Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eveeeeet ana yemek hazır all star maçı!!!

Reignman40

Öne çıkan mesajlar

said:
Nukem_Verite, 21 Şubat 2005 06:32 tarihinde demiş ki:
ya ben okula nasi g'd'cem

Ya ben de onu düşünüyodum şimdi, işin yoksa bi de okula git..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mandrake-, 20 Şubat 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
doğu ezicek,
The Answer mvp

dedik dimi :)

ya aslında LE BRAWN(ehuehue) a verselerdi ya,
lebron hiç kasmadı bile bi youncuya takım oyunu oynuyo diye sinirleniceğim hiç aklıma gelmezdi ama çok takım oyunu oynuyo ya lebron,merak ediyorum acaba 50-60 sayı attığını görebilicekmiyiz[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
Sosyal ağlarda paylaş

hakikaten süper bir maçtı doğu maça çok iyi hazırlanmış ve motive olmuş belli
tabii en büyük pay van gundy de ıversonda mvpyi haketti 15 sayı 10 asist gerçekten iyiydi wade ve özellikle lebron ilk all satrları olmasına rağmen hiç sırıtmadı ayrıca ilgauskas ıda tebrik etmek lazım
vinsanity maçın en iyi hareketini yaptı kısacası doğu sonuna kadar hakettiği maçı aldı harika bir geceydi ukusuz kalmama değdi...
Sosyal ağlarda paylaş

of anca şimdi bakabildim foruma
muhteşem maçtı,keşke bi şekilde forumlarda eşlik edebilseydim neyse beni tamamen tatmin etti ama maç bitti ve içimde bir burukluk oldu. bitmesin hep sürsün isterdim :)

batıcıydım ama batı yenildi.çok güzel bi maçtı bence.daha sonrasında da okula gitmedim zaten. bi de evde kaldık bari ders yapalım falan dedik açamadık bilgisayarı.bundan sonra haftasonları nba maçlarından bazılarını izlemeye karar verdim.
ya böle olur ya sevdiğin bişeyden ayrılmak aynı öyle oldu peh be bitti şeklinde yattım gece.. çok güzeldi[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...