bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Türkiye de aslında dünyada genel olarak sanırım yeni nesil gençliğin canı sıkılıyor. Benim Tüm arkadaşlarımmı depresyon yoksa benmi öyleyim.Herkesin canı sıkılıyor herkes başka bi dünya. Neden bu böyle? Sistemmidir? sorumlusu kimdir nedir nedendir? niye canımız sıkılıyoooor ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 life sux da ondan..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yapacak işleri yok. idealleri yok. inançları yok... şeklinde liste uzayıp gider eğer klasik nedenleri sıralarsak XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Doyumsuz bir nesiliz de ondan.. bence..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Namaz kılmıyorlar çünkü.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 sigara fiyatlarının yüksek olmasından sıkılıyorum en çok[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Cthulhu_, 24 Şubat 2005 20:34 tarihinde demiş ki: life sux da ondan.. niye sux abi?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ülkemiz şartları derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 off çok sıkıldım[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yeni nesil oksijensiz kalıyor cunku.bilgisayar basında vaktini cok geciriyor.yapacak bashka aktiviteler aramaktansa oturup bilgisayar basında takılmayı yegliyor.Bu sekilde fazla zamanını bilgisayar basında gecirerek de ruhuna zarar werdigi gibi fiziksel zarar da weriyor kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ortamlara akmak lazım[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 genel olarak her istediği yapılan herşeye doymuş bi gençlik var bundan bence.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 kimin her istenildiği yapılıyo zuaha[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ewet sigara fiyatları pahalı (bazı) kızlar aptal hava hep yağmurlu bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: mrproblem, 24 Şubat 2005 20:41 tarihinde demiş ki: yeni nesil oksijensiz kalıyor cunku.bilgisayar basında vaktini cok geciriyor.yapacak bashka aktiviteler aramaktansa oturup bilgisayar basında takılmayı yegliyor.Bu sekilde fazla zamanını bilgisayar basında gecirerek de ruhuna zarar werdigi gibi fiziksel zarar da weriyor kendine Ya bu kadar bilgisayara niye saldırılır anlamam. Asosyallik falan.. Bilgisayar'ın (çok fazla olmadığı sürece) asosyallik değil aksine sosyalliği desteklediğini düşünüyorum..[signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 24 Şubat 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ben genel anlamda söyledim :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 polyanna oliyim ben $imdi... diyorumki , canimiz sIKILMAsa hic ,her$ey cok süfer olsa ,bi süre sonra zevk alamayizda.. buda hayatin kurallarindan i$te nihih[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 *!valinyanın kafaya taş atar *[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 benim içinde sıkıcı ve boş geliyor.[signature][hline]Kurtlar Vadisin'de iz sürmek hem kahramanlık hemde ölümüne yalnızlıktır!. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: blackchaos, 24 Şubat 2005 20:46 tarihinde demiş ki: *!valinyanın kafaya taş atar * siyirdi.. kafama gelseydi o ta$ cok fena olurdu bilmeni isterim=) ta$la cevap vermez,kayayla verirdim artik valinya yazamaz hale gelirdin.. ayrica vanilya![signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Bence olay şudurki. Türkiye de Öss sistemi mahvediyor gençliği.Lisedeki gençler buna hazırlanıyor.Zaten tam üniyi kazanıyorlar sistemden kurtuldum zannediyrlar ama onlar artık robotlaşıyorlar manyak olup çıktıkları için bu yüzdende çok canları sıkılıyor... ps: valinya yı bilerek yazdım valinya valinya...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Bence üniversiteyi bitirmek öss yi kazanmaktan daha zor..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 gerçekten haklı black bu öss ve üni bütün gençliğimizi yiyip bitiriyor eskiden daha kolaydı herşey gün geçtikçe daha zorlaşıyor :/[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 rofl:horace: ne diim, maymun iştahlılık var biraz da, çevremizde gördüğümüz her şeyi istiyoruz bir neticede, bir şekilde her istedigini elde etmekten(elde edenlerde oluyor genellikle sıkılma mevzuları dikkatinizi cekerim) bunalan genclik bir yerden sonra elindeki her şeyden kısa sürede bunalmaya başlıyor[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 neden bilgisayara saldırılır: cunku bilgisayar basında oturarak iletisimi saglıyor olsan da yanında birinin olması onun gozlerine bakarak konusmanın onun hareketlerinden anlamlar cıkarmanın ve onun ses tonlamalarını duymanın yerini tutamıyor bilgisayar.her ne kadar web cam microfon gibi zerzewatlarınız olsa da.bilgisayarınla karsılıklı oturup icip dertlesemiyorsun.bilgisayarınla trekking e cıkamıyorsun.bilgisayaranlı karsılıklı bogaz manzarasını seyredip cayını yudumlayamıyorsun.yanında laptop tasırsın yine baglanıp geyigini yaparsın diyenler war aranızda o kısmı ayrı turun :) sosyallesmeyi canlandrmada bir nevi,cunku hayatta bu kadar cok insanla iletisim kuramazsınız herhangi bi sekilde bilgisayar kullanmadan.ama size demek istedigim bilgisayar basındasınız ondan sıkılıyorsunuz degil.Daha az bilgisayar basında durun.Ben yaklasık 7 senedir irc ve forum ortamlarında gezinen 20li yasların ortalarında biriym.Bu sene dısında hc cok fazla makina basında gecirmedim zamanımı.Yaptıgım sey burada insanlarla tanısıp dısarıda dialoglara devam etmek.dısarıda bir kisi ile oturup bir iki saat sohbet etmek burada yuzlerce kisi ile sohbet etmekten daha fazla keyif werir.Su an isim yuzunden gunun yaklasık 10 saati makina basındaym.haftasonları mumkun oldugunca az bilgisayar gormeye calısıorum.İnsanlara ve hobilerime zaman ayırmaya calısıyorm.Sigara da icerim alkol de alırm orası ayı bir durum.Bunların dısında hobiler bulup onlara zaman ayırarak ve spor yapmaya ozen gostererek uzerinizde sıkıntıyı kolaylıkla atarsınız.Eger sıkılıyorsanız gercek yasantınızda gorustugunuz arkadaslarınıza daha fazla zaman ayırmayı deneyin.Sıkıntınızı kesinlikle alacaktır bu dediklerim. P.S: Arkadaslar uzucu ama soylemeden edemeyecegim:Sınaw zamanındaysanız ya da sınawa hazırlanıyorsunuz bir sure sıkılmaya mahkumsunuz :( [Bu mesaj mrproblem tarafından 24 Şubat 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar