Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

'Superman' öldü.

dominic

Öne çıkan mesajlar

aah hadi yaa.. adamcağız göremedi yeni çekilecek süpermen'leri.. :hmm:

yazık, çok çekti adam. burada bulamadığı rahatı öbür dünyada bulsun inşallah..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Dun gece Kİng de biz program yaparken arkadaki sinevizyonda benim üsteğim üzerine Superman I oynuyordu.... dönüp dönüp filmi izlediğim için paso dalga geçti seyirciler. bilseydim hiç önüme dönmezdim :([signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

Sakatlandıktan sonra bile yüzünde hayat dolu bir ifade vardı o adamın. Yüzündeki gülümsemeye bayılırdım. Hakkında pek birşey bilmiyorum ama bir çok kere gördüm tv de röportajlarda fln fakat hiç negatif birşey hissetmedim. Genelde her seferinde bir ilk izlenimim olur bir çok kişi gibi. Bu adam .. nasıl desem .. sevimliydi sanırım :)

Ölmesine üzüldüm ...[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne biliyim, fani falan degilim ama.. içim burkuldu bunu duyunca.. iyileşmeye başladı gibi haberlerde vardı. Gerçekten isterdim iyileşmesini ama olmadi, belki de kurtulmustur aslina bakarsaniz. Çok aci cekti, yani dile kolay 10-15 yil boyunca felçli yaşadı belki daha fazla, hatirlamiyorum yil sayisini tam olarak ama. Eh ne diyeyim fani dünya.

Edit: 1995'te kirmis boynunu.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 11 Ekim 2004 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...