Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eveeeeet ana yemek hazır all star maçı!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de uyanığım ama kızım...
maç doğunun galibiyetiyle bitti allen iverson da mvp oldu:(
tüm batılılara geçmiş olsun ama iyi maçtı.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
bizim ilk iki ders beden hoca da girmio zaten ben de geç gitcem zaten:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
uyumadan önce genelde iyi geceler derler ama şincik sabah oldu ben uyumaya gidiyorum günaydın mı dicem:lol:

eyi bari iyi uykular diim...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Kobe laflarına dikkat et biz bıktık sen bıkmadın ya bi nefes al bi git sokağa çık bişey yap.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
vince carter ve amare'nin smacı harici hiç de tatmin eden bir all-star olmadı. eşşolu eşşekler insan biraz daha şov yapar be.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
iverson hasta kişilik ya ^_^[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
k. garnet ın ilk defa güldüğünü gördüm spikerin dediği gibi
lol[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
said:
-Mandrake-, 20 Şubat 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
doğu ezicek,
The Answer mvp

dedik dimi :)

ya aslında LE BRAWN(ehuehue) a verselerdi ya,
lebron hiç kasmadı bile bi youncuya takım oyunu oynuyo diye sinirleniceğim hiç aklıma gelmezdi ama çok takım oyunu oynuyo ya lebron,merak ediyorum acaba 50-60 sayı attığını görebilicekmiyiz[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
Mesaj tarihi:
son 3 dakikada uyuyakaldımda v.carter'ın mükemmel smacı dışında aman aman bişey göremedik answer'da hakketi mvp'yi koç bi dahakinede king james inşallah =)[signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
said:
silverhelm3, 21 Şubat 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
t-mac carter ın kuzeniymis daha yeni ogrendim.

ben de yeni öğrendim:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
hakikaten süper bir maçtı doğu maça çok iyi hazırlanmış ve motive olmuş belli
tabii en büyük pay van gundy de ıversonda mvpyi haketti 15 sayı 10 asist gerçekten iyiydi wade ve özellikle lebron ilk all satrları olmasına rağmen hiç sırıtmadı ayrıca ilgauskas ıda tebrik etmek lazım
vinsanity maçın en iyi hareketini yaptı kısacası doğu sonuna kadar hakettiği maçı aldı harika bir geceydi ukusuz kalmama değdi...
Mesaj tarihi:
of anca şimdi bakabildim foruma
muhteşem maçtı,keşke bi şekilde forumlarda eşlik edebilseydim neyse beni tamamen tatmin etti ama maç bitti ve içimde bir burukluk oldu. bitmesin hep sürsün isterdim :)

batıcıydım ama batı yenildi.çok güzel bi maçtı bence.daha sonrasında da okula gitmedim zaten. bi de evde kaldık bari ders yapalım falan dedik açamadık bilgisayarı.bundan sonra haftasonları nba maçlarından bazılarını izlemeye karar verdim.
ya böle olur ya sevdiğin bişeyden ayrılmak aynı öyle oldu peh be bitti şeklinde yattım gece.. çok güzeldi[signature][hline]^Dallas Mavericks^
  • Yeni Oluştur...