Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 niye tatilde...[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 berbat :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 aslında telekom kadar bizdede iş yok.. Telefonla çözülmüyorsa,denildiği tarihte yapılmıyorsa yargıda çözmek lazım olayı. Yokmudur bunun bir yolu? Yokmu hiç hukuktan anlayan eden pati?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 olsa nolacak burası türkiye,devletin bi kurumunu yine devlete şikayet ederek ne kazanabilirsinki?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Topluca bir eylemde bulunulur ve dava açılırsa Telekom'un donunu alabilitemiz var yasaya göre.. Ancak bunu sivil toplum kuruluşlarının örgütlemesi lazım ve "kodaman" kimselerin destek olması gerekli. Türkiye'de polisin tek işi sivil toplum örgütlerine saldırıp onları dövmek olduğu için ve bu örgütler bastırıldığı, yaşatılmadığı için, diktatörlüğümüzde bir devlet kurumuna açılan dava kazanılamamaktadır. Bu yüzden, koyun gibi oturup ellerimiz açıp dua etmeye başlıyoruz. "Allah'ım bu Telekomdakilere akıl,fikir,insanlık ve şeref nasip et. En kısa zamanda annelerine giden milyonlarca küfür kesilsin. Hatlarımız birşeye benzesin." Başka da bi bk yapamayız.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: rockncoke, 24 Ocak 2005 13:27 tarihinde demiş ki: http://www.multiphp.net/?page=network ee burda düzeldi gösteriyo ama bende niye hala deli lag var? Allah Razı olsun arkadastan linke tıklayin ve turkiyenin icler acisi halini gorun.Kablo kopalı bugun 10. gün....[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ya durum gene iyiydi 2-3 gündür,oradan gördügümüz kadarıyla 3 tanesi gitmisti sadece. Şimdi gene gitmiş hepsi :( böhüü Edit:devrik cümle [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 26 Ocak 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bugün gene yurtdışı sorunlu galiba.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yurt dısı hep sorunlu :([signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Yaw dışı içi alayı sorunlu bende msn açmıyor,bazı siteler açmıyor kafasına göre doannımhaber forumları açmıyor pclabs ve burası acıyor mesela alal google.com.tr de acmıyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 kisacasi hepinizin a.k[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 http://www.multiphp.net/?page=network bu linke göre eskisindende kötü durumda dün iyiydi gene 2 saattegiriyordu bu gün tık yok[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bi ara eskisi gibi çok iyi oluyor sonra tekrar bozuluyo bunun sebebi ne?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Arkansis, 26 Ocak 2005 13:25 tarihinde demiş ki: http://www.multiphp.net/?page=network bu linke göre eskisindende kötü durumda dün iyiydi gene 2 saattegiriyordu bu gün tık yok bitmişiz resmen ya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Lingam, 26 Ocak 2005 12:51 tarihinde demiş ki: Yaw dışı içi alayı sorunlu bende msn açmıyor,bazı siteler açmıyor kafasına göre doannımhaber forumları açmıyor pclabs ve burası acıyor mesela alal google.com.tr de acmıyor:D sonunda .tr war diye TRdemi host ediliyor sanıyorsun ? Tabiki TRde host edilmiyor. Yurtdışı sitelerini yawaş acıyor. Daha kötüsüde olabilirdi.Hiç olmadığından www adresleri çözümlenip IP olarak geliyorda Yurtiçini görüyoruz heh[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop -Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomcomeback Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 beyler 7 ile dl yapıyorum cıldırıcam:hrr: [Bu mesaj freedomcomeback tarafından 26 Ocak 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 sabır deniyorlar :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop -Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 3/2 oranında yavaşladı adsl .. türktelekomun argo sözlüğünden almadığı tek bi küfür kalmadı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ben bişeymi kaçırdım? Gene köpek balıkları kablolar üzerinde yiyişirken birinimi kopardılar yoksa? Nedeni neymiş bu arızanın.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Dariel, 26 Ocak 2005 15:19 tarihinde demiş ki: Ben bişeymi kaçırdım? Gene köpek balıkları kablolar üzerinde yiyişirken birinimi kopardılar yoksa? Nedeni neymiş bu arızanın. marmara denizinde deprem oldu(icinde)[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 EE ARTIK TURK TELEKOM SON NOKTAYI KOYDU KOLAY GELSİN BEYLER....[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bağlantı denen birşey kalmamış[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yurt ici de gitti 10dk.ligina bunlar baslangic bugun 10 dk giderse yarin 1 saat[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hepsi down yanı hıcbırı calısmıyormu?* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 peki kaç kısıye sordum ıstanbulda oturan 256 adsl ler 25-26 ıle normal yuklemeye devam edıyorlarmış.Neden sorun belirli bir yerde değildie rasgele oluyo?[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar