Mix Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 günde 17 saat uo oynamakla övünen bi insan mı görüyorum karsımda? *!gözlerini ovuşturur*[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ben gelecekte ailecek uo oynayanları görüyorum çok hoş olcak[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ahah baba olunca oglumla cafeden uo kasacam :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 17 saat dedimde Bunun 14 saati hiç kalkmadan diyebilirim özellikle 2002 nebula zamaninda çok fecidi...Amentese geçdigimde isimden dolayi oyundaydim masa basinda oturuyorum çünkü..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 kısaca hastalık olan bi oyhun eriyip giden bir sürü inan cvar kafayı yiyenler mi deseniz adam ölğnce küfürün ardı arkadı kesilmiyo sanki gercek hayatta sırtan bicak sapladı biri innsala bos bir sey ugruna kendilerini mahvediyolar beencebende oynadım ama hic bir zaman özel hayatımla karıstırmadım ve ön planda tutmadım sizde öle yapın bence hatta bırakın belli süre sonra server kapanın ca falan oynannabilr ama sabah girip 17 saat falan oynamak yani yok böle bisi ... tabi kendi fikrim cosmayak hemen.....sadece tavsiyee istiyen kullanır karısmayız zatenn yerinizde olsam baska oyunlarada bakardım warcraft falan bircok oyun var tek oyunda hastalık derecesnide takılıp kalmayın derim .... yani[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Warcraftda baydi Netten oynaya oynaya.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: vasortflam, 25 Şubat 2005 23:40 tarihinde demiş ki: Haklısınız... Adam okuldan bi arkım aramızda idare eder cok bi yakınlıgımız yok ilişkiyi kesmicem ama mesafe koyacam bakalım nolacak... patlatsana olm kafasına nerde lan benim +12 diyerekten o ne öyle saf saf mesafe koyucaz fln. yerim bitiririm ben adamı be hele bi araklasın.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Item için arkada$ satilmaz.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bir item için sana yalan söylüyorsa sie cek,muhattap bile olma onla.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Yani alt tarafi 12 magerobe hade $öyle 5m felan olsa anlarim.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Tamam MSNden olayı caktıgımı soyledim adama pazartesi de okulda kafa atacam.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Sen benim yerinde olsan napardın söyler misin? Kafa atmayım da ne yapayım :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Elim küçük olmaz yumruk atmam. Sen yumruk ben kafa.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Gettti robee :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Üfle güneşi sönsün, kalbim karataşın ayazına dönsün seni azrailim öpsün, tek dönümsün ömrüm!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bencede tavır almalısın...Bnm kuzenim bana aynı şeyi çok yaptı ama hala kuzenim işte :P Ultima sayesinde kuzenimin aslında beni ne kdrçok kıskandıını anladım.İnsan gerçek hayatta neyse oyundada ola belli edio bence...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bence git konu$ neden böyle bir salaklik yaptigi için item için arkada$ina yalan söyledigini ögren.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bi de su varbahsettiğim adam uoya baslayalı daha 2 ay oldu bunun bir etkisi olabilir mi? Görmemişliğin yani?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bizde uoya ba$ladik ama Hiçbir zaman itemimizi esirgemedik birbirimizden.$Unu bilirim Nebulada Nightmare vermi$tim Luis Philipe bele$ bilir.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Asıl sordugum adamın uoda yaptıkları gercek hayatta yapacaklarının göstergesi midir?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 arkadısınla o mage robe'u gordukten soora konustun mu?[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Bodrack The Tuvalet Psycho is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 uo sux ya sux sux sux...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 herseferinde bende ole diom ama bırakmak istedigimde bırakamıom[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Bodrack The Tuvalet Psycho is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bırakılması cok zor bi oyun uo. Evet arkadasımla her gun okulda gorusuyorum muhabbet ediyorum hiç bişey olmamış gibi davranıyo galiba farketmedi benım olayı anladıgımı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 way be bana birisi bunu yapsa gebertirdim.. uzun zamandır içerdeydim arkadaş aldığı 50 bandajı geri vermeyince ekmek bıçağına fare zehiri sürüp giriştim 5 yerinden ... Üstündede böle yazıyordu... *!yara alır* *!yarayı iyileştiremez* .... ... .. .[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Yeni Forum SitemizAçlıdı| Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar