Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

Ya bişey söylicem, "klişe" olayına alışsanız iyi olur bence.
Seneler geçsede her olay klişe gelecek. Çünkü bütün temalar işlendi ve tekrar tekrar işlenecek.

Önemli olan bunu nasıl bize aktardıkları. Basit bişey ise kötü ama kaliteli ise güzel.

Bu dizi Kaliteli gündeme getirmiş ve bu yüzdende güzel.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı yerleri klişelerin efendisi olmuş ama "gençlik dizisi" değil. Davsın kırik hiç değil, güzel dizi. Acep şu zengin piçiyle ryan arkadaş olur mu ilerde[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LathspeLL, 17 Eylül 2004 22:50 tarihinde demiş ki:
Ya bişey söylicem, "klişe" olayına alışsanız iyi olur bence.
Seneler geçsede her olay klişe gelecek. Çünkü bütün temalar işlendi ve tekrar tekrar işlenecek.

Önemli olan bunu nasıl bize aktardıkları. Basit bişey ise kötü ama kaliteli ise güzel.

Bu dizi Kaliteli gündeme getirmiş ve bu yüzdende güzel.

alakasi yok. klise bir kere denenmis bisiye denmez. surekli denenen seylere deriz. yani cok ekstrem durumlar farkli farkli yapimlarda tekrar tekrar kullanilirsa klise dersin. soyle diyim, kac kisinin basina boyle bisiy gelir, kac kisi `biz farkli dunyalarin insanlariyiz` repligini kullanir hayati boyunca?

zaten begenmiyor degilim, ama sasirtici gelmiyor. ve evet, hersey denense de sasirtici seyler hala var.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 17 Eylül 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 17 Eylül 2004 22:59 tarihinde demiş ki:
Bazı yerleri klişelerin efendisi olmuş ama "gençlik dizisi" değil. Davsın kırik hiç değil, güzel dizi. Acep şu zengin piçiyle ryan arkadaş olur mu ilerde

Kesin olucaklar. Adam1m1z onu koruyacak bu sayede ikisi aras1ndaki ilk ad1m at1lm1s olacak.[signature][hline]Rampaların ustasıyım kızların hastasıyım
Sosyal ağlarda paylaş

truwan , I harfi yok mu klavyende?
Agresif bir tutum olarak görme ama şu b1rl3rl3 şeklindeki abuk yazımı hiç güzel bulmuyorum.

Bunun dışında zaten ilk bölümde aşık oldular birbirlerine, daha ne tartışılıyor.

Zengin piçi kelimesine gelince, buna da itirazım var, her zengin piç olmadığı gibi her fakirde sütten çıkmış ak kaşık değildir.

Son zamanlarda gelen üyelerimizle yükselen bir aşağılık kompleksiz akımı sezinliyorum.

Herkes için geçerli değil bu, vadaaa diye damlamayın.
Gereksiz hemde çoooookkk....[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

hafta sonu 30 kere tekrar veriyolar,ama esas oglanın ''biz farklı dünyanın insanlarıyız,nolamaz'' deyip de kızın aglayarak kacması sırasında koptum

Ama iyi güzel dizi,5 de bi daha var bu gece ,izlemeyenler kacırmasın[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mexinth, 18 Eylül 2004 02:30 tarihinde demiş ki:
truwan , I harfi yok mu klavyende?
Agresif bir tutum olarak görme ama şu b1rl3rl3 şeklindeki abuk yazımı hiç güzel bulmuyorum.

Bunun dışında zaten ilk bölümde aşık oldular birbirlerine, daha ne tartışılıyor.

Ya sorma anlamad1m ne oldugunu g'den i'den ve s'den sonra gelen harflerde sap1tt1 klavye yapmazd1 hiç yeni ç1kt1:(

Hakkaten ask biraz erken baslad1 gibi ama ben daha çok Seth ile summer ne olacak onu merak ediyorum. Bir de Seth Marissa ile ayn1 zevkleri oldugu için üzüldü hani onu küçümsüyor ya ama anlamad1g1m Summer bin kat daha züppe ama ona as1k as1l ondan nefret etmesi gerek degil mi? (ya 1'lar için yard1m)[signature][hline]Rampaların ustasıyım kızların hastasıyım

[Bu mesaj Truwan tarafından 18 Eylül 2004 15:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Truwan, 18 Eylül 2004 15:30 tarihinde demiş ki:
. Bir de Seth Marissa ile ayn1 zevkleri oldugu için üzüldü hani onu küçümsüyor ya ama anlamad1g1m Summer bin kat daha züppe ama ona as1k as1l ondan nefret etmesi gerek degil mi?

hmm doru bak ben buna dikkat etmemiştim haklısın
senaryoda saçmalık olmuş :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

o klasik ama ters kutuplar çeker hesabı.

Marissa ile Seth sağlam kanka olacaklar gibi ama. Ryan ile Luke'ta öyle, hatta Luke ayrılacak Marissa'dan birkaç bölüm sonra. Ryan ile Marissa çıkacak,
Luke ile yeni kız arkadaşı ve Seth , Summer filan bir grup olacaklar.

tahminlerim bu yönde efendim.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

Girişi gerçekten güzel ama biz türkler için bu senaryolar çok klişe oldu. Bkz: EMRAH. ryan marissaya aşık oldu: marissada ona. Luke vs Ryan kavgalarını çok göreceğiz. Summer ryan a bir çakallık yapacak ve Seth kıskançlıktan ölecek. İkisinin arasındaki saf arkadaşlık ilişkileri sallanacak fln. Amerikalılar için güzel bir dizi olmalı ama bizz türkler çok alışkın olduğumuz için böyle diziliere. KArdeşm çok beğendi valla obaa O.c O.c Gökçee beni uyandır gece ikide tekrarını izlicem zarttı zurrtuu sıktı! Tipik gençlik dizisi. (13 20) yaş araları. Hadi bakalım, bayana kadar izlieyeceğiz...[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...