DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Penth sen gel bak biz gezdiririz seni =o) Baharda gel ama shu an yamurlu kac gundur bunalım olası gelio insanın[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 allah kafama odunla vursun emi ehhe bu sefer söz gelicem 20sinden sonra bu aralar başımdan kötü olaylar eksik olmuyo kusura bakma neyse biz konuşuruz şimdi mIRC e çevirmeyelim burayı..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 heheh gezdirin valla gelirsem. İzmir'de ben de yağmura üzülüyordum şimdi İstanbul'da bi yerlerim donuyo dışarda =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: DiaBLeSSe, 17 Ocak 2005 15:07 tarihinde demiş ki: değirmen rulz! Bide İSKENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEER denilince İSKENDEEEEEEEEEEEEER!!!!! Beydağı D İ O R U M Bar için elbette THE BAR !!! Antalyada çömes olabilirim ama bir kaç mekanımı belirledim =oP Ben sevmiyorum Beydağının iskenderini onun yerine dönerciler çarşısının arkasında arzum döner var ora çok güzel oluyo.bide ocakbaşı olarak Burger King'in arkasında Kadızade var ora çok güzel oluyor küçük bir yer ama yemekleri güzel sıcak bir ortam işte...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ben pek hoşlanmıyorum the bar'dan.lise özentileri geliyor diyemidir nedendir. her hafta the bar'ın önüne gelir sonra döneriz arkadaşlarla nedenini ben anlamadım bi kaç tip görüp ıyyk dedigimiz cok oldu. gölge bar dicem dövceksiniz. bide davet eden yok ki the bar'a bizi :P bi ara wendigo ile konusmustuk cagırmıstı ama ısrar etmedi eheuhe. 2003 müydü neydi :D[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Razu Arzumda bir kere yedim bende Wendigo goturduydu "kızım bak lisede hep burda yerdik şööööleeee güzel bööööööööle güzel diye..." Ama benim şansımamıdır nedir ben bayılmadım etti o gün sert idi =o/ Fistancım, biz davet ederiz ısrar ertmeyiz =oP dermişim Valla dün ordaydım gine gayet de küseldi, artı ben niye görmüyorum liseli insan? gördüğüm en ufak lar universite 1 filan gerisi 22 + zaten Bayram dolayısıyla can pazar a kadar hergece çalıyor, ben cumartesi orda olcam, bekleriz =o) Teklif var ısrar yok =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: DiaBLeSSe, 18 Ocak 2005 13:16 tarihinde demiş ki: Erutan biz kırcami ile Demanın tam arasındayız. dedeman ve gmall a yuruyerek 5 dakkika sende bu taraftaysan nasıl gidilcek yer yok diosun anamadım? iyi güzelde biz mezarlıın arka tarafında oturuyoruz siz sanırım sampinin oralarda biyerlerde oturuyorsunuz burhanettin onatın az ilersinde yanılmıyorsam said: DiaBLeSSe, 18 Ocak 2005 18:46 tarihinde demiş ki: Tek shu Adsl port bulama olayına daralıom zaten shu Antalyanın! Tımam sölerim =o) +1 katılıyorum kablonet yetişmiyormuş bizim oraya adsl e geçelim dedik port yok telefon ada razıyım ama ;:( telefon yok hehe bi ara gprs e gidecektim 50 kağıt istiyorlar telefonlar girerim daha iyi ama telefon yok eheh saçmalık bu arada osman ustanın ünlü meşhur menemen ini yemediniz demi siz ;) [Bu mesaj Erutan tarafından 20 Ocak 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Yok biz tam kırcami ile Dedeman arasındayız. kırcaminin bir altı dedeman ın bir üstü =op nasıl tarif ama ueheuh Yok ben gıcık oldum shu adsl olayına 2 aydır alamadık eve adsl nasıl saçmalıksa.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ne güzel işte şeker. Internet aşkı öldürür, bilmiyo musunuz ? hehe.[signature][hline]Consequences dictate our course of action and it doesn't matter what's right.It's only wrong if you get caught.If consequences dictate my course of action, I should play god and shoot you myself.I'm very tired of waiting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Antalya'lı patilerle yakın oturuyormuşum. Bende Dedeman Otel'in ilersindeki Barış Sitesi'nde kalıyorum Antalya'ya geldiğimde. Bu mekan tavsiyeleri çok iyi oldu hep bowling sinema net vafe üçgeni yapmaktan gına gelmişti iyi oldu muhtemelen ya bu gece ya da yarın gece The Bar'dayız bağrınırım seyircilerin arasından Paticik diye :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bende bende. :) Buluşalım bişeyler yapalım ya.. :D[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 lara gerçekten mükemmel bir mekan dedaman tarafındaki lokantalar ve barlar gerçekten çok hoş[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Şöle toplanıp gidebilriz The Bar'a iyi olur???[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 the bar paticik moral gecesi. bayada insan varmış ya patiden. diablesse bi ara ugrarım :P[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 laura ya bugun gittim.Fena degil ama çok basık bir mimari var orda.İçerde resmen boguluyosun yani.O merdivenler falan ne kadar bicimsiz yerlere koyulmus.Dükkanlar fena degil ama..Yarında karsısındakine ugrarız.Geziyorum sıradan ortamı =P En son notumu vericem hepsine.. =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Cumartesi gecesi gelin geleceksiniz Pazar izinliyim =o) hem cumartesi gece onemli bir gece Wendigo kaypederinin önünde sarkı sölicek =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: screamer, 19 Ocak 2005 01:11 tarihinde demiş ki: Ayrıca Saat Kule sinin dibinde anlam veremediğimiz bir heykel var bazıları heykeli yapılan şahıs için dop diyor . yaw millet takti o heykele , güzel heykel işte , Ne topluğu adamda oyle bir şey yok. Ayrica olsa bile o zamanlar anlayis farkli, hayat farkli , Hatta erkekler arasinda aşk , kadin erkek arasinda ki aşktan daha kutsal sayilirmiş. amaan her neyse heykel gayet güzel ne de olsa Antalyanin kurucusu adam.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Hımm zorlu bir gece wend için :) Cumartesi sabahı İstanbul'a dönüş için yola çıkıyor olucaz. Kısmet değilmiş Diabless'i görmek, eh artık Wend'i izleyip avunuruz diyicem de inanılmaz bir yağmur var Antalya'da bakalım gözüm kesecekmi bu yağmurda Kaleiçi'ne gitmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 mekan güzel mekanlar var ya aura twenty mcdonaldsın arkasında progressive calan bi club güzel baya 2 defa fln gitrtim neyse daha l'aura diye bir bar acıldı adonisin oralara sonra laura var alısverıs merkezi bolulu hasanustanın orda bızıme ve yakın yanı var olu var yeterki mekan isteyin antalya valla harbi diab ın dediiyi gibi paradise istten bi gelinde cennet gibi gelir kücük sehir ama kücüklünden marifeti daha büyükk ohh mis gibi ya herşey var sehirde bulgaristana gittim 1 hafta tatil evimi nasıl özledim kablonetımı bilgisayarımı özellikle antalyanın haziranda yamur yagan havasını bile özledim :D[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Ryan, 17 Ocak 2005 21:27 tarihinde demiş ki: orası hala duruyomu ya ? cvp=evet[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Tekrar soruyorum Özel bir görüşme icin sakin nezih bir kafe adı verebilirmisiniz?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 gizli bahçe(tatil olmayan günler sakin) , hyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Soulbringer, 05 Şubat 2005 16:55 tarihinde demiş ki: Tekrar soruyorum Özel bir görüşme icin sakin nezih bir kafe adı verebilirmisiniz? atahan otomativ in yanında evren büfe var o eski lar yolundan dümdüz gidiorsun 20 30 metre max hemen parkın karşısında bi mekan var orası güzele benziyor sonra yeni acılan gmall da portofino kafe var[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: slayerrr, 06 Şubat 2005 01:43 tarihinde demiş ki: said: Soulbringer, 05 Şubat 2005 16:55 tarihinde demiş ki: Tekrar soruyorum Özel bir görüşme icin sakin nezih bir kafe adı verebilirmisiniz? atahan otomativ in yanında evren büfe var o eski lar yolundan dümdüz gidiorsun 20 30 metre max hemen parkın karşısında bi mekan var orası güzele benziyor sonra yeni acılan gmall da portofino kafe var Portofina biraz sıkısık geldı ne biliyim şöle gidip 1-2 saat otursan için sıkılır...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: slayerrr, 06 Şubat 2005 01:43 tarihinde demiş ki: said: Soulbringer, 05 Şubat 2005 16:55 tarihinde demiş ki: Tekrar soruyorum Özel bir görüşme icin sakin nezih bir kafe adı verebilirmisiniz? atahan otomativ in yanında evren büfe var o eski lar yolundan dümdüz gidiorsun 20 30 metre max hemen parkın karşısında bi mekan var orası güzele benziyor sonra yeni acılan gmall da portofino kafe var Kahverengı....biraz kazık bi mekan ama güzel[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar