Foxx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Oyunda once 13 yas siniri varken sonra 7 ye indirilmis. Oyundan tobacco bile kaldirilmis sigara geyigi olmasin diye, kan yok, olum yok, hicbirsey yok. Biraz cocuk oyunu gibi ama ben eglendim sahsen. Tabi uzun lafin kisasi 1 kere bitir rafa kaldir turu bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 konsol oyunu havasını kabullendiğimden sadece kendi içinde gözüme batan şeyleri söyleyeceğim: -dans olayı gereksiz ve saçma sapan -eşya sistemi yerine inventory olsa, karakter sistemi olsa, skill stat vs.. böylece oyunun başında seçtiğimiz skiller işlevsel olsa rank e göre puan dağıtsak fena olmaz hani ? sid meier bile bunu akıl edemiyorsa öeah yani. -şu oyunun 3d olması ve kılıç duelloları dışında tortuga veya önceki pirates taklitlerinden bir farkı yok, port royale de en azından uğraşacak birşeyler buluyorsun. -zorluk seçimi çok saçma, loot değişiyor ve peşinde x gemiyle geziyorsun.biraz daha rpgsel bişiyler yapılsaydı bunun da çözümü olurdu.oyun simülasyon gibin diyeceğim onu da diyemiyorum ki direk aksiyon. -trade yalan -ana haritada hız göstermiyor, oyun hızını arttırma yok -belediye başkanlarının verdiği görevler iyi olmamış dandik tortuga bile sid meier in oyunundan iyi yanlara sahip OMG eh bi tane daha pirates klonu görürsem kusacağım bundan sonra.düzgün bir korsan RPG si yapsınlar artık.[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 oyun gercekten cok sıkıcı en zor ayarda oynuyosunuz danslar falan cok kastırıyo duellolar cok zorlasıyo ama oyunun amacı yok cocuk oyunu yapmislar resmen bitirmeye bile degmez bu oyunu 2 gun oynadım sıkıldım.. ne gemi savasi guzel ne duellosu guzel nede oynanabilirliligi guzel para verilerek oynanicak bi oyun degil(kopya olsa bile) illa oynayacam derseniz netten cekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: arcane, 13 Aralık 2004 18:23 tarihinde demiş ki: eh bi tane daha pirates klonu görürsem kusacağım bundan sonra.düzgün bir korsan RPG si yapsınlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ben oynuyorum, memnunum şimdilik. Ama aileyi kurtarınca kasmam bir daha, levagne miydi ne tortuga'nın altındaki Fransız şehrindeki kızla uğraşıyorum romantizm 4 kalp oldu. 2 dir en son dansları beceremiyorum. Ayrıca apprentice başlamıştım, dikkat etmedim buna başta ama korsanların yarısını indirince , nasıl oldum? şimdi journeyman kıvamına geldi. Bence bu ayardan sonra keyiflli olmaya başlıyor. Aile'yi bulayım, rahata ereceğim. Bir de manita ve tamam, rahatlıkla silinebilir. Bu arada patrician 3 oynadım ve birkaç gün sonra sıkıldım. Port Royale 2 yi arkasından kurdum, çok bayık geldi bir anda. P3 den dolayı. Ne gibi artıları var onun? Bu arada inanılmaz düello yerleri mevcut oyunda, birkaç resim aldım. Güzel grafikler. Düellolarda çok dalga geçemiyorum , çok hızlandı rakip kaptanlar :)[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 paso 4 e bas geçersin en zorlusunu bile eheh. pirates da da hep aşağı doğru vurunca kazanılırdı bunda ileri doğru vurunca aynı şey oluyor lol bilerek mi yapmışlar acaba.. ben santiago daki kıza hasta olmuştum ama dans beni benden aldı delikanlı korsan dans etmez kardeşim, baloda dans et sen sonra bak bakalım o tayfa bi daha seni ciddiye alıyor mu.. rogue a gelmiştim sanırım en son treasure fleet bile 1800 gold falan veriyordu zorluk ayarını da beğenmedim ben zaten yapay zeka direk yalan olduğundan düzgün bi zorluk ayarı da olmuyor tabii. family quest de de aynı adamı x. kere yakalamak çok saçma geldi.of sayfalarca yazı yazılabilir bu oyunun yarattığı hayal kırıklığı hakkında..