Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Smaç Yarışması

silverhelm3

Öne çıkan mesajlar

O andersen tam bir şaklaban zaten vur geç işte smacı 45 kere denedi herif millet baygınlık geçirdi artık.
Ever J.R ın ilk smaç cok güzel.[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca.
Sosyal ağlarda paylaş

Smith in ilk turda Martin le yaptıgı smaç da yaratıcılık vardı...Finaldeki smaçlarında Dominik özentiliği yaparak jüriyide etkisi altına aldı...
Bence Amare Stoudemire ve Nash ikilisi çok iyi hazırlanmışlardı , yaratıcılık seviyesi üst düzeydeydi...Hele Nash in kafa pası mükemmeldi izlediğim en yaratıcı ve mükemmel smaçtı bence...[signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen...
Sosyal ağlarda paylaş

Nash in yaptığı hareketler çok mu zordu ? Hele kafa pası ... Saçmalamayın yaa. J. Smith hakketti tırnaklarıyla söke söke aldı.[signature][hline]16 Şubat =======>
babam : "Şu kuşları örteyim bi.Ama erken galiba sat kaç ?"
Ben : 18:32
babam : Aaa erkenmiş daha ben 10 zannediyordum zaten kuşlar da şaşırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Basketçi bir adamın iki ayağının arasındaki topu kaldırması, üstüne üstlük bir de bu topu arkadaşının tam boyuna uygun seviyede atıp ona alley-oop için asist yapması gayet normal bir hareket yani. Her zaman görüyoruz zaten biz böyle şeyleri.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

Bu hareketi ben de yaparım sen de yaparsın öyle olağanüstü bi hareket değil. Abartmayın yaa.[signature][hline]16 Şubat =======>
babam : "Şu kuşları örteyim bi.Ama erken galiba sat kaç ?"
Ben : 18:32
babam : Aaa erkenmiş daha ben 10 zannediyordum zaten kuşlar da şaşırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jkidd, 23 Şubat 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
Bu hareketi ben de yaparım sen de yaparsın öyle olağanüstü bi hareket değil. Abartmayın yaa.
Bul bi tane smaç vuran arkadaşını getir yanına. At ona bi pas biri de video çeksin görelim nasıl yapılıyormuş.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...