Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cenk mi? Erdem mi?

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

dün akşamda cok guzeldi bence hele cenkin yaptıgı psikopatlıklar cok manyak ya :) uyuz ediyo erdemi.sonuda cok guzeldi pastadan bir dilim ayırdı kendine geri kalanı erdeme patlattı :D[signature][hline]Rip off this lace
that keeps me imprisoned
But beware the enchantment
for my eroticism is your oblivion
Sosyal ağlarda paylaş

evet ya maabıt mııbıt çok daha feciydi ama bu da güzel şu bağlı kalma olayı ciddi mi? eğer doruysa gsl olmaz yaw :([signature][hline]It's pointless to resist my son -Darth Vader
I'm a person and my name is Anakin -Anakin Skywalker
At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge -Darth Maul
I feel the force -Luke Skywalker
And you, young Skywalker; we shall watch your career with great interest -Palpatine
Sosyal ağlarda paylaş

menemen yardı geçti walla süfer daıttılar gerçi biraz şike oldu ama olsun ilk bölümde cenkin kazanması lazımdı afferim menemen :D ama üzüldüm yani erdem e erdem çok zekice hazırlamıştı yemeklşeri flm da ilk başta da erdem onun atölyesini daıttı :)
bence zevkli bölümdü güldüm yane... bakalım ceza ne ama erdem kesin bişi bulcak cenkle kapışçaklar zati çok sarıo kapışmaları...[signature][hline]It's pointless to resist my son -Darth Vader
I'm a person and my name is Anakin -Anakin Skywalker
At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge -Darth Maul
I feel the force -Luke Skywalker
And you, young Skywalker; we shall watch your career with great interest -Palpatine
Sosyal ağlarda paylaş

Ben beğendim. Özellikle başlarda Erdem'in Cenk'i odasından kovarken kapıyı çarpması ve bilimum su sistemlerinin dökülmesi falan ve bunun üstüne Erdem'in küfür etmesi ... Ayrıca elleri bağlıyken palto giydirme muhabbeti de süperdi . aynen aktarıyorum :
E- Yok ya ben giydireyim sonra sen bana giydirme .
C- Sen benim arkadaşımsın, niye giydiriyim.. :D[signature][hline]Undeadler ölmez vatan bölünmez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...