[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 evet baron raymond'u yakala yakala geri geliyor. Aynı şekilde baş kötü de öyle. Bunların dışında benim gemimde ne tayfa gözüküyor ne de insan! Savaşlarda sadece gemiler vurulunca tayfa düşüyor denize, onun dışında gemiler içi boş gözüküyor. Topları filan gözüküyor ki, topları vurduğum zaman için ayrı sprite yapmamışlar büyük rezillik. 3 yunus ile kandıramazsınız kardeşim bizi. Bar kavgaları güzel, ama keşke daha fazla hareket olsaydı. Adamım yumrukla suçluyu indiriyor aşağı sonra zıplayıp havada takla ile iniyor yere, yada merdiven korkuluğundan ayakta kayarak. Gerçi alınan eşyaları giymesi ve çift tabanca ile ateş etmesi güzel. adventurer'deyim şu an. Ve kont olduğum ispanya'nın gemilerini fransız bayrağı altında yağmalamaya başladım. Baktım herye ispanya oluyor, hoşuma gitmedi. Sizde öyle yapın, baktınız senaryo tekrar, bayma var dalın ispanyollara ki kaçak olmanızın keyfi çıksın biraz. Adamlar beni görünce yol değiştiriyor ki, hala soyluyum ispanyollar için. Yapay zeka salak ötesi, yağmaladığım bir alman şehrinde vali ile görüştüm, adam ah yanağında çizik var gel sana işi öğreteyim dedi. Tamam dedim yendim elemanı, ee sonuç? Yani bir sürü şeye başlayıp oyunu sanki son dakika kırpmaları ve hareketleri ile paketlemişler gibi. Ama sırf ticaretten bayanlar veya stres atmak isteyenlerdenseniz aileyi sallayıp (ya da sallamayıp) geleni geçeni yağlamak size kalmış. Kanımca journeyman ile oyuna ilk adımınızı atmalısınız.[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bu oyunda rüzgar niye hep doğı batı dönünde esiyor yani arada kayıyor kuzeye ya da güneye ama tek bir sefer bie ters yöne estiğini görmedim, eski bir yelkenci olarka çook rahatsız etti beni çook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 evet ona dün bende dikkat ettim hep batı, veya güney batı'ya esiyor. Ama garip bir çekiciliğide var oyunun. Oynadıkça oynayası geliyor insanın. Şimdilik en azından...[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bulutları yakala ufak rüzgarları temsil ediyor onlar.onun dışında normal sağdan sola esen karayip genel rüzgarı var.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Anlıyorum şimdi, onun dışında bulut olayını zaten pirates! tan biliyordum. Ama şu fırtına olayı da çok iyi, eğer şimşek yemezsen kafana bir anda 20 knotlara çıkıyor hızın. Bulutlarıda arka arkaya yakalarsan zodyak gibi gidiyor gemin. Güzel yanları çok ama senaryo eksikliği var, sığ olmuş oyun biraz, daha detay olabilirdi. Sonuçta aileyi toplayınca bitmesi, tekrar oynamak istediğinde böyle kasmak zorunda kalman biraz can sıkıcı. Ama ben hala gemide asker göremiyorum savaşta, benim baş kahraman zafer nidası ile kılıcı havaya kaldırıp duruyor, hurraaaa sesleri ile, ee askerlerim nerede :) Ayrıca her başarılı yağmadan sonra gemide söylenen minik bir şarkı var o hoş bir özellik.[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 crew hiçbir işe yaramıyor, düellö zamanını belirliyor sadece. yarardan çok zararı var sanırım tayfa ne kadar kalabalıksa moral o kadar zor artıyor yağma dağılımı yüzünden..[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Crew sadece şehir badaren meydan savaşlarında işe yarıyorki oda baya onemli aslında. Sehir basmam derseniz 100-150 crew ustune cıkmayın hem cok yemek yıyolar hem zor mutlu oluyorlar. Ki zaten bı top en fazla 3 crewla dolabılıyor yanı: (top sayısı)*3=crew => (max reload hızı)[signature][hline][ small]Beş Hececiler[ /small] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 10bin lik hazine yağmalamaya rağmen mutsuzlaşabiliyorlar. Bende hadi artık hazineyi paylaşalım diye konuşurlarken hazine çıkardım. Sonra bir savaşta 40 - 50 tayfa kaybettim. Ondan sonra biraz daha az mutsuz oldular. Şehir bile basıyorsanız aslında 150 küsür yada 180 tayfa yeterli. Sizden çokta olsa savunanlar, iyi taktik ve alanın iyi kullanılması ile karşı tarafı dağıtmak pek zor değil.[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Valla karşıma 300 cıvarı asker koyan ıngılızlerle 150 crew la başa cıkamıyosun. 10k goldda cok degil, benım 200 crew 100k hazıneden mutlu olamamış adamlardır[signature][hline][ small]Beş Hececiler[ /small] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Oyunun zorluk seviyesindende olabilir, ben adventurer daydım sanırım en son. Ama 100 k hazine ve huysuzluk... Birde 3 kere hazineyi böldüm bilmiyorum hata mı yaptım. En sonuncusunda 6 yıl dayandı tayfalar ama 50 adam kalmıştı. Hiçbir barda tafya vbulamamıştım. Savaş savaş, adam kalmadı ama hisseleri büyüdü. Gene de ilk 10 korsan'ı kolaylıkla yenmek hoşuma gitmedi. 1 kere esir alındım rüşvetle kaçtım, zevk almak için fransız tarafına geçtim, ispanyol altın kalyonlarını yağmalamakla meşgulüm fransız bayrağı altında. Tavsiye ederim. Bir de Port Royale 2 de şehirde bina kurabiliyor muyuz? Patrician'ın aksine kendimizde pirates taki gibi savaşabiliyor muyuz?[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ben bayıp sildim oyunda sildikten sonra aklıma bişi geldi. doguya avrupaya giden varmı gemiyle ? osmanlı hindistan falan :P[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ruzgar olayı gercekten cok kotu. Dogudan batıya gitmek bi dakkasını bile almıyor insanın onun yanında bi de batıdan doguya yarım saatte gidilior. Bu arada arkada$lar bircok ki$i dans sorunu yazmı$ tavernalardaki strange guylar ( ecicik bucucuk hediye satanlar hani ) size balo $apkası , dans etmeyi kolayla$tıran ayakkabı vs veriyorlar. Onnarın cogunu topladıgınız zaman hareketlerin %60-70'ini otomatikman yapıyor zaten o yuzden bi problem kalmıyor dans ederken. $u anda 3 tane ayrı karım var (: . Hollandalıların ve fransızların sadece settlementleri kaldı (: ispanyollarla fransızlara zoraki barı$ yaptırdım ( ultimatom gonderen gemileri batırtıyordum korsanlara nihahah ) . İspanya da ve İngilterede duke unvanım ve karılarım var. Amca ve kız karde$i kurtardım dier aile fertleri de i$allah devamında gelicek (:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yaw bende aldim o zimbirtilari da kendisi otomatik olarak dans edio ama bi poh beceremio :([signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 süper olmuş oyun ya, helal olsun sid abimize gene.. ne oyun yapmış vaktinde, hiçbişi değişmeden gene aynı keyifte kalmış. bu adamdan bir imza almak gerek cidden.. saatlerce kalkamadım başından, acayip zevkli. port royale daha komplike bişiydi ama keyif açısından pirates! eskiden ne ise halen öyle, beautiful (3 ayrı kalitede var ya lol) fransız hanımefendiyle sıfır hatayla dansı bitirebilince deliler gibi tepindim.. :-p şü rüzgarı verimli kullanma olayını pek çakamadım gerçi, bir de en ağır war galley'i alınca kağnı hızında hiçbişi yapılmıyor acayip güçlü olduğu halde. yerliler beni ekince sinir krizine giriyorum ehe hey gidi ya.. 15 yıldan fazla olmuş iyi mi.. ulan adam cidden ne oyun yapmış vaktinde ya.. helal olsun..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ya vaktinde hiç pirates! oynamadın ya hiç pirates klonu oynamadın ya da oyun denilen şeyden zerre kadar anlamıosun seç birini[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 üçü de bana uymuyor, galiba elinde kaldı seçeneklerin hepsi kendin seçmen için.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ya ben bu oyunu alıcam tavsiye eder misiniz[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 kesinlikle, çok keyifli bir oyun..gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birinin şanına yaraşır bir remake..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 tam açtım başlayacaktım methiyelerimi düzmeye, baktım ki düzülmüşü varmış:-) sam +1 diyip zamandan kazanayım, geri dönüyorum ben pirates oynamaya:D[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar