Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

radyoda klasik müzik programı yapsak dinler misiniz ?


Seraxis

Öne çıkan mesajlar

böyle bi olay var işde, ben oldukça sık bi şekilde dinliyorum normal günlerde. sağlam sayılacak da bir arşivim var istek konusunda yeterli olabilirim yani.

ama dinler misiniz onu bilmiyorum çünkü trt fm'de sabah akşam klasik müzik veriyorlar , klasik müzik dinleyicilerinin çoğuda sevmez pek radyo dj liğini. öyle böyle işde, diyelim ki haftada bir - iki saat böyle bi olay yapdık siz dinler misiniz?[hline]divine sarcasm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

klasik müzikle karışık türk sanat müziği filan olursa dinlenebilir aslında ama sadece klasik müziği ben dinlemem sanırım..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

boşwer istegi abi dinlerim sahsen ama türk sanat müzigi falan karıstırmayın[hline][b]Chemical demiş ki:
sırf laf sokmak için forumlara girenler var ya!
çok dogru demiş.
.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-.
en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır
en güzel çocuk: henüz büyümedi
en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır
ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür.
Nazım Hikmet Ran
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 15 June 2003 14:10 tarihinde demiş ki:
ya bi istek 15-20 dakka sürecek kötü olacak yani..


şöyle bi olay var normal trt fm programlarını dinlerken ben sıkılıyorum, bazen gereksiz eserleri çok uzun süre durmadan çalabiliyorlar. pepelek'de yapacağımız programı da merak etmeyin o moda sokmam, bi parçayı yarıda keserim demiyorum ama çok kulak aşinalığı olmayan bir konçertoyu'da oturup 30 dakka çalmam. zaten dresquin'in dediği gibi zaman olayı önemli benim aklımdan geçen insanların en rahat takıldığı pazar öğle sonrası ortalama bi zaman dilimi.

klasik türk müziği olmazda en fazla yakın zaman müziği star wars günü, yok nightmare before christmas günü veya kızıl ordu saati şeklinde olabilir. programları belli bi konseptte olmak üzere klasik/enstrumental müziğe bağlı kalcak şekilde götürürüz.

bu arada lütfen fikirlerinizi yazın, bizim radyomuz sonuçda dinlemek istemezseniz böle bi çalışmaya girmeye hiç gerek yok[hline]divine sarcasm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arada konuşma olmaz ise dinlerim. =]

Yani klasik müzik dinlerken arada birileri geyik yapınca sinire kesen bir insanım, ama mesela trt iyidir, geyik yapılmaz, ama ne çalındığı, neyin nesi olduğu kısaca söylenir.

Sanmıyorum ama pek yoğun dinleneceğini, ancak bahsettiğin gibi kızıl ordu saati vb.. özel programlar ilgi görebilir, ben gösteririm mesela.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

klasik rules ama dj sadece çalcak konuşmucak cem ceminay gibi ve program en fazla 1 saat sürcek yoksa bayar. Bi de programdan önce veya sonra metal olmıycak :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Seraxis, 15 June 2003 14:32 tarihinde demiş ki:
said:

çok kulak aşinalığı olmayan bir konçertoyu'da oturup 30 dakka çalmam.


dinlenir tabii... ama bence tersine, kulak aşinalığı fazla olmayıp da insanların ilgisini çekebilicek şeyler çal... sonuçta çoğu insan o aşina oldukları eserlerden ibaret sandığı için klasik müziğe soğuk bakıyo...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende bir saatlik düşünüyorum programı, şarkı aralarında da sadece şarkı ismi ve bestecisi bilgisi elimin altındaysa da yorumcusu(CSO, ODNF, fazıl say) söylenir. o kadarla da kalır

bu arada homm modunda aşırı new age parçaları sevmiyorum ben, onlara bulaşmayız program süresince. fikirlerinizi belirtirken lütfen onları da göze alın. benim düşündüğüm beehoven, mozart , ravel , aşırı senfonik olucak bi şekilde yeni soundtrackler ve menuhin, fazıl say modundaki ustaların yorumları.

[Bu mesaj Seraxis tarafından 15 June 2003 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...