Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 offf df bize geerse iyi parara yaparım diodum hadi geçmedi ice wizzymi 19-20 yaaprım diodum süper oldu yane[hline]karga theurgist of The Forsaken Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bende teba ile birlikte ayni anda log olup bufflari tamamlayip midgard da ne var ne yok kesicektik df de.. tamda df tarafinda log etmistik.. :([hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur -Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 siz dağılın bakayım 130 mb ı ben kullanayım olm ben acaip gaza geldim dün 7 bub vardı 43 e azmettim dingledim. bugün fin grubuna girip sabaha karşı 44.5 yapmayı düşünüodum tam bana sıra gelmişti böhüüüüüüü. sen bana orda mid diyon zerker diyon cenabet diyon!! hey yavrum be! gesp olm anlatsana kaldığımızd yerden yolu bana. hayret bişisin.[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Thalion Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 http://web3.ttnet.net.tr/mrtg/ttnet_uplink.html Yukarıda vermiş olduğum link Türkiyenin toplam Yurtdışı çıkışının grafiksel router istatistiklerine ait.. bugün içerisinde toplam 950Mbit civarında olan yurtdışı çıkışımız 100Mbit e kadar indi.. Grafikte de görüleceği üzere halen de bu şekilde devam etmekte.. sistemin düzelip düzelmediğini oradan takip edebilirsiniz..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden Member of Dark Order Excalibur | Hibernia / EU [Bu mesaj Thalion tarafından 02 Şubat 2003 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] -Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ee babaoğlu şu anda 460 larda gezio??? ama hala giremioz[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Thalion Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Current In: 40.8 Mb/s (3.5% ) Current Out: 59.6 Mb/s (5.1%)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden Member of Dark Order Excalibur | Hibernia / EU -Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ben gidiom yemek yiycem, yarım saat sonra ark lar gelicek ztn fener maçını izlemeye. yokum buralarda maç bitince takılırım. inşallah düzelir. *!44 hayalleri yıkılır*[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! -Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ooops ben grafiğe bakmıştım current ı görmemişim :)[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bide bizim serverda midler bizim 3 katımız zerg ediolar df 2 saatten fazla kalmıo elimizde uyuz ettiler farz oldu si almak ya off[hline]karga theurgist of The Forsaken Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 e ne yapacagiz yaw?[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Ulan ya bi de bu boklugun pazar günü olmasi süfer sicik bisi delircem[hline]Carternas Demarcus the Champion Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ahanda hizlanma var 63,8 oldu :P girin girin :P[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 zuhuaha sende benim gibi dakka basi grafiklere bakiyosun galiba hehe varya basinda böle beklersek hayatta düzelmez :D[hline]Carternas Demarcus the Champion Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 64,3 lannnnnn :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 eet currentlar artiyo yavas yavas ama sabirim onlarin 400 üzerine cikmasi gerekiyo:P[hline]Carternas Demarcus the Champion Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 tuh be 62 ye dustu :P[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 yaw soth baksana.. bende midgardda bir char acmak istiyorum ama ne yapmam gerekiyor... yani nerede exp kasabilirim nerede cok adam bulunur.. yani magmell gibi bir yeri neresidir midgard in dusuk lvl dungeon i nerede bulunur bir bilgilendirimisin.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 lol valla bende midgardda ilk defa oynuyorum ama bi kac yer örendim.ben berzerker actim vasudheim diye bi sehirde basladim hemen ana sehir olan jordehiemin dibinde orda zate 5-6 oluyosun etraftaki börtü böcükle.jordehiemin iki girisi var biri vasudheim tarafina digeride mulern(yanlis yazmis olabilirim) mulernde daha güclü moblar var ve yakininda hisse's lair diye bi dungeon var ben su an 8 im ve o dungeona gittim grupla rahat kesiyosun. Eger acarsan char karagar veya damodara msg at aldiririz guilde zate low lvl bi guild.class olarakta biz iki türk zerker actik sende warrior ac:D[hline]Carternas Demarcus the Champion Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Ama sunu sölim ortam olarak midgard en ii yer bence sehirlerin hoslugu manzara falan :)[hline]Carternas Demarcus the Champion Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 galiba düzelmez bu bugün ulan ne güzelde planlamıştım yapacaklarımı offfffff böle 3. dünya ülkesinde yaşarsak herşey olur.[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 valla benim midgard da kobold skald var :) size destek olurum chantlarla speed le falan :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 hehe güzel:) ya biri su tt ye telefon acsin noluyo kardesim diye sorsun:P[hline]Carternas Demarcus the Champion Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 duzeldi galiba :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 duzelmisti gene coktu........[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Su an 336 ya 154 gözüküyo baya bi düzelme var gibi[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry. Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/928-exc/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot exc × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bende teba ile birlikte ayni anda log olup bufflari tamamlayip midgard da ne var ne yok kesicektik df de.. tamda df tarafinda log etmistik.. :([hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 siz dağılın bakayım 130 mb ı ben kullanayım olm ben acaip gaza geldim dün 7 bub vardı 43 e azmettim dingledim. bugün fin grubuna girip sabaha karşı 44.5 yapmayı düşünüodum tam bana sıra gelmişti böhüüüüüüü. sen bana orda mid diyon zerker diyon cenabet diyon!! hey yavrum be! gesp olm anlatsana kaldığımızd yerden yolu bana. hayret bişisin.[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim!
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 http://web3.ttnet.net.tr/mrtg/ttnet_uplink.html Yukarıda vermiş olduğum link Türkiyenin toplam Yurtdışı çıkışının grafiksel router istatistiklerine ait.. bugün içerisinde toplam 950Mbit civarında olan yurtdışı çıkışımız 100Mbit e kadar indi.. Grafikte de görüleceği üzere halen de bu şekilde devam etmekte.. sistemin düzelip düzelmediğini oradan takip edebilirsiniz..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden Member of Dark Order Excalibur | Hibernia / EU [Bu mesaj Thalion tarafından 02 Şubat 2003 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ee babaoğlu şu anda 460 larda gezio??? ama hala giremioz[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim!
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Current In: 40.8 Mb/s (3.5% ) Current Out: 59.6 Mb/s (5.1%)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden Member of Dark Order Excalibur | Hibernia / EU
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ben gidiom yemek yiycem, yarım saat sonra ark lar gelicek ztn fener maçını izlemeye. yokum buralarda maç bitince takılırım. inşallah düzelir. *!44 hayalleri yıkılır*[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim!
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ooops ben grafiğe bakmıştım current ı görmemişim :)[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim!
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bide bizim serverda midler bizim 3 katımız zerg ediolar df 2 saatten fazla kalmıo elimizde uyuz ettiler farz oldu si almak ya off[hline]karga theurgist of The Forsaken Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 e ne yapacagiz yaw?[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Ulan ya bi de bu boklugun pazar günü olmasi süfer sicik bisi delircem[hline]Carternas Demarcus the Champion Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ahanda hizlanma var 63,8 oldu :P girin girin :P[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 zuhuaha sende benim gibi dakka basi grafiklere bakiyosun galiba hehe varya basinda böle beklersek hayatta düzelmez :D[hline]Carternas Demarcus the Champion Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 64,3 lannnnnn :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 eet currentlar artiyo yavas yavas ama sabirim onlarin 400 üzerine cikmasi gerekiyo:P[hline]Carternas Demarcus the Champion Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 tuh be 62 ye dustu :P[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 yaw soth baksana.. bende midgardda bir char acmak istiyorum ama ne yapmam gerekiyor... yani nerede exp kasabilirim nerede cok adam bulunur.. yani magmell gibi bir yeri neresidir midgard in dusuk lvl dungeon i nerede bulunur bir bilgilendirimisin.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 lol valla bende midgardda ilk defa oynuyorum ama bi kac yer örendim.ben berzerker actim vasudheim diye bi sehirde basladim hemen ana sehir olan jordehiemin dibinde orda zate 5-6 oluyosun etraftaki börtü böcükle.jordehiemin iki girisi var biri vasudheim tarafina digeride mulern(yanlis yazmis olabilirim) mulernde daha güclü moblar var ve yakininda hisse's lair diye bi dungeon var ben su an 8 im ve o dungeona gittim grupla rahat kesiyosun. Eger acarsan char karagar veya damodara msg at aldiririz guilde zate low lvl bi guild.class olarakta biz iki türk zerker actik sende warrior ac:D[hline]Carternas Demarcus the Champion Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Ama sunu sölim ortam olarak midgard en ii yer bence sehirlerin hoslugu manzara falan :)[hline]Carternas Demarcus the Champion Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 galiba düzelmez bu bugün ulan ne güzelde planlamıştım yapacaklarımı offfffff böle 3. dünya ülkesinde yaşarsak herşey olur.[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 valla benim midgard da kobold skald var :) size destek olurum chantlarla speed le falan :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 hehe güzel:) ya biri su tt ye telefon acsin noluyo kardesim diye sorsun:P[hline]Carternas Demarcus the Champion Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 duzeldi galiba :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 duzelmisti gene coktu........[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Su an 336 ya 154 gözüküyo baya bi düzelme var gibi[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry. Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/928-exc/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot exc × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 e ne yapacagiz yaw?[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur
Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Ulan ya bi de bu boklugun pazar günü olmasi süfer sicik bisi delircem[hline]Carternas Demarcus the Champion
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ahanda hizlanma var 63,8 oldu :P girin girin :P[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur
Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 zuhuaha sende benim gibi dakka basi grafiklere bakiyosun galiba hehe varya basinda böle beklersek hayatta düzelmez :D[hline]Carternas Demarcus the Champion
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 64,3 lannnnnn :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur
Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 eet currentlar artiyo yavas yavas ama sabirim onlarin 400 üzerine cikmasi gerekiyo:P[hline]Carternas Demarcus the Champion
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 tuh be 62 ye dustu :P[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 yaw soth baksana.. bende midgardda bir char acmak istiyorum ama ne yapmam gerekiyor... yani nerede exp kasabilirim nerede cok adam bulunur.. yani magmell gibi bir yeri neresidir midgard in dusuk lvl dungeon i nerede bulunur bir bilgilendirimisin.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur
Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 lol valla bende midgardda ilk defa oynuyorum ama bi kac yer örendim.ben berzerker actim vasudheim diye bi sehirde basladim hemen ana sehir olan jordehiemin dibinde orda zate 5-6 oluyosun etraftaki börtü böcükle.jordehiemin iki girisi var biri vasudheim tarafina digeride mulern(yanlis yazmis olabilirim) mulernde daha güclü moblar var ve yakininda hisse's lair diye bi dungeon var ben su an 8 im ve o dungeona gittim grupla rahat kesiyosun. Eger acarsan char karagar veya damodara msg at aldiririz guilde zate low lvl bi guild.class olarakta biz iki türk zerker actik sende warrior ac:D[hline]Carternas Demarcus the Champion
Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Ama sunu sölim ortam olarak midgard en ii yer bence sehirlerin hoslugu manzara falan :)[hline]Carternas Demarcus the Champion
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 galiba düzelmez bu bugün ulan ne güzelde planlamıştım yapacaklarımı offfffff böle 3. dünya ülkesinde yaşarsak herşey olur.[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 valla benim midgard da kobold skald var :) size destek olurum chantlarla speed le falan :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur
Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 hehe güzel:) ya biri su tt ye telefon acsin noluyo kardesim diye sorsun:P[hline]Carternas Demarcus the Champion
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 duzeldi galiba :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 duzelmisti gene coktu........[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur
Soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Su an 336 ya 154 gözüküyo baya bi düzelme var gibi[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry.
Öne çıkan mesajlar