Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 dün akşamda cok guzeldi bence hele cenkin yaptıgı psikopatlıklar cok manyak ya :) uyuz ediyo erdemi.sonuda cok guzeldi pastadan bir dilim ayırdı kendine geri kalanı erdeme patlattı :D[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Dün yok muydu ya cenk erdem? Yoksa bugun mu? ya da yarın mı?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ben erdem cenki ciddi ciddi cok kotu dovicek dedim o kadar sinirlendi adam galeriadayken falan ama cekilmaz yaaa ciden o kadar uykusuzken o kadar gıcık bi adam ben coktan dovmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bugun,kolu bagli en çok kim dayanicak euhe.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bu akşam yine var bu seferki iddaa ne acaba Aslında birazcık daha geyik yapsalar arada süper olur Adamlar kaliteli baya çok güzel şarkıları var Kadıköy Halk Eğitim'deki gösterilerinde canlı canlı söylediler çok fena yarıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 saat kacta ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 müebbet muhabbetin tadını vermiyor yalnız bu iddia olayı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 çok güzel ama gerçekten müh. muh. tadını vermiyo bu adamları ilk yazdıkları dergiden beri takip ediyorum radyoda tv de dergilerde turnede:D çok severim kerataları[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 evet ya maabıt mııbıt çok daha feciydi ama bu da güzel şu bağlı kalma olayı ciddi mi? eğer doruysa gsl olmaz yaw :([signature][hline]It's pointless to resist my son -Darth Vader I'm a person and my name is Anakin -Anakin Skywalker At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge -Darth Maul I feel the force -Luke Skywalker And you, young Skywalker; we shall watch your career with great interest -Palpatine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 gereksiz bi program bence[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 En uzun kolubagli kim yasayabilecek ne ya,ölen kaybediyo eheh.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 guzel gozukuyo bu bolum[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya bunlar garanti reklamını seslendiren tipler değilmii!![signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ilk Türk robotu Menemen Aaşfjalfhwahkagaega:D[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Veeeeeee Cenk yine konuşturdu Bu$tLuğunu =))))))[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 menemen yardı geçti walla süfer daıttılar gerçi biraz şike oldu ama olsun ilk bölümde cenkin kazanması lazımdı afferim menemen :D ama üzüldüm yani erdem e erdem çok zekice hazırlamıştı yemeklşeri flm da ilk başta da erdem onun atölyesini daıttı :) bence zevkli bölümdü güldüm yane... bakalım ceza ne ama erdem kesin bişi bulcak cenkle kapışçaklar zati çok sarıo kapışmaları...[signature][hline]It's pointless to resist my son -Darth Vader I'm a person and my name is Anakin -Anakin Skywalker At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge -Darth Maul I feel the force -Luke Skywalker And you, young Skywalker; we shall watch your career with great interest -Palpatine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 prens erdem kix ass[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Erdem tabiki.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 çok güseldi eheh.erdemin şarkı manyaktı. uzaklara uçma kuşum uçupda gitme yamulursun yaş tahtaya basma kuşum kayıpta başına iş açarsın :D:D:P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 İlk kez izledim gerçekten çok komikti yaa herif mikrodalga fırında kahve yapıo köpürtüo bide fln :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Ben beğendim. Özellikle başlarda Erdem'in Cenk'i odasından kovarken kapıyı çarpması ve bilimum su sistemlerinin dökülmesi falan ve bunun üstüne Erdem'in küfür etmesi ... Ayrıca elleri bağlıyken palto giydirme muhabbeti de süperdi . aynen aktarıyorum : E- Yok ya ben giydireyim sonra sen bana giydirme . C- Sen benim arkadaşımsın, niye giydiriyim.. :D[signature][hline]Undeadler ölmez vatan bölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 izleyeceğim bunları amma sevenleri var :P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Bugün Elmavizyon'a gidiyoruz. Cenk ve Erdem'e söylemek/sormak istediğiniz birşey var mı ?[signature][hline]Undeadler ölmez vatan bölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 @jkidd cenk mi ? erdem mi ? diye sorarsan sevinirim.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Dünkü bölüm bence de çok guzeldi. Gerçekten de kurguluya benziyo yalnız.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar