kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 durduk yere bazen sayfalar açılıyo spy sweeper ı yükledim ama yine açıldı bu meretler sürekli değilde duruyo duruyo winampa tıklıyorum açılıyo sayfa sorun nedir bilginiz varmı spy sweeper ile taratmama rağmen[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 spy sweep gibi dandik bi programı kullanma bence. muhtemelen spyware gibi gecinen ama kendi basına bi spy olan o programı sisteminden sil bence. tavsiyen TIS ( Trendmicro Internet Security ) kullanman. icinde spy ları engelleyen bi sistemde var.[signature][hline]Gençlerin UEFA Kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 spy sweeper gayet iyi bence, herkezde bole soluyor[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ben spy cleaner kullanıyorum acayip iyi bir prgoram spyların kökünü kazıyor.bulamadığı bi tane spy yok[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 firefox kullan.. banada bu illet musallat oldu sonunda kriz geçirdim. şimdi rahatım firefoxumla heheh =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Spy Sweeper 3.5 ve update ezer...[signature][hline]S.Wraith in Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 herşeyi denedim ama netim kesildi ilginç modemde var gözüküyo ama nete giremiyorum bunuda başka bi pc den yazıyorum zaten ilginç valla[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 internet security programları neti kesebiliyor o yüzden sadece firewall + antivirüs + antispy programları kullanıyorum diğer şeylere elleşmiyorum :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 kermit güvenli kipte acıp antivirus+adaware+spysweeper ile tarat yine sorun olursa hijackthis ile taratıp buraya log'u paste et yardım ediyim.[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 spy sweeper çok baba programdır en azından ad aware gibi kendisi spyware olan bir programdan iyidir :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar