Spidee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Pşt beyler, bi ben mi uyanığım, bi ses edin..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ben de uyanığım ama kızım... maç doğunun galibiyetiyle bitti allen iverson da mvp oldu:( tüm batılılara geçmiş olsun ama iyi maçtı.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Hepimiz kardeşiz, kız erkek fark etmez :P Iverson tabi ki, adı yeter =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Nukem_Verite, 21 Şubat 2005 06:32 tarihinde demiş ki: ya ben okula nasi g'd'cem Ya ben de onu düşünüyodum şimdi, işin yoksa bi de okula git..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bizim ilk iki ders beden hoca da girmio zaten ben de geç gitcem zaten:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Lebron'u da seviyorum gerçi ama, The Answer =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 uyumadan önce genelde iyi geceler derler ama şincik sabah oldu ben uyumaya gidiyorum günaydın mı dicem:lol: eyi bari iyi uykular diim...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Kobe laflarına dikkat et biz bıktık sen bıkmadın ya bi nefes al bi git sokağa çık bişey yap.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 vince carter ve amare'nin smacı harici hiç de tatmin eden bir all-star olmadı. eşşolu eşşekler insan biraz daha şov yapar be.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Iverson blok koydu ya daha ne The Answer[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 maçın sonuç ne ya biri haber versin okuldayım lütfen[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 iverson hasta kişilik ya ^_^[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kobee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 east dövdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Manyak maçtı gerçekten bende kafayı takıyodum okula nasıl gidicem die!! ama gitmedim :):)[signature][hline]Fransua, 20 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki: sen sen ol gaz olma tutamazsın patlar Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bence hiç güzel bi allstar olmadı şow mow yoktu geçen seneki allstar cok cok daha iyiydir bitek amarenin alleyopu wardı okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 k. garnet ın ilk defa güldüğünü gördüm spikerin dediği gibi lol[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: -Mandrake-, 20 Şubat 2005 23:26 tarihinde demiş ki: doğu ezicek, The Answer mvp dedik dimi :) ya aslında LE BRAWN(ehuehue) a verselerdi ya, lebron hiç kasmadı bile bi youncuya takım oyunu oynuyo diye sinirleniceğim hiç aklıma gelmezdi ama çok takım oyunu oynuyo ya lebron,merak ediyorum acaba 50-60 sayı attığını görebilicekmiyiz[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 son 3 dakikada uyuyakaldımda v.carter'ın mükemmel smacı dışında aman aman bişey göremedik answer'da hakketi mvp'yi koç bi dahakinede king james inşallah =)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 t-mac carter ın kuzeniymis daha yeni ogrendim.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: silverhelm3, 21 Şubat 2005 17:01 tarihinde demiş ki: t-mac carter ın kuzeniymis daha yeni ogrendim. ben de yeni öğrendim:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 hakikaten süper bir maçtı doğu maça çok iyi hazırlanmış ve motive olmuş belli tabii en büyük pay van gundy de ıversonda mvpyi haketti 15 sayı 10 asist gerçekten iyiydi wade ve özellikle lebron ilk all satrları olmasına rağmen hiç sırıtmadı ayrıca ilgauskas ıda tebrik etmek lazım vinsanity maçın en iyi hareketini yaptı kısacası doğu sonuna kadar hakettiği maçı aldı harika bir geceydi ukusuz kalmama değdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Carter o smacını keske sureklı tekrarlasaydı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 o nasıl olacak ruby ? unutmayalım ki carter'da insandır.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 of anca şimdi bakabildim foruma muhteşem maçtı,keşke bi şekilde forumlarda eşlik edebilseydim neyse beni tamamen tatmin etti ama maç bitti ve içimde bir burukluk oldu. bitmesin hep sürsün isterdim :) batıcıydım ama batı yenildi.çok güzel bi maçtı bence.daha sonrasında da okula gitmedim zaten. bi de evde kaldık bari ders yapalım falan dedik açamadık bilgisayarı.bundan sonra haftasonları nba maçlarından bazılarını izlemeye karar verdim. ya böle olur ya sevdiğin bişeyden ayrılmak aynı öyle oldu peh be bitti şeklinde yattım gece.. çok güzeldi[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bıde bakmıssınız ılerde Memo ve Hedo oynuo All star da off :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar