MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ya nina ölmemişmiydi ?[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Hector oldu! ben adamcagiz ne kadar uzgun bakiyor diyordum, bi baktim artik yok.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Jack bu sefer allah aşkına şu Ninayı öldürsün veya nikahına alsın. Olmıcak böyle.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Absolut, 10 February 2004 01:33 tarihinde demiş ki: Absolut +1. Büyük adam bu Absolut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Kim CTU da tam kariyere uygun bir görev aldı kanımca:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 *NAYIR BABAM O KADINA ROL BİLEM YAPAMAZ. -Ninacıgım şu ipleri çözsen de ellerimiz vucutlarımız bayram etse.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Kim dediniz de benim merak ettigim sey su, sizce 24 dizisinin tagline'i "Kizini dovmeyen dizini dover" olabilir mi? Bi sure once kafama takilmisti simdi aklima geldi...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bence cok uygun olur. Burada Alan Millikien ı oynayan adam Ally Mcbeal ve The Practice deki yargıçlardan birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: HellHound, 22 Kasım 2004 02:15 tarihinde demiş ki: Kim dediniz de benim merak ettigim sey su, sizce 24 dizisinin tagline'i "Kizini dovmeyen dizini dover" olabilir mi? Bi sure once kafama takilmisti simdi aklima geldi... İlk sezonda biz o kanıya çoktan varmıştık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Gallant, 22 Kasım 2004 02:30 tarihinde demiş ki: Bence cok uygun olur. Burada Alan Millikien ı oynayan adam Ally Mcbeal ve The Practice deki yargıçlardan birisi. Julia'yı oynayan kadın da Angel'daki Jasmine ve Alias'taki Anna Espinoza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bence Jack Müslüman olup bi abdest alsa bütün problemleri bitecek. Resmen adam cenabet. Tam halledecek sorunları PIT diye bi mani çıkıyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 :)abso ne diyim yerden göğe kadar haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bu jacki arayan eleman ararken calan zil sesi cok hosuma gitti be "çili çili çili" diye çalan . onu nerde bulabilirim bilen var mı:)? isteyene ctu daki telefon sesini yollarım mp3 olarak[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Benim cep telefonumda o çalıyor zaten :) 24 seven arkadaşlar hasta oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 chloe'den ne çıkacak yahu o kadar küfrettik hatuna bi şeyler çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 chloe embesili andiriyordu fazlasiyla, bisiyler cikmasaydi cok sasiracaktim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 son çıkarma sahnesi beni benden aldı harbi çok iyiydi.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. [Bu mesaj Mephinx tarafından 28 Kasım 2004 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 "yahu ninayı kaçırıyosun ramonu kaçırıyosun. 3 5 çapulcuyu vurmuşun nası jack bauersin sen kardeşiim?" dedirtti :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mal bunların hepsi. Şu Ninayı MİTe alsak sırtımız yere gelmez valla. Kadın bütün gizli servislere bedel.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 delta team 3'e üzüldüm ben. dalyan gibi çocuklardı.. :-p dizinin ilk yarısının kötülerinin hepsi geberdiğine göre dizinin ikinci yarısında bu amador ve amiri her kimse onunla boğuşacağız demek.. hmm..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Amador olayı gene jackin eski mevzularına dayanacak kesin. Palmer tarafı ise bayıyor. Yani tony olmasa ctu da bir akıllı adam yok insan idare etmeyi bilmiyorlar. Bu bauer sülalesinin kadınları da bir acaip, babası kelle koltukta geziyor dünyayı kurtarmaya calışıyor Kim alakasız işlerle uğraşıyor. Allah akıl fikir versin. Chase e yazık walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 KIM gene muthişti hehe. Tam aylardır uğraşılan operasyon başlamış ve en kritik anındalar. **Tony Bey dişimde bişi var mı? Başkanın maceraları bayıyor belki virusu o adamla ilgilendirirler bir şekilde ama bakalım göreceğiz. Başkanın kardeşine de helal olsun bu arada iyimiş, değer. :) Delta3 bok yoluna öldü hakkaten. Baskında kullanılan helikopter nerde, Delta 3 ile neden beraber gitmedi ve onu bırak neden en sonunda onu yollamadılar yani baktılar alamayacaklar virusu patlatsınlar arabayı, demezler mi senaristtt beyyy. :) İşte bu yüzden CTU 2 saatlik diziyi ancak 24 saatte çekebilyor. Ver bize o diziyi 2 saatte bitirelim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 abi virusun oldugu hede patlatilir mi naaptin herkese bulastiracan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Yok yav yanar virus patlamayla ve sonrası alevler ile. En garantilisi bu hatta bence. Ama tabi ele geçirip incelemek, geliştirmek istiyolar orası ayrı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 palmer tarafini izlenir kilan tek sey entrika kralicesi sherry palmer. hayran hayran izliyorum yaptiklarini.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar