Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk yapımı minik oyun

Amarth

Öne çıkan mesajlar

said:
Erutan, 22 Şubat 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
swswsw ozaman senin yaptığın herşey salak heh yaa adama bak türklerden bu beklenir diyo beyenmiyorsan s.ktir git bu ülkeden senin gibi insanlar yüzünden bi bok gelişmiyo ülkemizde

Savunacaksan adam gibi savun. Tutumun yüzünden haklı olsan da haksız durumuna düşüyosun.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 22 Şubat 2005 18:03 tarihinde demiş ki:
said:
Erutan, 22 Şubat 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
swswsw ozaman senin yaptığın herşey salak heh yaa adama bak türklerden bu beklenir diyo beyenmiyorsan s.ktir git bu ülkeden senin gibi insanlar yüzünden bi bok gelişmiyo ülkemizde

Savunacaksan adam gibi savun. Tutumun yüzünden haklı olsan da haksız durumuna düşüyosun.

:tup: küfür etmeyin ya...[signature][hline] yol kenarındaki
yağmur mazgallarını
kumbara sanıp
harçlığımı atardım
bu yüzden en çok
denizden alacaklıyım.

Sosyal ağlarda paylaş

baya iyi savundum türküz diye boktan bi insanmıyız biz ? swswsw gibi insanlar yüzünden katil olacam bi gün ya

türklerden bu beklenir ne demek yaa tabi sizde ülkenizi savunma diye bişey yok (milliyetcilik) hemen haksız görüyorsunuz beni

Türklerden bu beklenir ayıp ya ayıp ne demekdir bu ya

*! şalterler aattı *

babacım dersin berbat bi oyun tamam ona bişey demem ama türklerden bu beklenir demesi bitirdi olayı
[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır

[Bu mesaj Erutan tarafından 22 Şubat 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

illa minik türk oyunu oynayacaksanız gidin zero-point oynayın. coca cola'nın oyununu oynayın..[signature][hline]horacegoesskiing, 20 Şubat 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
ortalıkta fenerbahçe olmadığı için herkes arıyo nerde bu takım diye...

www.darknesstime.com - Çok Yakında...
Notdip: Fenerbahçeliyim...

Aşk gözlerde başlar, dudaklara iner, kalbi fetheder, tekrar gözlere çıkar, yaş olup iner.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...