hakank Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Merhaba, 2 ye 2 oynayabilecegimiz, Tougher veya toughest duzeyınde kımse varsa savasa beklıyoruz ... :) Ankarada CAfede de oynayabılırız. Nette de oynayabılırız.. ıddalıyız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Iddialisiniz? Zevk icin mi oynuyorsunuz ego icin mi hoca siz, neyin iddiasi ya ehe.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 yok baggio az önce 1v1 attık ezdi resmen ben daha IV cagindayim o VII caginda tanklarla daldi[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakank Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Baggio, 15 June 2003 18:58 tarihinde demiş ki: Iddialisiniz? Zevk icin mi oynuyorsunuz ego icin mi hoca siz, neyin iddiasi ya ehe.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Angelwing?? :) bence bu tavırlarla angelwing size biraz yanlış verilmiş... neyse, hangisi dersen de. rakip tanımıyoruz ok? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DISintegrated Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Baggio, 15 June 2003 18:58 tarihinde demiş ki: Iddialisiniz? Zevk icin mi oynuyorsunuz ego icin mi hoca siz, neyin iddiasi ya ehe.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Hiç zevk için multiplayer RTS oynayan da görmemiştim. Aaa yok gördüm. AOK oynarken veletin biri ağlamıştı 15. dakikada rushlayınca. Şööle demişti. "Bu oyunu kazanmak için oynuyorsunuz hepiniz. Oysa ki bu oyun ekonomi ve gelişme oyunu." Gelişme oyunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 2v2 icin 1 adam hadi gelin icq:87046681[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: DISintegrated, 15 June 2003 22:10 tarihinde demiş ki: Hiç zevk için multiplayer RTS oynayan da görmemiştim. Ben de zevk almak disinda bir sebeple oyun oynayan gormemistim, ee herseyin bir ilki varmis..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: hakank, 15 June 2003 19:13 tarihinde demiş ki: Angelwing?? :) bence bu tavırlarla angelwing size biraz yanlış verilmiş... 10 gunluk uye mi karar veriyor bunlara? Sen burada yardim istedin de yardim mi etmedim ben? Bolumum disinda da yardim isteyene bilgim dahilinde yardimci olmaya calistigimi bilen bilir, bu angelwing veya baska herhangi bisey icin de talebim olmadi zaten, kendiliginden verildi. Mesajin biraz degisik geldi, superiz biz falan, fazla hirs yapma anlaminda soyledim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 baggio iyi çocuktur ama spor bölümünde bozuyor kendisini :) spor bölümünde hiç yardımcı olmuyor. nyse varmı ron multi? daha yalayıp yutamadım ama şansımızı deniyelim hadi oynayak.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakank Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Baggio, 15 June 2003 23:15 tarihinde demiş ki: said: hakank, 15 June 2003 19:13 tarihinde demiş ki: Angelwing?? :) bence bu tavırlarla angelwing size biraz yanlış verilmiş... 10 gunluk uye mi karar veriyor bunlara? Sen burada yardim istedin de yardim mi etmedim ben? Bolumum disinda da yardim isteyene bilgim dahilinde yardimci olmaya calistigimi bilen bilir, bu angelwing veya baska herhangi bisey icin de talebim olmadi zaten, kendiliginden verildi. Mesajin biraz degisik geldi, superiz biz falan, fazla hirs yapma anlaminda soyledim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Merhaba, 2 ye 2 oynayabilecegimiz, Tougher veya toughest duzeyınde kımse varsa savasa beklıyoruz ... Ankarada CAfede de oynayabılırız. Nette de oynayabılırız.. ıddalıyız... bak yazım yukarda... sen orada superız bız gıbı bır ıbare goruyormusun? .... sadece verdıgın ukalaca tavıra bıraz kızdım.. Oyunlar zevk ıcın oynanır ama zevkı artırmak da ıddıalara ve cekısmeye baglıdır sanırım açık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakank Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: blackchaos, 15 June 2003 23:30 tarihinde demiş ki: baggio iyi çocuktur ama spor bölümünde bozuyor kendisini :) spor bölümünde hiç yardımcı olmuyor. nyse varmı ron multi? daha yalayıp yutamadım ama şansımızı deniyelim hadi oynayak.[hline]bla bla bla ... biz su an bır oyuna baslıyoruz ınternette buyrun ıstersenız .. 2 ye 2 atabılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bıdı bıdı yapmayın kafam güzel zaten adam gibi oynayın oyunuzu ölye tartışmalara gerek yok ala ala.....[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 tougher veya toughest ariyoruz kapisacak.. : 'hani yoktur, olsa da bizi yenemez zaten ama ariyoruz iste, gelin bakalim' Uzerine bi de post sonunda 'iddialiyiz' ibaresi.. Psikolog falan degilim ama yeterli geldi bana :) Neyse uzatmayalim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: hakank, 15 June 2003 23:32 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 15 June 2003 23:30 tarihinde demiş ki: baggio iyi çocuktur ama spor bölümünde bozuyor kendisini :) spor bölümünde hiç yardımcı olmuyor. nyse varmı ron multi? daha yalayıp yutamadım ama şansımızı deniyelim hadi oynayak.[hline]bla bla bla ... biz su an bır oyuna baslıyoruz ınternette buyrun ıstersenız .. 2 ye 2 atabılırız nasıl gelicem[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 aoe de 150 in a row u olan bir adam olarak strateji oyunlarında iddia diye birşey yoktur 15 dakikada bir adamı yenmenin bir zevki yok bunu yapabilirim, yapabileceğimi bildiğim içinde yapmam real time stratejilerde en makul olan 30 dakikalık safe modedur o zaman kimin stratejisinin daha iyi olduğu ortaya çıkar[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakank Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: blackchaos, 15 June 2003 23:37 tarihinde demiş ki: said: hakank, 15 June 2003 23:32 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 15 June 2003 23:30 tarihinde demiş ki: baggio iyi çocuktur ama spor bölümünde bozuyor kendisini :) spor bölümünde hiç yardımcı olmuyor. nyse varmı ron multi? daha yalayıp yutamadım ama şansımızı deniyelim hadi oynayak.[hline]bla bla bla ... biz su an bır oyuna baslıyoruz ınternette buyrun ıstersenız .. 2 ye 2 atabılırız nasıl gelicem[hline]bla bla bla ... ıyı oynuyorsan gel ama :) ICQ nu yaz ekleyyeım ya da benı bul 26929929 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 lamerwing lol[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar