Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ben sınava girmedim fakat sınava girenler artık kurtuldular yazsınlar bakalım neler hissediyorlar...:D[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 hemen arklar geldı cafeye bırı 90 dk cıkmıs sınavdan okuldan nerdeyse ılk o cıkmıs ve herke uzaylı gıbı baktı dıyor bana[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 90 dakikamı?o kadar zamana nasıl bitirmiş o çocuk ya?kesin ya umursamıyordur yada süper zekalırdır yada dünkü zagadaki geyik diye giriyorumdiyen kızdır:D.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 tuh dun zagayı kacırdım yok lem adam ders calısmadan gırdı adam ultıma dan basını kaldırmıyorkı bırde geldı demezmı lem bır karılar vardı adam dunyaya ılk defa cıkmıs gıbı etrafa baktım dıyor...[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 valla ben bu sene laf olsn diye girdim sinava , ole atip tuttum sorulari gayet zevkliydi . 30 dakka erken ciktim sinavdan , bi amca ciki$ta geldi yanima "durumlar nasildi" diye sordu "valla senin oglanin durumu cok iyiydi" diye cevap verip hizla uzakla$tim ordan [Bu mesaj sanerixx tarafından 15 June 2003 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 hadi hepimize geçmiş olsun. sınav hakkında pek konuşmak istemiyorum hakkında ama matematik zor geldi bana. afalladım başta. sonra toparladım ama ona rağmen sosyale yetişmemi engelledi. hrr.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 herkese geçmiş olsun. kötü geçenler moralinizi bozmayın heryerde anlatılan gibi hayatınızın sınavı filşan değil herşeyin bir çaresi vardır üzmeyin kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Haydaaa :( mirage kötü mü geçti?[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bence seneye giricek olan varsa sınava çok çalışsınlar abi neydi bu be çok zordu harbiden bide en çok şu soru kafayı sıyırttı bana oya 12 yaşında gül x gül 3x+10 yaşına gelince oya kaç yaşında olur :) yapabilen varsa yapsın bende öğreniyim ama ben 22+x gibi bişi buldum :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ee sistem ne oldu gelecek snee için belli oldu mu aynı mı değişti mi ne zaman belli olacak? :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 olm bana kolay geldi sayısal. belki hani bi üniversitede okuyo olarak girmiş olmanın rahatlığı vardı üzerimde ama genede sayısal ,biyoloji hariç, bence kolaydı. yani 4 boşum var.3'ü biyolojiden.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 doğru biyoloji çok zordu be 6 soru yaptım biylociden ama sayısal daha zordu bence abi[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: kermit_frog, 15 June 2003 13:48 tarihinde demiş ki: bence seneye giricek olan varsa sınava çok çalışsınlar abi neydi bu be çok zordu harbiden bide en çok şu soru kafayı sıyırttı bana oya 12 yaşında gül x gül 3x+10 yaşına gelince oya kaç yaşında olur :) yapabilen varsa yapsın bende öğreniyim ama ben 22+x gibi bişi buldum :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? hohey sanırım matematikte en çabuk yaptığım soru oydu. Oya---------Gül 12------------x 22+2x----3x+10 doğru yapmışsın ama ;)[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 15 June 2003 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 22+2x olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 aman 2x işte, zaten seçeneklerde 3x yoktu ehi. ;)[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Tek sormak istediğim sınavda çok lise2 konuları var mıydı logaritma karmaşık sayı falan filan?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: kermit_frog, 15 June 2003 13:48 tarihinde demiş ki: bence seneye giricek olan varsa sınava çok çalışsınlar abi neydi bu be çok zordu harbiden bide en çok şu soru kafayı sıyırttı bana oya 12 yaşında gül x gül 3x+10 yaşına gelince oya kaç yaşında olur :) yapabilen varsa yapsın bende öğreniyim ama ben 22+x gibi bişi buldum :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? kardeşim geçmiş olsun ne olursa olsun senle gurur duyuyorum...:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 hiç yoktu 1 olasılık, 1 permutasyon/kombinasyon vardı gerçi, onları da lise sonda dershanede gösteriyorlar zaten. gerçi ben o ek derslere girmemiştim. 2 boşum var, onlara da bunlar dahil. hrr. ulan 1 ek ders kaçırdık 2 soru gitti iyi mi...[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 hepinize geçmiş olsun arkadaşlar :) bence şimdi dışarı çıkın gezin tozun, içinizden ne geliyorsa onu yapın... sınav sonucu gelene kadar da kafanıza takmamaya çalışın ( biliyorum çok zor bişi söylüyorum ) ama bence hepiniz güzel bir tatili hakettiniz, o sınavın sadece stresi yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 cümletten geçmiş ola tatilinizi yapın takmayın puan gelince düşünürsünüz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: SilphatosIce_, 15 June 2003 14:00 tarihinde demiş ki: Tek sormak istediğim sınavda çok lise2 konuları var mıydı logaritma karmaşık sayı falan filan?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage cıkmamıs bu konular[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Sınav çok koLaydı.. Bütün sene yattım, nasolsa 1 sene sonra girerim diye max. 250 yapıyodum.. Şu an 280-285 filan rahat yaparım..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paticik cemaatine geçmiş olsun. Hayirlisiyla istediğiniz yerlere girersiniz inşallah. -Yaşar Nuri Öztürk-[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 15 June 2003 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 helall yakışır abimize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Yarindan once sorular meydana cikar mi herhangi bi sitede?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar