_Diablo_Tyrael_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Sinema dünyasının en korkulası varlıklarının yer aldığı iki filmin kahramanları ALIEN VS. PREDATOR'da karşı karşıya. Antartik denizindeki buzulların dibinde yatan bir piramid keşfedilir. Bu büyük keşif bilim adamlarını ve kaşifleri çok heyecanlandırmış ve bu donuk kıtaya doğru yola çıkarmıştır. Ortaya çıkardıkları en büyük keşif ise iki uzaylı ırkın bitip tükenmek bilmeyen savaşının tam ortasında olduklarıdır. Kim kazanırsa kazansın insan ırkı kaybeden olacaktır. ALIEN VS. PREDATOR 29 Ekim günü vizyona giriyor. Quicktime indir Bu inanılmaz ve korku dolu macera çok zengin bir sanayici olan Charles Bishop Weyland'in uluslararası anlamda tanınmış arkeologları, bilim adamlarını, güvenlik uzmanlarını çevreci kaşif Alexa “Lex” Woods önderliğinde bu gizemli yeri keşif için yola çıkarması ile başlar. Donuk suyun altında 2000 feet derinlikte onları önce heyecanlandırmış fakat daha sonra en büyük korkularıyla yüzleştirmiştir. Aztek, Mısır ve Kamboçya kültürlerinin izlerini taşıyan bu muazzam piramit yeni ziyaretçileri tarafından keşfedilmeye başlanmıştır. Piramidin içi matrislerle örülmüş odalardan oluşmaktadır ve yüksek teknoloji eseridir ve her halinden uzaydan gelen varlıklar tarafından binlerce yıllık izlerle donanmıştır. Odaların duvarları beklenmedik bir zamanda yer ve şekil değiştirmekte grubun üyelerini birbirlerinden ayırarak pusuya düşürmektedir. Odadan odaya dolaşan dolaşan kaşifler ve bilim adamları sonunda korkunç gerçekle yüzyüze gelirler. Kraliçe olan doğurgan Yaratık burada Predatorler tarafından alıkonulmuş ve her 100 yılda bir doğurması beklenerek yeni gelen genç Predatörlere kendilerini denemeleri için bir savaş ortamı yaratılmıştır. Ve kaşif ekip Yaratıklar ve Predatörler işte bu yüzyıl savaşlarının tam ortasında kalmıştır. 1979 yılında Twentieth Century Fox yönetmen Ridley Scott’ın “Alien”ı seyirci ve eleştirmenler tarafından ayakta alkışlanan ilk bilim kurgu filmi olmuştu. Filmin başarısı stüdyo tarafından franchise olarak kullanılmış maceranın devamı olarak 3 film daha yapılmıştı.: James Cameron’ın “Aliens,” David Fincher’ın “Alien3” ve Jean-Pierre Jeunet’nin “Alien Resurrection” filmleri de filmin başarısını devam ettirmişti. 1987'de Fox başka dünyalardan gelen bir başka yaratığı “Predator”ı sinema dünyasına tanıştırdı. Yönetmen John McTiernan ve yapımcı John Davis görünmeyen bir uzaylının ormanda yarattığı kıyımı anlatan nefes kesici filmiydi. (Filmin oyuncuları içinde daha sonra Birleşik Devletler valisi olacak olan Arnold Schwarzenegger ve Jesse Ventura'da vardı.) PREDATOR 2, bu uzaylı varlığın Los Angeles'ta tekarar ortaya çıkmasını anlatan yhikayesi ile sinema dünyasına ilk filmden üç yıl sonra geri döndü. Şimdi ilk Alien filminin vizyona çıkışından yaklaşık 25 sene sonra, ALIEN VS. PREDATOR, belki de bilim kurgu sinemasının en beklenen yüzlerini tekrar sinema perdesine taşıyor. ALIEN VS. PREDATOR'ı sinema perdesine taşımak yaklaşık 10 yıllık bir çabanın sonucu. Twentieth Century Fox yönetmen ve senarist Paul W.S. Anderson ile biraraya gelene dek çok değişik hikaye kalıpları bulmuş. Fakat senarist Anderson hikayenin dünyada fakat modern günümüzde geçmesinin daha doğru olacağını düşünmüş. Ve hikayenin merkezi mutlaka ve mutlaka “Predator” ve “Alien” olmalıdır. “İnsanları bu kargaşanın tam da ortasına koymak filmin heyecanını oldukça arttıracağını düşündük,” diyoryapımcı John Davis. “Yıllardır yaklaşık 40 yazardan farklı ve değişik hikaye tasarımları aldık. Paul ile görüşene ve kurduğu hikayenin içine girene dek hiç bu kadar iyisine rastlamadığımızı anladık.” “Yaklaşık dokuz yıl önce yalnızca kendimce bir eğlence olarak düşündüğüm Alien/Predator filmi fikrini geliştirmiştim,” diyor senarist Anderson. “Daha sonra ilk filmim olan [“Shopping”] ile Sundance film festivaline katıldım.Bağımsız bir Avrupa filmiydi ve benim için AVP gibi bir film yapmak çok uzak bir hayalden öteye gidemiyordu." “ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Eheh izledim ben, güzel film ama öyle abartı güzelliği yok. Daha çok şova oynamışlar ;)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 pek masallah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 türkiye ye geç geldi bayaa[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 şu son resim uruk hai lere benziyor :) filmin vcd si vardı bende ama 2 haftadır izleyemedim[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bu aralar sürekli karşı karşıya getiriyolar lan bunları bu arada yeri vizyon diimi[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ben bunu 1-2 ay once ızlemıstım sınemada fragmanını goruncede bılmem kac ay sonra dıye sasırmıstım baya ;) Ayrıca hakkaten konu dısı ne alaka[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Rewendor, 15 Ekim 2004 23:04 tarihinde demiş ki: Eheh izledim ben, güzel film ama öyle abartı güzelliği yok. Daha çok şova oynamışlar ;) +1 klasik alien vs pre[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ben sevemiyorum böyle filmleri, ama konu dışında olmamış :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 hiç beğenmemiştim de yeri bura değil ![signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 başlık "alien ve predator'a karşı" olunca bende yeni bi ırk çıkardılar , onlar da alayını temizliyor sandım. türkçe'yi düzgün kullanalım .)