Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 (@ cNBC-e) - 3. Sezon

Udinen

Öne çıkan mesajlar

[spo1=aha]kısaca jack tony yi görevden aldı .tony de kızı kaçırdı karısıyla takas yapmak için...[/spo]
[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 01 Şubat 2005 10:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o yeah, uçak olayına bittim kardeşim, ne kadar hızlıydı be ehoeh

jack- hava desteği istiyorum hacı
ctudaki eleman(adını unuttum)- ayıpsın birader, 2 f16yi uçurduk bile havaya
chase- alo f16daki krolar, beta tangoda kendini bilmez bir helikopter var, aşağı alıverin
f16lar- düştü bil koçum

olala

ehoeh
Sosyal ağlarda paylaş

dikkat ederseniz başkan bölümün başlarında "f-18'ler havada devriye geziyor" dedi, yoksa chase der demez summon jet fighter cast etmediler.. :-p

ulan herifi yakaladılar şimdi de konuşturmaları gerek. ölme eşeğim ölme.. :-) sherry de bir zıplar, iki zıplar, üçüncüsünde yakalanır olacak gibi ama bakalım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

güzel bölümdü hakkaten. saunders o kadar süper plan yapan herif hiç plan yapmadan gitti yalnız takas yapmaya. o şaşırttı beni[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...

[Bu mesaj Phlox tarafından 06 Şubat 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Helikopteri vurmaları çok riskliydi yani kötü adam binmiş olsa o da ölecek ve Jack tutmuş olacaktı. Bu arada bu CTU gene beceriksizliğini kanıtladı yani Dünyanın en tehlikeli adamı elini kolunu sallayarak kaçıyordu az kaldı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phlox, 06 Şubat 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
güzel bölümdü hakkaten. saunders o kadar süper plan yapan herif hiç plan yapmadan gitti yalnız takas yapmaya. o şaşırttı beni

yaa işte çocuğu olunca söz konusu adam onu bile sacrifice ederim dedi ama kaldı sora ortada ööle. kız da korktu babasına gitmeye ben her an baba dikkat bu bi tuzak diye bağırmasını bekledim ama..
ya asıl michelle süper bir insan o numara fln.. kadın uslu uslu geri döndü deli bi andı o bence yani dönmese adamın kızı ellerinde avantajlı avantajlı yakalarlardı jack sanki kendi geçmişinden dolayı onun da ölmesini bilinçaltı olaraktan istiyodu..[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...