Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

abi bu arada acaba bazı diziler icin ikinci bir topic mi acsak??

yani simdi burda yazan ve tartısan insanlar tv den takip ediyor, biz ise netten bulduklarımızla..(ben 2-05i izledim en son, zaten cıkan en sonuncu bölüm)

simdi bizim korkudan gıkımız cıkmıyor walla, ahanda spoiler edecez die..TV serisi/bilmemne serisi die threadleri ikiye mi bölsek ne :)
Sosyal ağlarda paylaş

Luke harbi çok komik ayrica o insanlarla kanka muhabbetine girecek yüzü nerden buluyor onca yaptigindan sonra anlamiyorum. Bu arada son sahneye bakarak diyorumki Luke ile Summer çikarsa tamam harika 3vs3 olur :-P[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sosyal ağlarda paylaş

Dizinin yeni emrahı oliver da orda olmak istedi zavallı :). Ayrıca konserde kiminle konuştu neyin gelmesini bekliyordu acep? Spoilerlık bi hede mi var yoksa

Luke's father is gay Luke's father is gay.. I can't wait to see...
eheh süperdi burası[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

bende basta killandimdi acaba ryani aradan cikarmak icin bi "kaza"mi ayarlicak die :) o kadar yalan rüzgari olmadi dizi
marissaa ya sölicek laf bulamiom zaten benim sevgilim edicek o laflari varya güzel müzel dinlemem grr
neymish "oliverleyim bi sürü yemek getirtti"
breh breh.. senidee oliveridee :P[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

şanslisin o zaman gerci öle ahim sahm bi bölüm deildi sadece anna summer vs seth icin anca..
gerci marissanin ne halt oldugu konusunda baya düsündürdü ama nese hade.. (yok o cok masumda benmi cok önyargiliyim nedir yane..)[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...