karakedi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Çok merak ettim HASAL dan mezun olanlar kimler :) paticik hasal mezunları olarak bişiler düzenliyelim belirli bi sayıda isek :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 hasat yapın *böghhh*[hline]bla bla bla ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 *!Parmak kaldırır* Ben[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 hasal ın açılımı ne ola[hline]help me Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Hasan Avni Sozel Anadolu Lisesi diye bir sallama yapayim.[hline]tHe Original fi$h® Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Iyi yakla$mi$im :)[hline]tHe Original fi$h® Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Beeeen beeen. :) Hüseyin Aaavnii Söözeeeeen Anadoluuu Lisesiii İlim irfan ahlaktaaaaa, örnek kıldııın sen biziii :)[hline] -ee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: ShARkY, 15 June 2003 21:07 tarihinde demiş ki: Beeeen beeen. :) Hüseyin Aaavnii Söözeeeeen Anadoluuu Lisesiii İlim irfan ahlaktaaaaa, örnek kıldııın sen biziii :)[hline] -ee ehueehue o marsı hala soyletiolar mı :)))))[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Ben okuyorum :) burda başka okuyanlar tanıdıklarım Delanoresse, Diabolic, Mathias Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: karakedi, 15 June 2003 21:24 tarihinde demiş ki: ehueehue o marsı hala soyletiolar mı :))))) Ben lise2 deyken bizim sübyancı müzik hocası ali naci hala söyletiyodu, bilmiyorum yeni gelen söyletiyomudur.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 6-7 sene önce söyletiyorlardı :) Şu anda söyletiyorlar mı bilemeyeceğim. Herhalde söyletiyorlardır. Erm. Mezun olduğum seneyi yazmamışım. Been, eerm. Dur yıllığa bakayım. Evet evet. Ben 97 mezunuyum. [hline] -ee [Bu mesaj ShARkY tarafından 16 June 2003 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.