nightstalker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Geçenlerde dergi yığınlarının arsında 3. sayıyı buldum sevindirik oldum eski güzel günleri hatırladım.:) Bunları hala saklayan var mı? Eğer bütün sayıları olan varsa birkaç gün scanlemek için ödünç alabilir miyim? şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Pathetic fool! You can't slay the creatures of darkness with light, you need to get into the shadows. All hail The lord and master Foamy the Squirrel All hail the lord and master Foamy the Squirrel [Bu mesaj nightstalker tarafından 16 Aralık 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ya bende istiyorum onları bulabileceğim eski dergi satan yer varmıdır o dergi varken kuçüktük tabi frp'den haberim fln yoktu daha[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 çok üzgünüm arkadaşlar... son 3 yılda 3 kere ev taşıdım ve her seferinde elimdeki frp&magic ve gameshow dergilerinin olduğu kutuyu itinayla açtım, dergileri kitaplığıma dizdim... ama son zamanlarda raflarda kitaplarıma yer kalmadığı için ve 3 yıldır da bu dergileri hiç açıp okumadığım için hepsini faydalı bir amaç için verdim: Çevre gününde, kağıt toplama kampanyasına bağışladım !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 akinika sırf bu yüzden cennee giremeyebilrisin biliyosun değil mi? :P[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: *! Sniper şekilli boncuk tüfeğini çıkarır* [signature][hline]Pathetic fool! You can't slay the creatures of darkness with light, you need to get into the shadows. All hail The lord and master Foamy the Squirrel All hail the lord and master Foamy the Squirrel [Bu mesaj nightstalker tarafından 19 Aralık 2004 09:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 yuh hatta oha demekle yetiniyorum[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 tüccara bak be ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: akinnika, 18 Aralık 2004 12:57 tarihinde demiş ki: son zamanlarda raflarda kitaplarıma yer kalmadığı için ve 3 yıldır da bu dergileri hiç açıp okumadığım için hepsini faydalı bir amaç için verdim: Çevre gününde, kağıt toplama kampanyasına bağışladım !!! ehe sırf bu dergileri alıp okumak isteyen bir sürü insan varken, çöplüğe atmak yazık olmuş.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 benimde duruyor yaklasik bir 15 sayisi. gerisi kayboldu tadilat sirasinda..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Bende de bı 10 sayısı war uygun bı fıyattan satabılırım ama ıllede hepsı hepsı dıosan bıraz gez cok okuyan degıl cok gezen bılır elbet bırınde wardır..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Bonecrusher, 19 Aralık 2004 14:32 tarihinde demiş ki: ehe sırf bu dergileri alıp okumak isteyen bir sürü insan varken, çöplüğe atmak yazık olmuş. doğru söylüyorsun da, satmaya kalkınca kendi malınla rezil oluyorsun, para etmez diyorlar... böyle en azından geridönüşüm sayesinde tasarruf edilen enerji ile bilgisayarımı birkaç saat fazla kullanabileceğim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbunya Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 nasıl desem bende birçok frp&magic dergisini zamanında çöpe attım bunun başlıca nedeni derginin bir halta benzememesi diye düşünmekteyim... dediğim gibi herneyse [Bu mesaj barbunya tarafından 23 Şubat 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 türkiye'de bir ilk idi. Orda köşeden durup ukalalık/çok bilmişlik yapmayalım. bende de tüm seriler vardı. Lakin bu yaz, kütüphanemi kesip kendime teknik çizim/maket masası yaptım keza dergileri koyacak yer kalmadı; yeni raf yapmadııysam da sığdıramadım. sonları çöp oldu.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 *!ağlar, sadece ağlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bende de var 5 sayı falan. bi ara kadıköyde akmar pasajında alt katta biyer satıyodu eski sayıları. yine birleşsin kamer ya, yine çıksın frp&magic![signature][hline]İmkansız mı? E o zaman?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Yeni, yine, yeniden... Hala elinde olan varsa mantıklı bir fiyata alırım, evinize kadar gelirim, okunabilir durumda olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 yada mesela herkes elindeki sayıları scan ettirip bi yerde paylaşşa nette felan bölece herkes serilerini tamalamış olsa mesela :D bende baya bi sayısı vardı sanırım sadece 3-5 eksik vardı bunun. hala ilk günkü gibin cillop felan cizik yok, ama tr de değilim malesef :8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Valla scanlayabilirsen çok makbule geçer. aslında ben de bendekini scanliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yeni gördüm konuyu. hala arıyo musunuz? bende tüm sayıları var - dı. "dı" diyorum çünkü atıp atmadığımı hatırlamıyorum. malum çok sular aktı o köprünün altından. vellasılkelam işten eve gidince bi araştıracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 uzun aramalar sonucu evde 1, 4 ve 11 nolu sayıları buldum. ya aslında bütün sayıları vardı ama kuzenin ve kız arkadaşımın evine de bakarım. şimdilik elimden bu kadarı geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar