ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Inca modem kullanıyorum, ayarlarını ben yapmadım(bilgisayarcı yaptı) ve şu anda şu sorunlarım var 1-)Bağlantı yavaşlıyor(daha doğrusu hep yavaş) 2-)Bilgisayar da aşırı yavaşlama gösterebilio(2.4 Amd, 256 ddr ram) 3-)Modemde hat olduğunu gösteren line ışığının gelmesi 4-5 dakikayı buluyor 4-)Bağlantım dakikada bir kopuyor 5-)Telefon hattını ikiye ayıran alet var ancak ayırdıktan sonra telefona hat gelmesine rağmen modeme gelmiyor bu arada ben doğru dürüst ayarlama hiç yapamadım yardımcı olacakların öküz detayıyla anlatmaları çok iyi olur[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 antivirüs ve firewall yüklemeni tavsiye ederim. antivirüs olarak "antivir guard", firewall olarak "zone alarm" yüklemeni de tavsiye ederim. süt içmeni de tavsiye ederim, kemiklerin güçlenir, daş gibi olursun.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Antivirüs olmadan nete girerse daş maş olmaz :D 10dkda virüs bulaşır zırt diye.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bağlantının yavaş olması, line a ışığın geç gelmesine çözüm olmuor galiba bu bi de zone alarm kendi kendine internet bağlantımı kesiyor şöyle birileri anlatsa bana...[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bağlantıyı kopart sonra yeniden bağlan işe yarıyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 panda platinum kullanıyorum memnunum kaç aydır kesime yaşamadımbazen yavaşlıyor eşeksıpası ama sonra duzeliyor. pandayı kurduktan sonra res at modemine sonra panda ve spysweeper kur. pandanın uzerinde entegre firewall var ayrıca antivirus gorevi de goruyor. spysweeper da warezleri ad-awareleri falan siliyor. modeme res attıktan sonra bu ikisiyle tara pcni. sonra baglan. guvenlik adslde en onemli sey.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Korax, 07 Ocak 2005 08:19 tarihinde demiş ki: Antivirüs olmadan nete girerse daş maş olmaz :DBrowser guvenlik ayarlarini duzgun yapip, windows security update ve worm fix'leri yapip, bilmedigin mail ve dosyalara ellesmeyince sorun olmuyor. Norton'dan bezdigim icin kurmuyorum formattan beri, henuz Kaspersky indirme firsatim da olmadi, iki haftadir falan bi problem yok :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 dc++ dan bit defender 8 professional plus cekin ücretli sürüm bu firewall da virus scan da spam engelleyicide hepsi var sistem kaynagı cok az tüketiyor ve 13mb bişi oldukçada hızlı en iyi virüs programları degerlendirmesinde pc chillin le birlikte en tepede yer alıyor şu sıralar[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bende bit defender vardı Lovesan virüsü bulaştı taratıyorum yok taratıyorum yok tüm updateleri yaptım yok Bit Defendirdan hiç ses çıkmadı. Kaspersky'yi kurdum çıldırdı alet virüsde var virüsde var diye ağlıyor Kaspersky. son sildim defterden Bit Defender'ı.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 demekki kaspersky virüs programını yapanlar yazmış o virüsü ;)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 kasperskyi yukleyince pcm acılmamıstı. sonra guvenli modda kasperskyyi sildigimde duzeldi.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 windows service pack 2 yüklesem kurtarır mı tek basına cünkü antivir guard kurtarmadı bitdefender falan da sorun cıkartıo bilgisayarımda(kaspersky gibi acılmıo yüklü iken bilgisayar)[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 up! format attırdım bilgisayara service pack 2 yükledim su anda bilgisayarda hic bir spy falan yok nod32 antivirus system de arkaplanda acık aynı zmanda xoft spy kullanıorum ancak baglantım yine cöküyor bu seferki çökme biraz farklı gibi ama, daha önceki çökmeler hep bilgisayar icinden oluor ve hemen tekrar baglanabiliordum bu sefer ise baglantı hattan kopuor ve modeme hat gelmesini bekliorum bununla iligli bir çözümü olan var mı[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Telekoma telefon aç ve hattına sinyal gönderip kontrol yapsınlar sinyal zayıflıgına göre sana bilgi vericekler ben 1 yıl boyunca ugrasmıstım ama en sonunda bi kadın denk geldi taa bundan 2 sene evvel bana hattına 2mbit açabilirim hiç sorun yok gayet telekom binasına yakınsın ve pürüzsüz fln diye sölemişti ozmlar kötüydü ama suan baya iyi durumda baglantım dc++ da 25kb civarı download oluyo pinglerim de güzel hat sinyali modemde 30 sn de fln yanması lzm 5 dk sürüyorsa telekom binasına uzakta olmandan kaynaklanabilir belki yada modem ayarlarını tam dogru yapmamışda olabilir adam[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 modem ayarları fln dogru da telekom adsl hattının numarası neydi ve bu satte birilerini bulabilir miyim???[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 aksam 11.30 a kadar sanırım calısıyorlar yarın sabah 9 gibi ara numara sanırım 444 0 375[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ok saol bu arada ev telekom a baya uzak galiba(andoluhisarı) 5dk. degil de 1-2 dakika fln sürüo hat gelmesi yine de su anda sorunlu bir sekilde gidip gelio saol...[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Aradıgında benim adsl hattımda sorun var diye cümleye baslama hemen diyecegi sey tmm biz sizi arıcaz simdi kapıcak telefonu arıcak sen acıcan telefonu adam dicek Eee bu calısıyo ama Sen dicen calısmıyo demedim ki zaten adam: e ozm neden aradınız? sen: dinlemediniz ki ben adsl hattımda sorun var demek için aradım sinyal geç geliyo blabla derken haa öle desenize ozaman sizi internetçi arkadaşa baglıyorum intci: sorun nedir? sen: adsl hattımda sorun var intci: tmm kapayın arıcaz 30dk sonra intci: alo sen:alo buyrun intci: telekomdan arıyorum tel hatınız calısıyo ama sen: evet ben adsl de sorun var dediydim intci: haa ozm o işi yapmaya arkadaslar evinize gelcek sen: eyi öle olsun 2 years later saç sakal karışmış halde otururken kapı calar gelen telekomcudur telekomcu: içeri girer ve telefonun ahizeyi kaldırır. e bu telefon calısıyo sen: birsn ekmek bıcagını alıp hemen geliyorum ayrılmayın. 3 ay bu sekil ugrastım sonunda telefona bi anlayan kadın cıktıda sinyali kontrol etmişti fln gerçi elime ne geçti heeçç çünkü ozm kimse adsl nin online oyunlarda dandk oldugunu bilmiyordu bizde ıkına ıkına kabullendik.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 felaket ötesi yani, tek avantajım internetimin olması oluor o zmn sux!!![signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya aramadım henüz de, dün sxaat 10 da baglandım yaklasık 12 saat hic kesilmedi(yukarıda anlattıgım sekilde kesilme) hatta aksam 10dan sonra da bir iki defa kesildi ancak 12 den sonra benim baglantı resmen sapıtıyor bahsettigim kesilmeler yasanıyor dikkatimi cekti özellikle 12 ve civarında baslıyor kesik kesik baglanıorum ancak saat 1 gibi artık hic hat gelmemeye basladı[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 aynı belalar bendede vardı.bu aralar lsass worm u cok yangıın.xp nin en onemli local .exe si olan lsass a saldırıyor ve bilgiasarla birlikte netde inanılmaz yavaslıyor.bununla kalmayıp trojandownloadır yukluyor makinene ondan sonra bitti ztn istersen 10 virus programı kur hic biri kurtaramaz.unutmayın virus programların asıl amacı virusu yok etmek degil virus girmesini engellemek.ztn cogu programlarda virusu dogru durst silemiyor.Bende norton2005 kaspersky plus pc clin 2004 hepsinin full versionları var.Onerim:Makinenize MBR yani master boot recordu silerek format atın.cunku bazı virusler(bu aralar cok arttı sayıları)mbr ye yerlesir.siz format atsanıza burdaki virus u silemessiniz ve her formattan sonra tekrar makinenize yerlersir.mbr yi bosaltıp format attıktan sonra benim tavsiyem McAfee 8.0 ı kurun dc++ ful verisonları var.bide spwysweeper yada ad-aware yada spy-bot tarjı bisey kurun makinenize.upgrade cekin tmm dır.He bide unutmadan soylim firewall kesin sart.Bunu icinde kesinlikle ustune basa basa soyluyorum XP SERVICE PACK 2 nin firewall ını kullanın inanılmaz bisey.microsoft hackerılara resmen meydan okuyor.[signature][hline]S.Wraith [Bu mesaj stormeagle tarafından 18 Ocak 2005 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj stormeagle tarafından 18 Ocak 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya ii güzel de bu virüsler nasıl oluor da saat 12 den sonra sapıtıo bi de bil. içinde baglantı gitmiyor modeme gelen hat göçüyor 12den sonra bende[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 garip :) nette ozellikle crack sitelerinde bu tarj bir suru worm trojan aware içeriyorlar.Yukarda yazdıklarımı yaparsan hic bir sorun kalmiycagına garanti verebilirm.dosyalarının gitmeisnden korkuyorsan partiton yap ve yedekle[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 verdiğim cd yi kullanarak format at.. bişicik kalmaz.. eğer yapamıyorum diyorsan bi akşam misafir et beni.. ben gelir yaparım..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hoca bırak senin atmanı ben gidip bilgisayarcıya attırdım formatı zaten baglantı trojan dan falan kopmuyor, 12 saat aralıksız baglı kaldım dün service pack 2+NOD32 ve xoft spy yüklü o konuda sorun yasamıyorum ancak hattım gece sürekli cöküor[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar