Cute_X Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 yarın össe sınavına gircek bütün daoc oynayanlara başarılar dilerim umarım başarılı oluruz.Bittikte sonra bende accountumu açtırcam özledim walla :) Hayatımız 3 saatlık zaman dilimine sıkışmış olsada inatla daoc oynuyoruz :)[hline]Kutsal Bakirenin Koruyucusu :)
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ÖSS'ye gireceklere başarılar. Umarım hepiniz iyi yerlere girebilirisiniz.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44)
resata Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 tüm ösese ci daocculara başarılar... ama bu konunun yerinin burasının olduguna pek emin deilim... lütfen buraya daha fazla yazı yazmayın... forumlarımız kirlenmesin... :D [hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!! ultrAslan-Izmir
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Herkese başarılar baya kasıcaklar ama ..... :)[hline]Statto Tuni Bene
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 başarılar..[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 neden canım gayette yeri. daoc cu öss liler nmereye açsın başka böyle topic ehe başarılar arkadaşlar[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz.
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ben de ben dahil butun ossye girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum umarım herkesin istediği gibi olur...
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Admin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Pek başarılı olamadım püf.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry
Cute_X Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Salla kanka yapmışındır sen başarıcaksın tabiki :) Bende yarın başlarım tekrar özledim paladinimi :)[hline]Kutsal Bakirenin Koruyucusu :)
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ben de ortalama bişi yaptım şimdi sonuçları açıklıyorlar... sanırım 245 civarı bişi alcam kotu yani çok kotu deil ama istanbula veda edecem sanırım eylulde...
Öne çıkan mesajlar