[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 predator lara kalkan eller kırılır kardeşim cık cık ek olarak kuyruklarda tabi :) predator her daim döver bi kerem dövemiyosa o filmden hayır gelmez ehe filmin kahramanı bi kere delikanlı bi predator olmalı en sona o kalmalı[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 gidilip görülmesi gereken bir film keza her ne kadar şuursuz aksiyon olsa da iki ırkın insanlar üzerine bağlantısı süper yapılmış kurgu çok başarılı olmuş ikincisini 4 gözle bekliyorum.. ama 4 cüde insan olmayacağından az konuşma bol aksiyon olacağına benzer [spo1=filmin sonuyla alakalı]ya o neydi öyle predator içinden alien çıktı.. hatta predalien miymiş neymiş adı abooov daha neler göreceğiz bakalım..[/spo][signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 [spo1=Filmin sonunda]Niye bir tek hatun kurtuldu bir türlü anlamadım...Öbür adamda kurtulsaydı bari...Yazık oldu.Birde o hatunun asla suratına öyle bişi yaptıracağını sanmam asitle :D Evde kalır...[/spo][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! 00:00:00:00:01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 halfmumi'nin spoilerine cevap : ben yaptırırdım ehhe merak edin bakalım[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 [spo1=spoiler yaptırım]ehe bende yaptırırdımda,hatun kişide farklı olur.Gerçi karizmatikde duruyor hani ;) -Aşkım burandaki "uf"lar ne? -Haa onlar mı?2 tane Alien aldıydım aşağı..Bak bu elimdeki sopayıda gralını öldürünce veriliyor ama sen nah alırsın. :D [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya güzel film olcak herhalde bakalım bekliyorum ki sinemada izliyim diye[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bu konunun yeri vizyon ayrica sayfalarca konuşuldu daha önce http://forum.paticik.com/view.php?id=47374[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 evet o konu orda o kadar çok tartışılmış ki aşınmış bişey kalmamış. en son galaksiler arası dönercide tıkanmış neyseki :-p :-) filmi dün ilk defa. daha çok zevk alayım diye berbat bir film şeklinde telkin bile ettim kendimi (genelde film iyiyse muhteşemmiş gibi geliyor öyle yapınca :) ) fakat onda bile oldukça vasattı. hayal kırıklığına uğradım ... edit : ben bu aylık konuyu neden mi up'ladım? çünkü bu konudaki fikrimi yazmak istedim. yeter mi? :p [Bu mesaj Zopik tarafından 23 Şubat 2005 12:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ben bi dahaki versiyonunu cok merak ediyorum acikcasi prealien olacagi kesin bi olay ama kime karsi olacak yoksa 4 irk birbirine mi giricek alien vs predetor vs prealien vs human baya karma karisik bi bolum olacak sanirim bi dahaki filmi sabirsizlikla bekliyorum acikcasi[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Uthmatar, 23 Şubat 2005 15:58 tarihinde demiş ki: ben bi dahaki versiyonunu cok merak ediyorum acikcasi prealien olacagi kesin bi olay ama kime karsi olacak yoksa 4 irk birbirine mi giricek alien vs predetor vs prealien vs human baya karma karisik bi bolum olacak sanirim bi dahaki filmi sabirsizlikla bekliyorum acikcasi Prealian bir ırk değil alienların bir türü olarak kabul ediliyor.Adamlar yarı predator olsalar bile predatorları çok rahat keserler alienlara bulaşmazlar.[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 prealien değil predalien ayrıca sırf predatorden çıktı diye farklı bir ırk olarak algılayamayız. çünkü alienlerın hepsi aynı ırkın bireyleri oluyor. Starcraft'taki Zergler gibi. Zerglingler ile Hydraliskler birbirleriyle kavga mı ediyorlardı? Farklı ırk mı oluyorlardı? Tersine, aynı ırkın, aynı yumurtadan çıkan ancak farklı şekilde evrim geçirmiş bireyleriydi. Alien 1'deki Drone ile, AvP'nin sonundaki Predalien'lar kardeşler yani. Yardımcı olsun diye Alien türleri konusunda bir link vereyim: http://www.planetavp.com/avp2/species/alien/playerclasses.shtml Yalnız tek bir fark, Runner'lar Corporate soldier'dan çıkıyor dense de, Alien 3 filminde gördüğümüz gibi Corporate soldier'dan değil Köpekten çıkıyorlar. İnsandan çıkanlar drone oluyor hep. Tabii oyun icabı bir bilgi veriyor diyoruz geçiyoruz :) Ayrıca Predator fanları için geliyor bu da: Filmlerdeki silahlar ekipmanlar Oyunlardaki: Ekipmanlar - 1 2 Silahlar - 1 2 Ayrıca ırklar hakkında genel bilgiler tıkınız[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 filmde olacaklar belli olmaz bence acikcasi ayrica bir zerglerden ornek vericeksek tum unitelerin aynı olmadıgını da gorururuz bu durumda nasıl guclu olacak neler yapabılecek ben asıl onları merak ediyorum ilginc bir yaratık olacagı kesin zaten :)[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar