Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 (@ cNBC-e) - 3. Sezon

Udinen

Öne çıkan mesajlar

Amador havale yapılıncaya kadar virüs tüpünün kendisinde durmasını önermişti Nina'ya, Nina tüpü Amador'a verdi... Havale yapıldıktan sonra Amador virüs yerine bombayı verdi Nina'ya. nasıl kurgu? tanıdık geldi dimi..[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Just love a little more, that's all.
Sosyal ağlarda paylaş

Gözbağı:) Nedense Ejderha Mızragı ikizler üçlemesini hatırlattı.
Absolut a katılıyorum. Delta 3 ün ardından helikopteri yollamamaları saçma. Birde ekibin hatrı sayılır kısmı neden nina nın peşinde amador da virüs adamlar nina yı kovalıyorlar.

[Bu mesaj Gallant tarafından 29 Kasım 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gallant, 29 Kasım 2004 20:00 tarihinde demiş ki:
Delta 3 ün ardından helikopteri yollamamaları saçma. Birde ekibin hatrı sayılır kısmı neden nina nın peşinde amador da virüs adamlar nina yı kovalıyorlar.

helikopter o sırada ramon'un peşindeydi, yetişemedi. mantıklı. amador cep telefonunu atınca izleyemez hale geldiler çünkü sadece onun sayesinde yerini tespit edebiliyorlardı. bunun üzerine nina'nın peşine düştü hepsi amador'un nerede olabileceğini biliyordur diye..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bölümde güzeldi. Fakat CNBC-e'de bir senkronizyon bozukluğu falan var.
Dakikadan dakikaya atliyor. (12'den 21. dakikaya).
O bölümler kesiliyor mu?

Amador'un taktiği güzeldi. E şimdi nasıl bulucaklar acaba? Cep telinide atti.

Neyse görücez...[signature][hline]how much longer?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 06 Aralık 2004 15:57 tarihinde demiş ki:
Bu bölümde ne oldu biri yazabilir mi?
Chloeyi odasına cagırdıktan sonra izleyemedim.

odaya cagırdıktan sonra orda kaldı.Nina jack şu amador un konuştuğu adamın tel numarasını vericem bahanesi ile ctu sistemine bir solucan soktu.Chloe yi hemen çağırdılar.Nina beni meksika goturun ya da dunyada kı butun ajanlarınız olur dedi.Ama sonra chloe insanüstü bir başarı gosterdi ve solucanı durdurdu yani sistemi temizledi.Nina inanmadı ama jack ile uçakta los angeles'a donüyorlar.Bu arada Kim ,Chloe yi sıkıştırdı çocukun babası kim diye.Chloe de Chase dedi orda bitti.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

absolut diğer tarafta, yani başkanın ex aşkının vakasında. kadın gitti eve, işadamının kocasıyla filan buluştu. bi olaylar oldu koca uyandı, gördü bunları. sherry(unuttum adını, böyle miydi) kocayla tartıstı da tartıstı. herifin kalbi tuttu heyecandan filan, sherry de izin vermedi karısının ilaçları almasına, adam öldü oracıkta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...