Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 (@ cNBC-e) - 3. Sezon

Udinen

Öne çıkan mesajlar

jack'in saatindeki verici bozuldu, nerede olduğunu tespit edemiyor tony ve gael. çatışma başlayınca yerini bilmediklerinden arada kalacakmış.. :-p

bu chase de battal gazi sandı kendini amele ya.. herif ölümün kıyısında daha hala konuşuyor.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

ya heyecanı kalmadı ya
her an bi aksilik olcak die beklemeye başladım

bu bölümde en çok anne mektupları aldı ya tam orada bi olay kesin çıkar diodum içimden (güllük gülistanlık gidiodu) ama çıkmadı ehe

ya jacke bişe olcağı ta başından belliydi zaten oraya götürdüğünden beri bekledik oldu ehe
Sosyal ağlarda paylaş

fazla kaçmadı, ne güzel gidiyor işte be eheh.
ukraynalılardan nina mıydı neydi, o ilk sezondaki jackin karısını öldüren ajan çıkar heralde. zira cnbce dergi reklamlarında, aba altından spoiler gösterdiler, "nina myers geri dönüyor." filan diye, eheh.

bu arada kim ile ilişkiye giren adamın durumunu görüyorsunuz. körle yatan şaşı kalkar; bozdu herif her bi haltı eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

heheh KIMin salaklığı bulaşıcı bunu bir kez daha tescil ettik. Ayrıca başkanın özel hayatı kısmını neden kasıyorlar ki bence orası tamamen gereksiz yani illa başkanı konu ile alakanlandırıcaz diye salak salak başkan sevgilisi ve başkanın kardeşi pembe dizisini izlemek zorunda mıyız? Silahın boş çıkacağı çok barizdi ama chasein bu kadar kolay yakalanmasını beklemiyordum. Tahminim tam Jacki öldüreceklerken Chasein devreye girmesi idi ama mal chase hemencik yakalandı. Birde CTUdakilere önemli birşey olduğunda telefonla konuşurken hemen konuya geçmelerini öğretmek lazım. Adamlar bir saat gereksiz geyik yapıyorlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

o alan'ın kendisi esasen eli mekbiyıl'daki herşeye muhalif yargıç, apaocalypse now'da da konformist çavuş muydu neydi.. :)

nina saçları uzatmış ciddi görünümü bozulmuş.. :-p arabadan kimin çıkacağını tahmin ettim gerçi cnbc-e dergi reklamları sağolsun. spoiler'ın böylesi yani..

bu salazar'lar da pısırık çıktı be. ordu gibi adamınız var dalın temizleyin herifleri.. virüsü alamasanız da namınız yürüsün.. :-o

süper devam ediyor, her bölümde birkaç defa oha felamn oluyoruz ailecek.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...