Thengel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Lock Chest i acinca liche felam firliyor icinden onlar dagalip gidiyor onlari cikacak 10 dk bekliyecek ve 10 dk dolunca kaybolacak sekilde nasıl yapacagiz bi yardimci olurmusunuz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thengel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ya biri cvp verecek mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thengel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Buna Cvp verecek yokmu acepp ??[signature][hline]Sokoko Rulaz Just Fun [Bu mesaj Thengel tarafından 16 Şubat 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Buna benzer scriptler bul , mesela chest scriptleri , burda yaratılan npc leri incele , özelliklerine bak falan . Belki bu şekilde bişeyler yapabilirsin.[signature][hline]coming soon ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 chest scriptine eklicen işte chesti açtığında bilmemkaçta bir lich fırlasın çok basit bişi düşün yap işte benzer scriptlere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 20 bunu lich in altına yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Chest kaybolunca onunla cıkan liche lerde kaybolacakmı yoksa chest in kaybolması yeterlimi?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 lichlerde kaybolcak demiş nbl chest sistemini incelersen , cok rahat yapabilrsin[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thengel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 yaf orda liche cıkıyo felam sonra kaliyo ben yazamadim kafayi yicem biri yazabilirmi kilidi acinca newnpc liche dio mesela onu nasil koyacagim tam bir aciklama lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thengel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 tmm burdan bunu bulamayacafim belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: bilgehan, 17 Şubat 2005 02:13 tarihinde demiş ki: 20 bunu lich in altına yap arkadasım bu boyle degil ben sana dogrusunu gostereyim hem sen ogrenmiş olursun ( amacım ezmek degil yanlıs anlama yani ) On=@Create timer 10 // 10 saniye demek bunu kendine gore ayarlayabilirsin On=@Timer remove chesti actıgında src.newnpc c_liche_chest_mater // npcleri degistiriceksin ..... // gerisi chest scripti [chardef c_liche_chest_master] defname c _liche_chest_master id c_liche // tam hatırlamıyorum liche işte On=@Create timer 10 On=@Timer remove boyle yapıcaksın kolay gelsin..[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 yapılmış birşeyi tekrarlamak yerine kendin birşeyler üretsen?[signature][hline]ozzy stalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thengel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 eyw saol bakalım olcakmı[signature][hline]Sokoko Rulaz Just Fun DeCoder Ne Demiş!!! Benim Playerim işini iyibilir ( Abusede yapar Hack de :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yap yap olur.[signature][hline]www.darknesstime.com GM Prudent Herkesi Bekliyoruz. Çok Yakında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kapson Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 kıskanç insan myra ne adamsin bulamıyon çozmü bulan adama tekrarlama tıttırma neadamsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thengel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 IIH olmuyo bu da napcaz ben bi cozum bulmadım DAHA bi Prof Yardım lasım[signature][hline]Sokoko Rulaz Just Fun DeCoder Ne Demiş!!! Benim Playerim işini iyibilir ( Abusede yapar Hack de :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar