Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 vay canına, cherry de nina gibi bir zıpladı, iki zıpladı, üçüncüsünde mortladı galiba.. :-p tony de müebbet muhabbetine girdi, bu hızla dördüncü sezona kimse kalmayacak.. :-o[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 benim iki favorim nina ve sherry oldu. yeni komplocu kadinlar bulunmazsa 24 devam edemez artik.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 spooiler olmasın ama 4. sezon bomba gibi devam ediyor.Tam sevınc cıglıkları attıran yerde tuh be dıyobılıyorsunuz.Komplocu kadına gerek kalmıyor pek kalmıyor yani :)[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bomba gitti de Chase'in el de gitti.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 kalakaldım tv başında.Ben geri ararlar diye bekledım ama..[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 neler oldu anlatın bide tekrarı saat kaçta[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 eh ben de öyle bekledim ama beklediğimiz olsa 24'ün esprisi gider.. :-p gayet güzeldi final ama ana karakterlerin önemli bölümü ya mortladı ya zortladı, bakalım dördüncü sezon nasıl olacak.. süper ama kiefer abimiz, sondaki duygusal çöküş kısmı güzel yansıttı hayatını..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 höh yani şok oldum.aramadı eşşek sıpaları[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 kaçırdım inanmıyorum[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Sam, 20 Şubat 2005 22:55 tarihinde demiş ki: eh ben de öyle bekledim ama beklediğimiz olsa 24'ün esprisi gider.. :-p gayet güzeldi final ama ana karakterlerin önemli bölümü ya mortladı ya zortladı, bakalım dördüncü sezon nasıl olacak.. süper ama kiefer abimiz, sondaki duygusal çöküş kısmı güzel yansıttı hayatını.. bu son ,ne olursa olsun yola devamı gibi bir anlam vermiş seyirciye :)[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 aynen öyle, başkan dedi zaten "your dedication humbles me".. :-p boşuna dizinin über d00d'u değil hani kiefer abimiz.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 tekrarı gece 3 te[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 kol bilekten gider , dostluk kalır[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Şimdi 4. sezonda Türklere hakaret ediyolar gerekçesiyle göstertmez Rütük falan tam çıldırırm[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 4. sezon fena gitmiyor gerci ama su ana kadarki en zayif sezon gibi gozukuyor... tabii ince ince orulen karakterlerin hepsini 3. sezon sonunda harcayip suruyle yeni karakter ekleyince yapimcilar bu normal. Mesela ilk sezonda boyleydi ama konsept yeniydi, heycanliydi bunlara dikkat etmiyordun, simdi konsepte alisinca goze batiyorlar ha bi de Palmer'i ariyor gozler...[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Abi divxini izleyeceksin ne o cnbce den ben 8 bolum ard arda izlemistim.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 edit: eski bölüm [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 00:30 tarihinde, TambourineMan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar