Gallant Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Aşırı taklit olur gibime geliyor, Sır Dünyasının X-Files taklidi oldugu gibi. Merak ediyorum orjinal bişi yaratmak için çaba sarfetmek bu kadar mı zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daria Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bende tamamen 24 gibi bişe olacak diye biliyorum..benim arkadaşımı çağırmışlarda oynaması için teklif sunmuşlar kim rölünde ona da aynısı olacak demişler fakar reklamını görmedim ama yapılmamalı bencede:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 son 1 dk da ne oldu anlatabilir misiniz? jack tetigi cekti ama silah bostu. sonrasını anlatır mısınız seyredemedim orasını.[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Yine tekere kim çomak sokacak dedim içimden izlerken piyango chase e vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 jack'in saatindeki verici bozuldu, nerede olduğunu tespit edemiyor tony ve gael. çatışma başlayınca yerini bilmediklerinden arada kalacakmış.. :-p bu chase de battal gazi sandı kendini amele ya.. herif ölümün kıyısında daha hala konuşuyor.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 yalnız harbi delikanlı cocukmus chase :) sevdim keratayı bu bölümde. (öncekilerde hep zaman kaybı olarak goruyodum. kim kadar olmasada) bu arada polisler anne in oldugu yere 3 dk da geldi lol:)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 guzeldi bu bolum. ama her yapilan seyin aslinda gorundugu gibi olmamasi, her tasin altindan bir baska olayin cikmasi birazcik fazla gelmeye basladi bana.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ya heyecanı kalmadı ya her an bi aksilik olcak die beklemeye başladım bu bölümde en çok anne mektupları aldı ya tam orada bi olay kesin çıkar diodum içimden (güllük gülistanlık gidiodu) ama çıkmadı ehe ya jacke bişe olcağı ta başından belliydi zaten oraya götürdüğünden beri bekledik oldu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 +1 Ukraynalı lardan bişiler çıkacak bekliyorum her şey göründüğü gibi değildir teması fazla kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 fazla kaçmadı, ne güzel gidiyor işte be eheh. ukraynalılardan nina mıydı neydi, o ilk sezondaki jackin karısını öldüren ajan çıkar heralde. zira cnbce dergi reklamlarında, aba altından spoiler gösterdiler, "nina myers geri dönüyor." filan diye, eheh. bu arada kim ile ilişkiye giren adamın durumunu görüyorsunuz. körle yatan şaşı kalkar; bozdu herif her bi haltı eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 heheh KIMin salaklığı bulaşıcı bunu bir kez daha tescil ettik. Ayrıca başkanın özel hayatı kısmını neden kasıyorlar ki bence orası tamamen gereksiz yani illa başkanı konu ile alakanlandırıcaz diye salak salak başkan sevgilisi ve başkanın kardeşi pembe dizisini izlemek zorunda mıyız? Silahın boş çıkacağı çok barizdi ama chasein bu kadar kolay yakalanmasını beklemiyordum. Tahminim tam Jacki öldüreceklerken Chasein devreye girmesi idi ama mal chase hemencik yakalandı. Birde CTUdakilere önemli birşey olduğunda telefonla konuşurken hemen konuya geçmelerini öğretmek lazım. Adamlar bir saat gereksiz geyik yapıyorlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ninaya bayiliyorum ya :) bu arada david palmer in destekcisi isadami allen bilmemne nin karisi angeldaki jasmine.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ya bu Nina ölmemişmiydi ya benmi yanlış hatirliyom kim hortlatti bu kızı (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 o alan'ın kendisi esasen eli mekbiyıl'daki herşeye muhalif yargıç, apaocalypse now'da da konformist çavuş muydu neydi.. :) nina saçları uzatmış ciddi görünümü bozulmuş.. :-p arabadan kimin çıkacağını tahmin ettim gerçi cnbc-e dergi reklamları sağolsun. spoiler'ın böylesi yani.. bu salazar'lar da pısırık çıktı be. ordu gibi adamınız var dalın temizleyin herifleri.. virüsü alamasanız da namınız yürüsün.. :-o süper devam ediyor, her bölümde birkaç defa oha felamn oluyoruz ailecek.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Başkan olayı iyice kasmaya başladı. Konu sıkıntısı çekmişler resmen. Chloe sezonun salağı yarışmasında kim den önde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Jack bu sezon o Ninayı ya keser ya keser. Ne bela kadınmış bre, biri öldürse de bütün dünya kurtulsa.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bu hafta kaçırdım birisi önemli olayalırı özet geçebilir mi?[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Baalzebul'cum... http://www.fox.com/24 Oradan istediğin bölüme bakabilirsin...Dakika dakika özet geçiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Walla kurgusu bence çok iyi ekrandan szi hiç ayırmayacak gibi yapılmış.Ya Kim'e biraz daha akıllı tarzında roller verseler ne olur..Kız şimdi suçlu durumuna dustu.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 kim degil michelle suclu konuma düştü kim yüzünden[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 tamamda kım serverları kontrol etmeden sıkayet etti.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 kim sucsuz demiyorum ki tabi ki suclu kim ama kabak michelle e patladı :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Chloe son bombasını patlattı ya artık ne desem boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Cocuk da feci tatlı ama ya...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 nerdeyse hector icin uzulucem =) ayrica sherry palmer'in hastasiyim. kadin harika bir diplomat.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar