Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 1280x760 biliyorsanız bana da bir link atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Kaede said: En az değil bulabileceğin en fazla çözünürlük 640*480. a4e sadece ing. dub release yapmaz çünkü dümdüz DVD rip + r2 sublarını koyuyorlar. Sen videoya sağ tıklayıp ordan audio streamini değiştir. evet, dedigin gibiymis. jap dub oldu ama subtitle yok uzerine islenmis haliyle, netten bulmak gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Subtitle da vardır, sende gerekli programlar yüklü değildir (a4e ise yani) http://www.cccp-project.net/ Elindeki mevcut bütün kodekleri sil sonra bunu yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Kaede said: Subtitle da vardır, sende gerekli programlar yüklü değildir (a4e ise yani) http://www.cccp-project.net/ Elindeki mevcut bütün kodekleri sil sonra bunu yükle. cok sagol kaede, ama sans o ki sitenin bandwidth i asilmis, giremiyorum :( edıt : oki, hallettım, jap dub, eng sub seyredebılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bendekü sürümde direk ing dub başlıyor ama sağ alttan seçebiliyorduk jap dub eng sub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Bakıyım ddl bulabilirsem link atiyim Edit: Son versiyonunun ddl linkini bulamadim. Eski bir sürümünü http://www.free-codecs.com/Combined_Community_Codec_Pack_download.htm dan indirebilirsin yada çok acil değilse biraz bekle orjinal sitesi açılır yakında büyük ihtimalle. Hem son sürüm hemde daha güvenli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ben de daha yeni seyrediyorum. İlk bölümler biraz sıkıcı gibi sanırım ilerledikçe güzel olacağına inanıyorum. Yalnız şaşırma, korkma gibi ifadelerdeki çizimlerini hiç beğenmedim ya da ısınamadım diyim. Diğer animelerinde öyle değil stüdyonun, zaten belli oturmuş bi tarzı yok sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 5. bölümde anlattığı korku hikayesi full metal panicde de vardı. Çok popüler bi hikaye mi acaba bu? Hani şu her kutuyu açışında yiyeceklerden bi tanesinin eksilmesi hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 e işte klasik kamp ateşi hikayesi. (:P) yüz ifadeleri baştan öyle geliyor da ilerledikçe onlarsız onizuka olmayacağı anlaşılıyor. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Onizukayı onizuka yapan surat ifadeleri ve her zaman kontrolü elden bırakmayan yaratıcı ve pratik zekasıdır bence. Anime serisini tamamen onlar götürüyor. Ama akuma bu kadar anlatınca live serilerini de izlemenin farz olduğu kanısına vardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
count Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 onizukayı onizuka yapan ifadeleri olduğu kadar enteresan karakteridir de. mesela öğrenci fantezileri olan ama yine de idealist olan bir öğretmen(!) oluşu bir numaradır. animesini bitidim, mangasını okumadım. -spoiler- bir kezinde okula kankasıyla gittiklerinde görürüz ki, bahçede öğrenci olarak sadece çıtır liseli kızlar vardır ve onizuka ağzından salyalar akar halde "allah, yaşadım ulan" diye sayıklamakta kendinden geçmektedir. kankası içinden der ki, "aslında okul karma okul ama onizukanın gözleri sadece kızları seçiyor". yine bir kezinde de biz kız öğrenci ona gıcıklık olsun diye şortuna yılan atmıştır ve yılan da onizukanın ufaklığı sokmuştur. onizukanın, yılan şeyini kapmış halde telaşla koşuşturmasına bri gün gülmüştüm, adam resmen kobrayı salmış koşuyordu. akabinde; güzel bayan öğretmene, zehir vücuda dağılmadan emmek lazım, nolur şeyimi emin diye yalvarmıştı. yine akabinde de onizukayı tedavi olurken görüyoruz, hemşireyle konuşmaktadır, kimse emmediiği için ben emdim der.(aasudhadhasdjhasdl) pansuman yapan hemşire ise yüzünü buruşturarak, " o değil de neden ereksiyon halinde bu??!?!" der. --spoiler- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 43 bölümlük paketi indirdim ama altyazılarını bulamıyorum, link verebilecek olan war mı? ayrıca ing mi yoksa japonca dublajla mı izlemek iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ingilizce sakın ha! onizuka japonca olmazsa birşeye benzemez, seslendirmesi şahane adamın. altyazı bilemiyorum doğrusu, softsub olmasın kontrol ettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ingilizce dub cidden bayağa kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 bi arkadaş gönderdi altyazıları, onunda tepkisi "ingilizce sakın ha" :) bi garip geldi japonca ama öyle izleyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ingilizce anime ferrari'yi dizel ile yürütmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bugün başladım izlemeye ve uzun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Ben hayatımda böyle gülmemişim hiç bişeye.Gülmeye ara veremediğimden durduruyorum arada.Kendime gelince devam ediyorum.Harikaymış bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ahaha ben 30. bölüme falan geldim ciddi ciddi çok güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yanlış anlamadıysam mangası 0 dan çizilmeye başlanmış GTO'nun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 urumi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 çok zeki olduğu için mi gözleri asortik uruminin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 haha sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bu sırada yeni manga sidestory olucakmış yanlış anlamadıysam. Zaman olarak onizuka vurulduktan sonra geçiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Animesini izledim, çok beğendim.Mangadan devam etmek istiyorum, anime manganın kaçıncı bölümünde bitiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar