Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anime tavsiyesi, ariyorum..

Dojorel

Öne çıkan mesajlar

daha yeni yeni giriyorum anime dunyasina, ama aradigim seyleri bulamadim pek denemelerimde. yardimci olabilecek uber-anime izleyicilerini ariyorum oncelikle =) ben icerik olarak nelerden hoslandigimi yazayim, eger bu kriterlere uygun birseyler onerebilirseniz de mutesekkir olayim.
oncelikle teknolojik, post apokaliptik veya dark city-matrix vari birseyler aramiyorum. bunlardan yeterince gordum sanirim. onun yerine gunumuzde gecen, gizli organizasyonlar, supernatural olaylar ve ozellikle buyu icerikli birseyler ariyorum. bu kriterler birarada olabilecegi gibi ayri ayri da tercihimdir. anime ornek verecek kadar derinlemesine bilemedigimden vampire the masquerade senaryolari gibi, veya son izledigim witch hunter robin-vari birseyler ariyorum. gunumuzde gecmek zorunda degil aslinda, ama tabi olsa daha iyi olur.

tesekkurler simdiden.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

hellsing'in filmi yok ki, sadece dizisi var. vampire hunter d ile karıştırıyor olabilir misin? bu arada dediklerine tıpatıp uyuyor hellsing, kesin bayılırsın..

teknolojik vs olmasın demişsin ama ghost in the shell: stand alone complex ve 2nd gig horace'ın deyimiyle yapılmış en iyi anime'ler gibi bişi, onları görmeden "yeterince gördüm" deme eğer izlemediysen.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

vamp hunter d'de var bende film olarak. hellsing'i vcd olarak almistim, daha izleyemedim, ama vcd olduguna gore filmdir herhalde dedim. hm. ghost in the shell i izledim sadece, ama cidden hazetmiyorum artik konusundan; belki ileride.
yeterince gordum derken bunu anlatmaya calisiyodum =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 31 Ocak 2005 14:30 tarihinde demiş ki:
daha yeni yeni giriyorum anime dunyasina, ama aradigim seyleri bulamadim pek denemelerimde. yardimci olabilecek uber-anime izleyicilerini ariyorum oncelikle =) ben icerik olarak nelerden hoslandigimi yazayim, eger bu kriterlere uygun birseyler onerebilirseniz de mutesekkir olayim.
oncelikle teknolojik, post apokaliptik veya dark city-matrix vari birseyler aramiyorum. bunlardan yeterince gordum sanirim. onun yerine gunumuzde gecen, gizli organizasyonlar, supernatural olaylar ve ozellikle buyu icerikli birseyler ariyorum. bu kriterler birarada olabilecegi gibi ayri ayri da tercihimdir. anime ornek verecek kadar derinlemesine bilemedigimden vampire the masquerade senaryolari gibi, veya son izledigim witch hunter robin-vari birseyler ariyorum. gunumuzde gecmek zorunda degil aslinda, ama tabi olsa daha iyi olur.

tesekkurler simdiden.

ruhların kaçışı. kesinlikle büyüklere hitap eden, eğlencelik basit bi anime olmanın çok ötesinde bi yapım. ve tam da senin istediğin anime tarifinin karşılığı diyebilirim.[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Sosyal ağlarda paylaş

tam hellsingden bahsetmişsin bu sırada sinema olan helsing anime olan hellsingle alakası yok. bence kesinlikle izle[signature][hline] Who are those little girl's in pain
Just trapped in a castle of dark side of moon
Twelve of them shining bright in vain
Like flowers that blossom just once in year
They're dancing in the shadow like whispers of love
Just dreaming of place where they are free as dove
They never been allowed to love in this cursed cage
It's only the fairy tale they believe...

Sosyal ağlarda paylaş

.hack/sign, belki Ragnarok the animation
Sen de hem günümüzde geçsin hemde büyü olsun demişsin.
Fullmetal Alchemist tavsiye edilir.
Ah!My Goddess, biraz saçma sapan şeylerden hoşlanıyorsan Excel Saga; büyü istiyorsan HunterxHunter, Slayers, Kiddy Grade bile olabilir (Card Capture Sakura da buraya girermi bilmiyorum)
Sam kızacak ama Elfen Lied
Çıkınıma bakayım belki başka şeyler de vardır.
Ana!! Bleach'i unutuyordum. Bu da iyidir. Gizli organizasyon yok ama idare ediver. My Hime aynı şekilde

[Bu mesaj tanoren tarafından 01 Şubat 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

www.boxtorrents.com <== cogu anime bolumleri tamamlanmis sekilde. yani bi yuklemede butun bi sezon seklinde indirilebilir, kablo kullanicisi degilseniz cook uzun zaman alir yalniz. ama hemen hemen her turlu anime ve yuklemeden once de bolumlerle ilgili kisa bilgiler var

ayrica www.bestanime.com <== torrent veya yukleme sitesi degil fakat cok genis bilgi kaynagi. animeleri isterseniz kategoriler halinde bulabilir, ordan en cok ilginizi cekeni bulabilirsiniz. taramalar isim listesi/yonetmen/ciktigi sene/yonetmen/veya kategori halinde yapilabilir.

ayriyetten, Full Metal Alchemist'i siddetle tavsiye ediyorum

[Bu mesaj Kleo tarafından 14 Şubat 2005 03:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...