sabonis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Brian Skinner Kenny Thomas Corliss Williamson vs Webber Matt Barnes Michael Bradley oy oy yazık olacak kings'in o süper zevk veren hücum setlerine.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 takasa mı başladılar hemde 3 kişi birden???[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 walla zevkli olur artık :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Yeni Forum SitemizAçlıdı| Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 webber? hobaa the answer la şampiyon olurlar mı? keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 divac , hedo , webber 3 sevdigim adamda sacramento dan ayrıldı ... artık kendime yeni bir takım bulmalıyım :) iverson , webber iyi işler yapabilir hadi hayırlısı...[signature][hline]icraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz ancak iticat talebeleri kabulumüz içtimaya hazır olunuz iştiradeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım ben ve kalbim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar savaşta cephe kelimesi kesmekte kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepinize ferinizi kenefinize dikecek eleyecek hepinize gösterecek tersten buraları mesken tuttuk sen uyurken cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bu takas olmuş mu? açıkçası gerçek olduğunu pek sanmam eğer öyleyse kingse yazık[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bence 2 takim icinde iyi ama kisa vadede 76ers daha karli. kings artik tam rebuilding e gitmeliydi zaten. bu arada baron davis te golden state e gidiomus....[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Iverson'la Webber dagitirlar ortaligi, bence olursa super bir takas..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 olursa, oldu mu, olacağını sanmıyorum falan yok. oldu bitti[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 webber gibi adam bırakılırmı ya answer&webber anlaşırlarsa güzel şeyler izleriz.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 oha oha oha..inanılmaz olmuş..webber+iverson koparır valla ortalığı[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 webber iverson ikiside süper sakatlık riskine sahip vatandaş ayrıca Sacremento bu konbinasyon ile şampiyon olamıyacağını anladı o yüzden Bibby etrafında rebuilding e gidiyorlar yakında Peja veya B-Jax de gidebilir.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 garip bi takas olmuş ama kings'e webber'ı vermek pahasına ne tür bi fayda sağlayacak pek anlamadım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 aldıkları adamda değse bari Brian Skinner Kenny Thomas Corliss Williamson cidden anlamak güç, ayrıca takasta verilen barns'da bayağı formdaydı.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 aklıma kings'in o alıştığımız ilk 5'ini dağıtıp (christie ve divac'ın gidişleriyle başlayan yaprak dökümü) tertemiz bi beyaz sayfa açmak istediği olasılığı geliyo da .. şu an takım fena gitmiyo bunu neden yapsınlar çözemedim :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hedo'nun olduğu dönemdeki kings geldide aklıma s.pollard fln vardı ne severdim o takımı..[signature][hline]nothing [Bu mesaj uncla tarafından 24 Şubat 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 76ers güçlencek bayagi.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 düşündüm de iyi takım oldular sayalım ilk 5 i Allen Iverson Andre Iguoadala Kyle Korver Chris Webber Samuel Dalembert tey tey tey .. güzel maçlar izleyebiliriz[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 webber sf gibi oynamaktan cok pf gibi oynarsa final gorur bu takim[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Webber sakatlanmasa simdi....[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bu sezon sacramento webber sakatken daha iyi oynadı brad miller çoştu onun yokluğunda ayrıca defansa da pek yardım etmiyodu webber geriye koşmuyodu olmazsa olmaz değildi bence sacramento için bide eşşek yüküyle para alıyo herhalde finansal olarakda rahatlamakistedi sacramento philedelphia için de çok yararlı oldu ihtiyaç vardı kaliteli bi uzuna,iki tarafta içinde iyi bi trade oldu.[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 katılmıyorum, webber asist, sayı, ribaund gibi 3 özelliğede sahip hem 4 hem 5 numara oynayabilen çok önemli bi oyuncu çok büyük kayıp s.kings açısından kapayamayacaklar bence bu açığı.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bu arada yeni takas haberi! sixers, glenn robinson'ı verip new orleans'tan rodney rogers ve jamaal mashburn'ü almışlar nası ya dedim ?![signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 kings mümkün olsa sene başında Webber ı şutluyacaktı bütün oyuncular Webber dan nefret ediyordu.Ama eşek yükü ile para aldığından talibi de pek olmuyordu ki Webber oyunu ile değil sakatlıkları ve psikolojisi ile ünlü olmuş bir oyuncudur.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Nukem_Verite, 24 Şubat 2005 22:50 tarihinde demiş ki: tam onu sölicektim İgodaashffafhala yedek kalıcak mashburn gelicek yani :) N.O Cap açıyo işte Sixers'da doğu finali hedefliyo. Baron Davis----> Golden State'de gündemde Baron Davis eger sixersa gelirse Ben Sixersa gecerim direk.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar