Cute_X Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 yarın össe sınavına gircek bütün daoc oynayanlara başarılar dilerim umarım başarılı oluruz.Bittikte sonra bende accountumu açtırcam özledim walla :) Hayatımız 3 saatlık zaman dilimine sıkışmış olsada inatla daoc oynuyoruz :)[hline]Kutsal Bakirenin Koruyucusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ÖSS'ye gireceklere başarılar. Umarım hepiniz iyi yerlere girebilirisiniz.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 tüm ösese ci daocculara başarılar... ama bu konunun yerinin burasının olduguna pek emin deilim... lütfen buraya daha fazla yazı yazmayın... forumlarımız kirlenmesin... :D [hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!! ultrAslan-Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Herkese başarılar baya kasıcaklar ama ..... :)[hline]Statto Tuni Bene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 başarılar..[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 neden canım gayette yeri. daoc cu öss liler nmereye açsın başka böyle topic ehe başarılar arkadaşlar[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ben de ben dahil butun ossye girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum umarım herkesin istediği gibi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Pek başarılı olamadım püf.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute_X Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Salla kanka yapmışındır sen başarıcaksın tabiki :) Bende yarın başlarım tekrar özledim paladinimi :)[hline]Kutsal Bakirenin Koruyucusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ben de ortalama bişi yaptım şimdi sonuçları açıklıyorlar... sanırım 245 civarı bişi alcam kotu yani çok kotu deil ama istanbula veda edecem sanırım eylulde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar