Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 [spo1=aha]kısaca jack tony yi görevden aldı .tony de kızı kaçırdı karısıyla takas yapmak için...[/spo] [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 01 Şubat 2005 10:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Teşekkürler. KIM bişi yapmadı mı bütün dizi boyunca. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yapmadı salak salak durdu orda =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bişey daha hdtv kalitesi dvd den kat kat iyi.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bugün 22. bölüm var. Finali kaçırmayın... :)[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 tabii ki kaçmaz. 4 . sezon eylulde yayınlanacak sanırım.Uzun sure.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 22. bölüm mü yayınlanıyor bu gün? cok cabuk geçti be:)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fakeplus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 daha 2 bölüm var boşverin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bugun abimden hepsini aldim valla yatip uyuycam sonra izlerim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 o yeah, uçak olayına bittim kardeşim, ne kadar hızlıydı be ehoeh jack- hava desteği istiyorum hacı ctudaki eleman(adını unuttum)- ayıpsın birader, 2 f16yi uçurduk bile havaya chase- alo f16daki krolar, beta tangoda kendini bilmez bir helikopter var, aşağı alıverin f16lar- düştü bil koçum olala ehoeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fakeplus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 1 füzede bitti iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Çok güzel bi bölümdü ya :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 devriye ucaklari var o bolgede dedi sanki. guzel bolumdu. michelle i tebrik ettim ben yine.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 dikkat ederseniz başkan bölümün başlarında "f-18'ler havada devriye geziyor" dedi, yoksa chase der demez summon jet fighter cast etmediler.. :-p ulan herifi yakaladılar şimdi de konuşturmaları gerek. ölme eşeğim ölme.. :-) sherry de bir zıplar, iki zıplar, üçüncüsünde yakalanır olacak gibi ama bakalım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 güzel bölümdü hakkaten. saunders o kadar süper plan yapan herif hiç plan yapmadan gitti yalnız takas yapmaya. o şaşırttı beni[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 06 Şubat 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yalnız başkan iyice pisliğe battı be ehoe pislik pisliği çekiyor mübarek; çok güzel anlatıyorlar politika arenasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ama başkan yenılecegını kabul ettı gıbı bır ıfadesı vardı.Wayne ile konusurken cok duygusaldı bı ara[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Helikopteri vurmaları çok riskliydi yani kötü adam binmiş olsa o da ölecek ve Jack tutmuş olacaktı. Bu arada bu CTU gene beceriksizliğini kanıtladı yani Dünyanın en tehlikeli adamı elini kolunu sallayarak kaçıyordu az kaldı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Phlox, 06 Şubat 2005 22:58 tarihinde demiş ki: güzel bölümdü hakkaten. saunders o kadar süper plan yapan herif hiç plan yapmadan gitti yalnız takas yapmaya. o şaşırttı beni yaa işte çocuğu olunca söz konusu adam onu bile sacrifice ederim dedi ama kaldı sora ortada ööle. kız da korktu babasına gitmeye ben her an baba dikkat bu bi tuzak diye bağırmasını bekledim ama.. ya asıl michelle süper bir insan o numara fln.. kadın uslu uslu geri döndü deli bi andı o bence yani dönmese adamın kızı ellerinde avantajlı avantajlı yakalarlardı jack sanki kendi geçmişinden dolayı onun da ölmesini bilinçaltı olaraktan istiyodu..[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 İki geyik bölümden sonra güzel bir bölüm oldu. Bitsin de kurtalayım pazar akşamları birşey yapamaz oldum.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 arkadaşlar ben 24 bölümlerini download etmiş arkadaşlardan cd çekip almak isterim lütfen yardım edin şu kardeşinize[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende divx olarak satan falan varsa ozelden irtibat a seyettirsin[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya bu saunders elindeki bi aletin ekranından bütün ajanların yerini görüyordu.Nasıl olduda bütün swat+delta timlerinin kucağına oturdu?(Bu aleti ilk kuşatıldığında binadan kaçarken de kullanmıştı.)[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bu sezon saat kaçta bitiyo ? yoksa bu sezon finalimi 1 bölüm daha varmı[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bir bölüm daha var. ehoe başkan napıcak? wayne artık acıların çocuğu emrah olacak, vicdan azabından ölecek garibim oeho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar