BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Nickleback gibi müzik yapan başka gruplar var mı ? Ders dinlerken beni çok sakinleştirdiini farkettim. Bu türde iyi çalan başka hangi gruplar var ??? edik : öhöm pardon doğru yazmışım arkadaş gaza getirdi :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. [Bu mesaj Bellow tarafından 23 Şubat 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bellow tarafından 23 Şubat 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Yoo Nickelback, dogru yazmissin. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
fiona Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 nickelback i ben de seviyorum beni anathema ve metallica da gazlıyo:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 tam bende bu topic in aynısı yazacaktım .. sana tavsiyem Evanescance(Fallen)(son albümü) harika bir albüm.. yüksek sesle dinle .. bir şarkısı vardı adını tam olarak bilmiyorum.. torniquet miydi neydi.. aç müzüğü son sese al gazı dagıt ortalığı.. :) Bu arada bir kaç gurup söylermisiniz evanescance ,nickelback tarzı ..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: fiona, 23 Şubat 2005 18:27 tarihinde demiş ki: beni anathema ve metallica da gazlıyo:D Nasıl ya? Anathema intihara sevk eder Metallica coşturur. İkisini tek potada eritmeyi nasıl başardın ki?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 puddle of mudd, staind, belki korn, pod (payable on death) ?[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
duende Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 coldplay olur muse olur radiohead olur ne blm brit rock gruplarının hepsi guzel olur[signature][hline]benim postlarım benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım slash kotu solo yazmaz
555 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 portishead secret garden işte ders çalışırken çok iyi gidiyo..[signature][hline]aşk böceği la petite ezique
trapt Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 trapt,staind,orphaned land,placebo[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
prettyfly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 3 Doors Down aynısı gibi ama sakinleşmek istiyorsan Travis, Dido, RHCP dinle bence..[signature][hline]seize the day!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Nereid, 23 Şubat 2005 21:25 tarihinde demiş ki: pod (payable on death) ? Ner"Ben PODun Açılımını Biliyorum!"eid.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Nickleback'ın bazı sarkıları benı gazlar benı en gaza getiren grup walla limp bizkit :)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | [Bu mesaj Cheester tarafından 24 Şubat 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 sen boşver Nickel beki Zaten grup isminde Nikel elementi (herneyse element yada bileşik bilmiom tam ne olduğunu) var.Ders le ilgili ondan seni sakinleştiriodur coşacaksan sum 41 son albümü dene yada does this look infected aa bak eğer yırtınıp yarılcam diosan korn Yo want single top ten le i did my time mıdır nedir onu dinlicen yada blind bilmemne var oda sağlam hepsinde kopuom ben sonra kopmalık :d Opeth - bleak var tam böle ortam şarkısı[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: trapt, 23 Şubat 2005 23:24 tarihinde demiş ki: trapt,staind,orphaned land,placebo - (eksi) placebo @alexi: pod ksaltma mıydı normalde öle mi yazılıodu bilemedim. açılımından da emin diildim, doru hatırlamışm, güzel.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 sen radiohead dinle, huzurlu huzurlu ders çalış..[signature][hline]nothing
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 it's not like you didn't know that I said I love you and I swear I still do And it must have been so bad Cause living with me must have damn near killed you And this is how, you remind me Of what I really am This is how, you remind me Of what I really am It's not like you to say sorry I was waiting on a different story This time I'm mistaken.. bab şarkı en sevdiğim şarkısı bu sözleri aklımda kaldı bide yet,yet,yet,no,no...[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 radiohead - street spirit dinle pişman kalmazsın bence[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bide blind guardian baya sağlamdır nightfall,mirror mirror,thorn,lotr şarkıları tavsiye edilir[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
StRoLch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Şarkı mı arıyorsunuz :) Çok fazla aramışsınız. Therion, Blind Guardian, Iced Earth, slipknot.[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack off Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü
duende Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 kiss le guns n roses dinlerim hep ben ne fazla sert ne fazla hareketli ne fazla slow ikiside tam ders için uygun bu arada bellowun cikel elementiyle alaksı yok dil mezunu o[signature][hline] [/url]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim slash kotu solo yazmaz
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 tahtabacak ve strolch topicin başında adam özenle belirtmemiş mi "beni sakinleştirecek" parçalar falan diye mirror mirror ya da i died for you nasıl sakinleştirebilir bir insanı???[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
KoLDaR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Muse..[signature][hline] Kamal the Shaman.. in Warsong
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 her türlü Barış Manço parçası ve "Iio" die bi hatun var (grup da olabilir bilmiyorum). bunun parçalarını çek (özellikle at the end ve rapture). baya güzeldir.[signature][hline]Who'j ¥ou want me kill ? Hepimiz bir bataklıkta yaşıyoruz, ama bazılarımız yıldızlara bakıyor.
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: KoLDaR, 25 Şubat 2005 17:06 tarihinde demiş ki: Muse.. Ne ilgisi var Nickelback ile Muse'un? :D[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Öne çıkan mesajlar