karakedi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Çok merak ettim HASAL dan mezun olanlar kimler :) paticik hasal mezunları olarak bişiler düzenliyelim belirli bi sayıda isek :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 hasat yapın *böghhh*[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 *!Parmak kaldırır* Ben[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 hasal ın açılımı ne ola[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Hasan Avni Sozel Anadolu Lisesi diye bir sallama yapayim.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Iyi yakla$mi$im :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Beeeen beeen. :) Hüseyin Aaavnii Söözeeeeen Anadoluuu Lisesiii İlim irfan ahlaktaaaaa, örnek kıldııın sen biziii :)[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: ShARkY, 15 June 2003 21:07 tarihinde demiş ki: Beeeen beeen. :) Hüseyin Aaavnii Söözeeeeen Anadoluuu Lisesiii İlim irfan ahlaktaaaaa, örnek kıldııın sen biziii :)[hline] -ee ehueehue o marsı hala soyletiolar mı :)))))[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Ben okuyorum :) burda başka okuyanlar tanıdıklarım Delanoresse, Diabolic, Mathias Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: karakedi, 15 June 2003 21:24 tarihinde demiş ki: ehueehue o marsı hala soyletiolar mı :))))) Ben lise2 deyken bizim sübyancı müzik hocası ali naci hala söyletiyodu, bilmiyorum yeni gelen söyletiyomudur.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 6-7 sene önce söyletiyorlardı :) Şu anda söyletiyorlar mı bilemeyeceğim. Herhalde söyletiyorlardır. Erm. Mezun olduğum seneyi yazmamışım. Been, eerm. Dur yıllığa bakayım. Evet evet. Ben 97 mezunuyum. [hline] -ee [Bu mesaj ShARkY tarafından 16 June 2003 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar