Ceday Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 abi bu arada acaba bazı diziler icin ikinci bir topic mi acsak?? yani simdi burda yazan ve tartısan insanlar tv den takip ediyor, biz ise netten bulduklarımızla..(ben 2-05i izledim en son, zaten cıkan en sonuncu bölüm) simdi bizim korkudan gıkımız cıkmıyor walla, ahanda spoiler edecez die..TV serisi/bilmemne serisi die threadleri ikiye mi bölsek ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 eed eed valla öle yapin >:p ne bu kardesim aa :P aslan ceday kirk yilda bi kedilik yaptin afferem :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 millet dayanamayıp episode topiclerine bakar kesin :)[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 walla abi o zaman kendileri kaybederler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 eed yani bölece bi topic altinda yazanlari okurken " acabaa hich spoil olacakmi die tedirgin olmaktan iyidir tabi bide "yanlislikla girdim ben" dicek adamlar olursa bilemem :P kendi hatalari :)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Valla çok sahane fikir. Hem yanlis girdim mazereti de kabul görmez dikkatli ol kardesim alla alla :-D[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ryan güzel bi kızla beraber olmanın sancılarını yaşıyor. her güzel kızla çıkan erkek gibi...[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ve ryan hiç bir erkeğin yapmaması gereken bi hatayı yaptı. kız arkadaşını konserde yanlız bırakmak.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Luke harbi çok komik ayrica o insanlarla kanka muhabbetine girecek yüzü nerden buluyor onca yaptigindan sonra anlamiyorum. Bu arada son sahneye bakarak diyorumki Luke ile Summer çikarsa tamam harika 3vs3 olur :-P[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 luke'un içine ettiler be. bukadar ezik bir tip değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 muahahah Ra_d canlı The O.C ...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 luke cook komikti bugun =) dizi basladigindan beri ilk defa bukadar zavalli gordum onu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 18 Aralık 2004 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Evet Luke'un rolü değişti. Yalnız dizinin sonu çok hoşuma gitti. Direk o ortamda olmak istedim.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Dizinin yeni emrahı oliver da orda olmak istedi zavallı :). Ayrıca konserde kiminle konuştu neyin gelmesini bekliyordu acep? Spoilerlık bi hede mi var yoksa Luke's father is gay Luke's father is gay.. I can't wait to see... eheh süperdi burası[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 e oliver uyusturucu siparisi verdi ya?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bende basta killandimdi acaba ryani aradan cikarmak icin bi "kaza"mi ayarlicak die :) o kadar yalan rüzgari olmadi dizi marissaa ya sölicek laf bulamiom zaten benim sevgilim edicek o laflari varya güzel müzel dinlemem grr neymish "oliverleyim bi sürü yemek getirtti" breh breh.. senidee oliveridee :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 yahu Luke u maymun ettiler valla üzüldüm[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 tekrarı varmı arkadaşlar dünkü bölümün...[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: cemad, 17 Aralık 2004 22:34 tarihinde demiş ki: luke'un içine ettiler be. bukadar ezik bir tip değildi +1[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Maedhros_Laorx, 18 Aralık 2004 14:53 tarihinde demiş ki: tekrarı varmı arkadaşlar dünkü bölümün... artik yok :) bugun 15.00 da oluodu artik 16.14teyiz :)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Luke amma ezik olmuş muhahaha abartmışlar yalnız. Ayrıca summer ın o ilişkilerini açıklarken mimikleri harikaydı. Çok güzel bir bölümdü. Hailey e aşık olduğumu farkettim...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Creel, 18 Aralık 2004 16:10 tarihinde demiş ki: artik yok :) bugun 15.00 da oluodu artik 16.14teyiz :) izledim..sanş bi açtım başlamış.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 şanslisin o zaman gerci öle ahim sahm bi bölüm deildi sadece anna summer vs seth icin anca.. gerci marissanin ne halt oldugu konusunda baya düsündürdü ama nese hade.. (yok o cok masumda benmi cok önyargiliyim nedir yane..)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 tam bi link alsak[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 saolasin abanalim direk[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar