Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tavsiye-Great teacher Onizuka

GEd

Öne çıkan mesajlar

Kaede said:
En az değil bulabileceğin en fazla çözünürlük 640*480. a4e sadece ing. dub release yapmaz çünkü dümdüz DVD rip + r2 sublarını koyuyorlar. Sen videoya sağ tıklayıp ordan audio streamini değiştir.

evet, dedigin gibiymis. jap dub oldu ama subtitle yok uzerine islenmis haliyle, netten bulmak gerekicek.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
Subtitle da vardır, sende gerekli programlar yüklü değildir (a4e ise yani)

http://www.cccp-project.net/
Elindeki mevcut bütün kodekleri sil sonra bunu yükle.

cok sagol kaede, ama sans o ki sitenin bandwidth i asilmis, giremiyorum :(

edıt : oki, hallettım, jap dub, eng sub seyredebılıyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bakıyım ddl bulabilirsem link atiyim

Edit: Son versiyonunun ddl linkini bulamadim. Eski bir sürümünü http://www.free-codecs.com/Combined_Community_Codec_Pack_download.htm dan indirebilirsin yada çok acil değilse biraz bekle orjinal sitesi açılır yakında büyük ihtimalle. Hem son sürüm hemde daha güvenli olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de daha yeni seyrediyorum. İlk bölümler biraz sıkıcı gibi sanırım ilerledikçe güzel olacağına inanıyorum.

Yalnız şaşırma, korkma gibi ifadelerdeki çizimlerini hiç beğenmedim ya da ısınamadım diyim. Diğer animelerinde öyle değil stüdyonun, zaten belli oturmuş bi tarzı yok sanırsam.
Sosyal ağlarda paylaş

onizukayı onizuka yapan ifadeleri olduğu kadar enteresan karakteridir de. mesela öğrenci fantezileri olan ama yine de idealist olan bir öğretmen(!) oluşu bir numaradır.

animesini bitidim, mangasını okumadım.
-spoiler-

bir kezinde okula kankasıyla gittiklerinde görürüz ki, bahçede öğrenci olarak sadece çıtır liseli kızlar vardır ve onizuka ağzından salyalar akar halde "allah, yaşadım ulan" diye sayıklamakta kendinden geçmektedir. kankası içinden der ki, "aslında okul karma okul ama onizukanın gözleri sadece kızları seçiyor".

yine bir kezinde de biz kız öğrenci ona gıcıklık olsun diye şortuna yılan atmıştır ve yılan da onizukanın ufaklığı sokmuştur. onizukanın, yılan şeyini kapmış halde telaşla koşuşturmasına bri gün gülmüştüm, adam resmen kobrayı salmış koşuyordu. akabinde; güzel bayan öğretmene, zehir vücuda dağılmadan emmek lazım, nolur şeyimi emin diye yalvarmıştı. yine akabinde de onizukayı tedavi olurken görüyoruz, hemşireyle konuşmaktadır, kimse emmediiği için ben emdim der.(aasudhadhasdjhasdl) pansuman yapan hemşire ise yüzünü buruşturarak, " o değil de neden ereksiyon halinde bu??!?!" der.
--spoiler-
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...