Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bukadarida fazla demek istiyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 lol cidden ama, sezon başına ctu köstebeği düşme oranı birin üzerine çıktı sanırım.. :-p onun dışında gayet heyecanlı ve keyifli gidiyor, takipçisiyiz ailecek.. :)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 gerçi köstebeklerden bile daha tehlikelisi var bu sezonda CTUda bilin bakalım kim ? :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sarışın bomba mı? pardon, serseri mayın demek istemiştim.. :-p[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ehe valla Kim 1. ve 2. sezondan sonra herkesten daha tehlikeli birisi gibi geliyor bana adamın o kadar işi arasında gitti ortagın benim erkek arkadaşım dedi daha ikinci bölümden gösterdi kendisini :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ne yapsın kızcağız, akıl fikir dağıtılırken kaçırmışlar babasına şantaj için.. :-p[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Yine köstebek hikayesi ama bu sefer aşmış arkadaşlar. Adam ilk odadan çıktığında durumu algılayamadım, sonra algılar gibi oldum inanmak istemedim, sonra da oha artık bu kadar da olmazki dedim. Nasıl CTU' ymuş bu anlamadım. Adamların kendisi terörist. :)[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 CTU daki 2. köstebek Jack Bauer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 2. bölümü de kaçırdım. Biri özet yazar mı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 arkadaşlar ilk 19 bölümü seyretmiş biri olarak şunu söylebelirim: önyargılı olmayın,24'e güvenin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 3 sezondur Ctu yol geçen hanı mübarek 3 köstebek, 1 bombalı saldırı oh maşallah yatır filan mı var ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 3 köstebek? 2si tamam bu 3. sezonda ortaya cıkan adam. nina. başka kim vardı ki?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 24 ün bütün bölümlerini indirebileceğim bir site veya alabileceğim bir yer biliyor musunuz.[signature][hline]Si vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 site bilmiyorum belki divxlerini bulabilirsin kazaa dan. kadıkoyde yazıcıoglunun yakınlarında bi dukkanda dvdsi satılıyor 1. sezonun. 2 ve 3 ü bilmiyorum[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: -Mix-, 25 Eylül 2004 21:22 tarihinde demiş ki: 3 köstebek? 2si tamam bu 3. sezonda ortaya cıkan adam. nina. başka kim vardı ki? jaime vardı birinci sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 [spo1=jaime ile ilgili (1.sezon)]jaime köstebek değildi. nina öyle göstermişti.[/spo][signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 [spo1=jaime devam]Gaines ile bağlantısı vardı tam konuşacakken nina öldürdü[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 [spo1=jaime ]bende 2 3 bölüm kaçırmıştım ilk sezondan. jaimein öldürüldüğü bölümlerde vardı. o yüzden tam bilemeyecem ama 1. sezonun sonlarına dogru jaime masummuş gibi bir hava vardı[/spo][signature][hline] My loving heart Lost in the Dark [Bu mesaj -Mix- tarafından 26 Eylül 2004 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 gallant'in dedigi dogru. pisman oldu diyelim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 woff super bolumdu. simdi chase i hic birakmayacak jack, tony nin yerinde sen olabilirdin diye. yada chase jack e tony field agent degildi, adami sen zorladin diye baski yapacak. tony nin vurulmasi bile kim in sucu yani :) ayrica magazadaki kargasada zor bulurlar kyle i.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 lol ne biçim bitti be, dedim nasıl bir halt yiyecek o gomez, en beklenmedik şeyi yaptı.. dur bakalım gelecek hafta ne olacak.. kiefer abi de çıktı sonda "gelecek haftayı kaçırmayın" diye zaten.. :horace:[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Tonyde dımdızlak mı gitti birader? Hİç mi CTU ajanı yok yanında?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Kral insan yüce şahsiyet almedia helikopterle alışveriş merkezine yaptığı artistik girişten sonra boynundan vuruldu. Ki kanımca ctu nun jack harici başkasının yönetmemesi gerekir. Önce mason sonra tony lanetli bu ctu köstebek kaynıyor zaten. Bence dizi temposunda devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Dizi gittikçe sarmaya başladı.Bu arada Başkan Plamerın yanındaki hatunda da bişiler var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Dojorel, 26 Eylül 2004 23:04 tarihinde demiş ki: tony nin vurulmasi bile kim in sucu yani :) budur olay :) hatunun ugursuzlugu ahtapot kolları gibi her yeri sarmış durumda[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar