Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni neslin canı neden sıkılıyor?

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Türkiye de aslında dünyada genel olarak sanırım yeni nesil gençliğin canı sıkılıyor.
Benim Tüm arkadaşlarımmı depresyon yoksa benmi öyleyim.Herkesin canı sıkılıyor herkes başka bi dünya.

Neden bu böyle? Sistemmidir? sorumlusu kimdir nedir nedendir?

niye canımız sıkılıyoooor ?[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mrproblem, 24 Şubat 2005 20:41 tarihinde demiş ki:
yeni nesil oksijensiz kalıyor cunku.bilgisayar basında vaktini cok geciriyor.yapacak bashka aktiviteler aramaktansa oturup bilgisayar basında takılmayı yegliyor.Bu sekilde fazla zamanını bilgisayar basında gecirerek de ruhuna zarar werdigi gibi fiziksel zarar da weriyor kendine
Ya bu kadar bilgisayara niye saldırılır anlamam. Asosyallik falan.. Bilgisayar'ın (çok fazla olmadığı sürece) asosyallik değil aksine sosyalliği desteklediğini düşünüyorum..[signature][hline]

[Bu mesaj nedanko tarafından 24 Şubat 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 24 Şubat 2005 20:46 tarihinde demiş ki:
*!valinyanın kafaya taş atar *

siyirdi.. kafama gelseydi o ta$ cok fena olurdu bilmeni isterim=) ta$la cevap vermez,kayayla verirdim artik valinya yazamaz hale gelirdin.. ayrica vanilya![signature][hline]
I was lost in the pages
Of a book full of death
Reading how we'll die alone...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence olay şudurki.

Türkiye de Öss sistemi mahvediyor gençliği.Lisedeki gençler buna hazırlanıyor.Zaten tam üniyi kazanıyorlar sistemden kurtuldum zannediyrlar ama onlar artık robotlaşıyorlar manyak olup çıktıkları için bu yüzdende çok canları sıkılıyor...

ps: valinya yı bilerek yazdım valinya valinya...[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

rofl:horace:

ne diim, maymun iştahlılık var biraz da, çevremizde gördüğümüz her şeyi istiyoruz bir neticede, bir şekilde her istedigini elde etmekten(elde edenlerde oluyor genellikle sıkılma mevzuları dikkatinizi cekerim) bunalan genclik bir yerden sonra elindeki her şeyden kısa sürede bunalmaya başlıyor[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Sosyal ağlarda paylaş

neden bilgisayara saldırılır:
cunku bilgisayar basında oturarak iletisimi saglıyor olsan da
yanında birinin olması onun gozlerine bakarak konusmanın onun hareketlerinden anlamlar cıkarmanın ve onun ses tonlamalarını duymanın yerini tutamıyor bilgisayar.her ne kadar web cam microfon gibi zerzewatlarınız olsa da.bilgisayarınla karsılıklı oturup icip dertlesemiyorsun.bilgisayarınla trekking e cıkamıyorsun.bilgisayaranlı karsılıklı bogaz manzarasını seyredip cayını yudumlayamıyorsun.yanında laptop tasırsın yine baglanıp geyigini yaparsın diyenler war aranızda o kısmı ayrı turun :)
sosyallesmeyi canlandrmada bir nevi,cunku hayatta bu kadar cok insanla iletisim kuramazsınız herhangi bi sekilde bilgisayar kullanmadan.ama size demek istedigim bilgisayar basındasınız ondan sıkılıyorsunuz degil.Daha az bilgisayar basında durun.Ben yaklasık 7 senedir irc ve forum ortamlarında gezinen 20li yasların ortalarında biriym.Bu sene dısında hc cok fazla makina basında gecirmedim zamanımı.Yaptıgım sey burada insanlarla tanısıp dısarıda dialoglara devam etmek.dısarıda bir kisi ile oturup bir iki saat sohbet etmek burada yuzlerce kisi ile sohbet etmekten daha fazla keyif werir.Su an isim yuzunden gunun yaklasık 10 saati makina basındaym.haftasonları mumkun oldugunca az bilgisayar gormeye calısıorum.İnsanlara ve hobilerime zaman ayırmaya calısıyorm.Sigara da icerim alkol de alırm orası ayı bir durum.Bunların dısında hobiler bulup onlara zaman ayırarak ve spor yapmaya ozen gostererek uzerinizde sıkıntıyı kolaylıkla atarsınız.Eger sıkılıyorsanız gercek yasantınızda gorustugunuz arkadaslarınıza daha fazla zaman ayırmayı deneyin.Sıkıntınızı kesinlikle alacaktır bu dediklerim.
P.S: Arkadaslar uzucu ama soylemeden edemeyecegim:Sınaw zamanındaysanız ya da sınawa hazırlanıyorsunuz bir sure sıkılmaya mahkumsunuz :(

[Bu mesaj mrproblem tarafından 24 Şubat 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...