeldir yargılayıp, aşağılayıp, kendiniz daha yukarlarda, değerli ve huzurlu hissettirecek bir topluluğun olması değil mi? Ama bu çeşit bir tavırla sizde kendinizi onların yanına hatta daha aşağılarına atmış oluyorsunuz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 sokakta her gün gördüğüm kız modeli: - sarı boyanmış, çoğunlukla fönlü saç - topuklu ayakkabı veya converse - miss sixty'den tommy'ye, diesel'e bir çok pahalı markadan kıyafetler. (parça başına min. 300 milyondan bahsediyorum) - konuşurken ağız yuvarlamalar ve kelimenin sonunu "a" ile uzatmalar (ayyy bgün bni sewglim bi kafeye götürdaaa, nssıl güzelda anlatamaaam.. sound falan da spprdi hani..) - araya ingilizce kelimeler sıkıştırmak - min. 2cm kalınlığında fondoten - çapı 10+cm olan, şeffaftan pembeye giden, yarım milyarlık güneş gözlükleri - cepte min. 1.5 milyarlık cep telefonu giyinişlerinden konuşmalarına, hareketlerine, surat ifadelerine kadar her şeyleri yapmacık be kardeşim... bi de aralarındaki düzgün kızları da bu hale getiriyolar zamanla. çok yazık çok. sinirim bozuluyo gördükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 tam ben de onu yazacaktım.Hakkatten nerde görüyosunuz bunları bu kadar sık çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Tikilere ölüm pls.[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=111709 Bu topicte tikky nin gercekten ne oldugu hakkında bilgiler var. Aramızda sadece dıs gorunuslerine bakarak yargılayanlar var bence yanlıs.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bilkent, arjantin caddesi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 1.5 milyarlık telefonla biraz abartmışsın ama 1.5 milyara kaç telefon var :) diğer dediklerin doğru ama çıkın bağdat caddesine cuma cts pazar akşamüstü 4 akşam 8 arası bunlardan bolbol var... ama hoş bence :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bırakın millet istedigini yapsın sizene[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bu gençliğe erkek arkadaşlarının teşvik primleri de ayrı bi konu. iyi bişi yapınca hediye kötü bişi yapınca ciddi anlamda dayak yiyen tabanca çekilen bir kesim. yaptıkları şeyler de.. acıklılar aslında.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ha ben tikkyim pls demissin ha tikyylere ölüm YEAH demissin ne farki var?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ya bide milletin giydigi ayakkabı taktıgı kupe batıomu anlamıorum.çekememezlik başka bişi degil yani.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Tikky Killa[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar