Chorap Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ben MI serisinin en büyük hayranlarındanım :D baya önceden MI5 çıkacak die süylentiler başlamıştı. MI5 e nooldu?? Cok istiyorum, bekliyemiorum....Ayrıca Grim Fandango 2 filen de deniodu ondan haber varmı? bi bilgisi olan yazsın lütfen!![signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bir MI fanı olarak oyunun el altından minimum zaiyatla yapılmaya çalışıldığına inanıyorum açıkçası[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 hmm neden ki?[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Her ne kadar Lucas amca Star Wars olayına kafayı takmış olsa da LucasArts Adventure oyunları gibi altın yumurtlayan tavuğu keseceğine inanmıyorum. Tamam Star Wars fanları daha fazla olabilir ama...bilmiyorum abi ya. Voodoo karısı 5 oyunluk sözleşmem var falan diyordu zaten. Eninde sonunda çıkacaktır. ama 10 sene sonra mı olur yarın mı olur bilemem.[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Evet o vodoo lady harbi ile bisye diodu :D zaten kesin cikacak filen de demislerdi ama baya once, bunu a;adak' linke tiklayip görebilirsiniz hatta... http://www.worldofmi.com/thegames/monkey5/index.php ama tabıı bunlar 2002 den kalma röportajlar olduğu için yeni bilgiye ihtiyacım var.[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 2d olacaksa çıksın. hatta grim fandango 2 yerine normal grim fandangoyu mi3 motoruyla yapsınlar, o zaman taparım lucas artsa işte:) 2d rulz[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 evet cidden süper olur. aslında grim fandango 3D kalabilir ama MI5 çıkarsa ve yine 3D olursa gerçekten çok kızarım :hrr: ama yinede grim fandangoyu da MI3 graifkleriyle görmekte bi başka olur. 8-)[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 mi3 motoruyla mi5 yaparlarsa deli gibi tekrar tekrar oynarım. ama mi4 gibi olmasın ya tad alamıyorum o tarz oyunlardan[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Off simdi düşünsenize MI3 motoru ile MI3den 2 katı daha uzun ve yepyeni bi oyun. o atmosfer, o müzikler, o komiklikler of of! azım sulandı valla :D *MI3 bulmak üzere eski cdlerini karıştırmaya gider*[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 *!mi3 cdleri hemen alt rafta durmaktadır, aklına öss gelir, testine geri döner, niyetini bozmaz. akabinde bir damla yaş süzülürken yanağından, a pirate i was meant to be mırıldanarak neşelenir* ne günlerdi be:D a pirate i was meant to be, trim the sails and roam the sea![signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patates Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Orange! Arr.. Ermm... Door hinge? No, No, No. Guess the songs over then? Guess so.. O oyunu oynadigim zaman tek tuk ingilizcem vardi az buz bisiy anliyordum. Ama yinede hayatimda oynadigim en zevkli oyundu. Sonra 100 kere daha oynayip bitirmisimdir. Monkey Island 4 cikinca inanilmaz kizdim lucas artsa. 3D yapip batirdilar diye. Bana oyle gelioki MI5 yine 3d olucak. Adamlarin akillandigini sanmiyorum. Ama dilerimki 2d olsun. Grim fandangoyuda oynamak cok isterim offf, cdlerimde kayip ya![signature][hline]Sacré Bleu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Emre ben sana çekip grim fandangoyu okulda veririm üzülme :-) bence lucas akıllanmıştır. yani MI5 üzerine 2D yapılması için o kadar istek gelmiş ki yani 3D yapmaları için cidden salak olmaları lazım. herhagi bi foruma girseniz de görünür zaten herkesin 2D istediği. ama yinede 3D yaparlarsa çok çok kızarım. :yapma: Lucas Arts gözüm üstünde....[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farogiven Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ya bişi sorucam bu Guybrush arkadaşımızın porselenlerle olayı nedir? Nedense nefret ediyor tiskiniyor ööö böö oluyor porselen görünce, nedenini bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 o porselen olayı birinci oyundan geliyo galiba.. tam hatırlamıyorum nedenini. elaine'in evinde porselenlerle bişiyler oluyodu diye hatırlıyorum. bu arada lucasarts şu an sam & max 2, grim fandango 2, monkey island 5 gibi bir çok eski oyunu devam ettirmeyi düşünüyorlar. ama daha hiç birine başlamamışlar. ondan çıksa bile daha en az bir kaç yıl var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 sam & max 2 iptal edilmişti?? açıçası tamam haklısınız Guybrush 2d halinde en iyiydi ama yeni nesil adventureların hepsi 3d. yani 2d olarak çıkma olasılığı çok az MI5'in. Gerçi bence 2d hali kadar olmasa da MI4 de oldukça güzeldi. Ben yerimde zıpladığımı hatırlıyorum halen MI4'te.[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 3d olabilirya ben tad almıştım baya ondan ama işte Lucas'in 3d lerigibi olsun broken sword cok dandik olmuştu. Bu arada full throttle'i iptal ettiler ya o gün duşta yatakta falan ağladım hüngür hüngür. FULL THROTTLE ISTERUK.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Yalnız dikkatini çekerim LucasArtsla Broken Swordun bir alakası yok.[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 broken swordun motoruna benzer bi motorla yapılmasını isterim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Broken Swordla Lucas art arasında bir ilişki olduğunuda kimse idda etmedi zaten. Broken Swordun motorunun Lucas arts Adventure'larının atmosferinini batıracağını söyledim. 3d olucaksada kendi etrafında dönüp sağa sola bakınan bi tip lazım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar