karpuz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Öğrenci seçme sınavı 19 Haziran 2005'te yapılacak, ve ben de bu sınava gireceğim. Yapmam gereken çok şey var, çok oyalandım, çok tembellik ettim. Artık vakit geldi. Yumurta kapıya dayandı. Arkaya Eye of the Tiger açmanın vaktidir artık. Bu yüzden bilgisayarımı abimin odasına taşıdım. Odamdaki masa artık boş. Boş ama birazdan testlerle dolacak. :) Neyse. Bu 4 aylık süreç boyunca paticik'e olabildiğince girmemeye çalışacağım. Zaten son 1-2 haftadır paticiğe olabildiğince girmiyordum. iyice bırakıyorum yani artık. Yazayım da, "Ne oldu bu karpuza? Öldü mü? kaldı mı?" demeyin, demesinler diye yazdım bu yazıyı. Haydi herkesler kendilerine iyi baksınlar. (bakın bu 2. böyle yazım ama bu sefer ciddiyim ben. Çok ciddiyim. Çok zaman alıyor kardeşim. Allah allah.) Hadi öptüm.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! [Bu mesaj karpuz tarafından 25 Şubat 2005 14:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 aramızdan ayrılman kotu ama sonucta isin ucunda oss var sana oss de absrılar ;)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: karpuz, 25 Şubat 2005 14:10 tarihinde demiş ki: Öğrenci seçme sınavı 19 Haziran 2005'te yapılacak, ve ben de bu sınava gireceğim. Yapmam gereken çok şey var, çok oyalandım, çok tembellik ettim. Artık vakit geldi. Yumurta kapıya dayandı. Arkaya Eye of the Tiger açmanın vaktidir artık. Bu yüzden bilgisayarımı abimin odasına taşıdım. Odamdaki masa artık boş. Boş ama birazdan testlerle dolacak. :) Neyse. Bu 4 aylık süreç boyunca paticik'e olabildiğince girmemeye çalışacağım. Zaten son 1-2 haftadır paticiğe olabildiğince girmiyordum. iyice bırakıyorum yani artık. Yazayım da, "Ne oldu bu karpuza? Öldü mü? kaldı mı?" demeyin, demesinler diye yazdım bu yazıyı. Haydi herkesler kendilerine iyi baksınlar. (bakın bu 2. böyle yazım ama bu sefer ciddiyim ben. Çok ciddiyim. Çok zaman alıyor kardeşim. Allah allah.) Hadi öptüm. aynı şeyleri ben de düşünüyorum, hatta bilgisayarı ablamın odasına aldık.. olmuyo olmuyo... hep bugünde biraz takılıyım yarın başlıyacam artık diyorum, ama kendime bile söz geçiremiyorum.. neyse sana kolay gelsin, sınavda başarılar...[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 hadi başarılar iyi çalış lan bi yeri kazan[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Benim de aynı şeyi yapmam lazım..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 kolay gelsin, allah sabır versin[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 kazan da gel sonra konuşak:)[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 başarılar dilerim inşallah kazanırsın dilediğin yeri.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Başarılar Karpuz.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 calısmak icin bilgisayarı tamamen bırakmana gerek yok asırıya kacmadıktan sonra kafanı dagıtmak icin takılabilirsin ama yinede sen bilirsin oss de sana ve bana basarılar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Abi odamda bilgisayar masamım tamamını kaplıyor. E test çözecek yer yok. Onu geçtim, orada bilgisayar duruyorken test çözmek işkence gibi. Zaten tamamen kaldırmadım, sadece uzaklaştırdım. Ama paticik aşırı zaman alan bir şey olduğundan olabildiğince uzak duracam. :) Neyse... teşekkürler hepinize.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Çalis çalis..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Sana da bana da başarılar =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bilgisayarı odandan çıkartarak iyi yapmışsın...başarılar... aslında öss ye girecek olan herkese kolay gelsin...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 basarılar iyi yapmısısın zaten kazandıkdan sonra terrardan dönersin bide hazırlık falan okursan iyiyce dönersin :) rhat rahat...[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 başarılar.. sınavdan sonra görüşürüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 o diil de, bende laptop var, nasıl kaldırıcam ben bunu öss zamanı gelince bilmiyorum eheh. başarılar sana öss'de, umarım istediğin yeri kazanırsın.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sanirim ayni $eyi benimde yapmam gerekiyo ama yapamam sanirim =) zor.. bende ne rahatina dü$künüm ya off.. neyse umarim istedigin yeri kazanirsin bol $anslar,ba$arilarrr...[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 hehe aynı şeyi zaten demiştin dicektim kendin sölemişsin hadi bakalım deli osman=P öss'de başarılar şimdiden...[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bende sinava gircem ama ugra$miyorum.4 ay sonra görü$ürüz.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: Saeros, 26 Şubat 2005 14:21 tarihinde demiş ki: o diil de, bende laptop var, nasıl kaldırıcam ben bunu öss zamanı gelince bilmiyorum eheh. başarılar sana öss'de, umarım istediğin yeri kazanırsın. Bana yollarsin ben oss den sonra sana geri yollarim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 başarılar karpuz.. geç olmuş ama güç olmaz inşallah..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 başarılar[signature][hline]bu post bütün sevenlerim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar