Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cenk mi? Erdem mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün akşamda cok guzeldi bence hele cenkin yaptıgı psikopatlıklar cok manyak ya :) uyuz ediyo erdemi.sonuda cok guzeldi pastadan bir dilim ayırdı kendine geri kalanı erdeme patlattı :D[signature][hline]Rip off this lace
that keeps me imprisoned
But beware the enchantment
for my eroticism is your oblivion
Mesaj tarihi:
ben erdem cenki ciddi ciddi cok kotu dovicek dedim o kadar sinirlendi adam galeriadayken falan ama cekilmaz yaaa ciden o kadar uykusuzken o kadar gıcık bi adam ben coktan dovmustum
Mesaj tarihi:
Bu akşam yine var bu seferki iddaa ne acaba
Aslında birazcık daha geyik yapsalar arada süper olur

Adamlar kaliteli baya çok güzel şarkıları var Kadıköy Halk Eğitim'deki gösterilerinde canlı canlı söylediler çok fena yarıldık
Mesaj tarihi:
çok güzel ama gerçekten müh. muh. tadını vermiyo bu adamları ilk yazdıkları dergiden beri takip ediyorum radyoda tv de dergilerde turnede:D çok severim kerataları[signature][hline]Every fart has a beginning.
Mesaj tarihi:
evet ya maabıt mııbıt çok daha feciydi ama bu da güzel şu bağlı kalma olayı ciddi mi? eğer doruysa gsl olmaz yaw :([signature][hline]It's pointless to resist my son -Darth Vader
I'm a person and my name is Anakin -Anakin Skywalker
At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge -Darth Maul
I feel the force -Luke Skywalker
And you, young Skywalker; we shall watch your career with great interest -Palpatine
Mesaj tarihi:
menemen yardı geçti walla süfer daıttılar gerçi biraz şike oldu ama olsun ilk bölümde cenkin kazanması lazımdı afferim menemen :D ama üzüldüm yani erdem e erdem çok zekice hazırlamıştı yemeklşeri flm da ilk başta da erdem onun atölyesini daıttı :)
bence zevkli bölümdü güldüm yane... bakalım ceza ne ama erdem kesin bişi bulcak cenkle kapışçaklar zati çok sarıo kapışmaları...[signature][hline]It's pointless to resist my son -Darth Vader
I'm a person and my name is Anakin -Anakin Skywalker
At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge -Darth Maul
I feel the force -Luke Skywalker
And you, young Skywalker; we shall watch your career with great interest -Palpatine
Mesaj tarihi:
Ben beğendim. Özellikle başlarda Erdem'in Cenk'i odasından kovarken kapıyı çarpması ve bilimum su sistemlerinin dökülmesi falan ve bunun üstüne Erdem'in küfür etmesi ... Ayrıca elleri bağlıyken palto giydirme muhabbeti de süperdi . aynen aktarıyorum :
E- Yok ya ben giydireyim sonra sen bana giydirme .
C- Sen benim arkadaşımsın, niye giydiriyim.. :D[signature][hline]Undeadler ölmez vatan bölünmez
  • Yeni Oluştur...