Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticiği 4 aylığına bırakıyorum. (Bkz: Öss)

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Öğrenci seçme sınavı 19 Haziran 2005'te yapılacak, ve ben de bu sınava gireceğim. Yapmam gereken çok şey var, çok oyalandım, çok tembellik ettim. Artık vakit geldi. Yumurta kapıya dayandı. Arkaya Eye of the Tiger açmanın vaktidir artık. Bu yüzden bilgisayarımı abimin odasına taşıdım. Odamdaki masa artık boş. Boş ama birazdan testlerle dolacak. :) Neyse. Bu 4 aylık süreç boyunca paticik'e olabildiğince girmemeye çalışacağım. Zaten son 1-2 haftadır paticiğe olabildiğince girmiyordum. iyice bırakıyorum yani artık. Yazayım da, "Ne oldu bu karpuza? Öldü mü? kaldı mı?" demeyin, demesinler diye yazdım bu yazıyı. Haydi herkesler kendilerine iyi baksınlar. (bakın bu 2. böyle yazım ama bu sefer ciddiyim ben. Çok ciddiyim. Çok zaman alıyor kardeşim. Allah allah.) Hadi öptüm.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!

[Bu mesaj karpuz tarafından 25 Şubat 2005 14:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 25 Şubat 2005 14:10 tarihinde demiş ki:
Öğrenci seçme sınavı 19 Haziran 2005'te yapılacak, ve ben de bu sınava gireceğim. Yapmam gereken çok şey var, çok oyalandım, çok tembellik ettim. Artık vakit geldi. Yumurta kapıya dayandı. Arkaya Eye of the Tiger açmanın vaktidir artık. Bu yüzden bilgisayarımı abimin odasına taşıdım. Odamdaki masa artık boş. Boş ama birazdan testlerle dolacak. :) Neyse. Bu 4 aylık süreç boyunca paticik'e olabildiğince girmemeye çalışacağım. Zaten son 1-2 haftadır paticiğe olabildiğince girmiyordum. iyice bırakıyorum yani artık. Yazayım da, "Ne oldu bu karpuza? Öldü mü? kaldı mı?" demeyin, demesinler diye yazdım bu yazıyı. Haydi herkesler kendilerine iyi baksınlar. (bakın bu 2. böyle yazım ama bu sefer ciddiyim ben. Çok ciddiyim. Çok zaman alıyor kardeşim. Allah allah.) Hadi öptüm.

aynı şeyleri ben de düşünüyorum, hatta bilgisayarı ablamın odasına aldık.. olmuyo olmuyo... hep bugünde biraz takılıyım yarın başlıyacam artık diyorum, ama kendime bile söz geçiremiyorum.. neyse sana kolay gelsin, sınavda başarılar...[signature][hline] yol kenarındaki
yağmur mazgallarını
kumbara sanıp
harçlığımı atardım
bu yüzden en çok
denizden alacaklıyım.

Sosyal ağlarda paylaş

Abi odamda bilgisayar masamım tamamını kaplıyor. E test çözecek yer yok. Onu geçtim, orada bilgisayar duruyorken test çözmek işkence gibi. Zaten tamamen kaldırmadım, sadece uzaklaştırdım. Ama paticik aşırı zaman alan bir şey olduğundan olabildiğince uzak duracam. :) Neyse... teşekkürler hepinize.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarı odandan çıkartarak iyi yapmışsın...başarılar...
aslında öss ye girecek olan herkese kolay gelsin...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...