Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 (@ cNBC-e) - 3. Sezon

Udinen

Öne çıkan mesajlar

Kim dediniz de benim merak ettigim sey su, sizce 24 dizisinin tagline'i "Kizini dovmeyen dizini dover" olabilir mi?

Bi sure once kafama takilmisti simdi aklima geldi...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
"Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

delta team 3'e üzüldüm ben. dalyan gibi çocuklardı.. :-p

dizinin ilk yarısının kötülerinin hepsi geberdiğine göre dizinin ikinci yarısında bu amador ve amiri her kimse onunla boğuşacağız demek.. hmm..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Amador olayı gene jackin eski mevzularına dayanacak kesin. Palmer tarafı ise bayıyor.
Yani tony olmasa ctu da bir akıllı adam yok insan idare etmeyi bilmiyorlar.
Bu bauer sülalesinin kadınları da bir acaip, babası kelle koltukta geziyor dünyayı kurtarmaya calışıyor Kim alakasız işlerle uğraşıyor. Allah akıl fikir versin. Chase e yazık walla.
Sosyal ağlarda paylaş

KIM gene muthişti hehe. Tam aylardır uğraşılan operasyon başlamış ve en kritik anındalar.
**Tony Bey dişimde bişi var mı?

Başkanın maceraları bayıyor belki virusu o adamla ilgilendirirler bir şekilde ama bakalım göreceğiz.
Başkanın kardeşine de helal olsun bu arada iyimiş, değer. :)

Delta3 bok yoluna öldü hakkaten.
Baskında kullanılan helikopter nerde, Delta 3 ile neden beraber gitmedi ve onu bırak neden en sonunda onu yollamadılar yani baktılar alamayacaklar virusu patlatsınlar arabayı, demezler mi senaristtt beyyy. :)
İşte bu yüzden CTU 2 saatlik diziyi ancak 24 saatte çekebilyor. Ver bize o diziyi 2 saatte bitirelim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...