Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 gael e yazık oldu eğer gerçek virus ise[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 yuh be kardeşim, türk filmi gibi oldu bu bölüm. önce michelle tek başına gitti herifin yeri bilindiği halde, sonra gael tek başına gitti virüsü durdurmaya. ulan öbür yanınızdaki bir düzine adamı ne diye getirdiniz oraya?! saçma oldu cidden çok, gael de oradan sanki ulaşıp alabilecek bombayı hey yarabbi ya..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 tam anlamıyla icinde patladı gaelin :-D[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Yar saçların lüle lüle Gael sana güle güle. Bu arada Tonynin eşini (adını unuttum) hakkaten tebrik ediyorum. Hiç kasmadı adamı yakalarken. Adam tam haraket yapıyordu büktü bıraktı herifi :) Ajan dediğin böyle olmalı yani diğerleri olsa hele Tony kesin rehin düşer bi sürü olay olurdu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 su gael'e ne uzulmustum be, herkes harcanio yahu su ctu'da, ismin jack olmazsa ctu ajanligi yalan valla[signature][hline]DON'T PANIC! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 sigorta şirketleri ctu ajanlarının hayat sigortası yaptırmasına izin vermiyormuş.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: HellHound, 20 Aralık 2004 02:46 tarihinde demiş ki: herkes harcanio yahu su ctu'da, ismin jack olmazsa ctu ajanligi yalan valla dosta korku, düşmana güven veren Kim var :) o da ölmez mesela o ölsün diye ctu'nun yarısının ölmesine razıyım ehe[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 KIM ilerde bu CTUnun müdür olmaz ise bana da Abso demesinler. Herkes ölecek KIM kalacak ve o gün ABDye karşı teröristlerin bayramı günü ilan edilecek.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bu arada virus alıp, paranın yarısını ödeğen eleman , CTU 'nun yeni düşmanıdır.[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Eğer cidden o toz virüs ise ilk kez teröristler emellerine ulaştı 24de. Tabi işin salak tarafı acaba neden ilk iş olaak virusun dağıtımında en büyük sebeb olacak havalandırmalar kapatılmadı yani biraz prosedür bilgisi olsa böyle havadan bulaşan bir virusun salınma ihtimali olan kapalı alanda ilk yapılması gereken o havalandırmaların durdurulması olurdu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 michelle gerçekten iyiydi bu bolumde.Benim merak ettiğim havalandırmanın dışarı ile baglantısı var mı ? Eğer varsa ne yapacaklar acaba..?[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 elisha cuthbert peter sellers'ın tahtına aday mı dersiniz, müfettiş clouseau'nun anısını mı yaşatıyor acaba? :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bu işin içinden nasıl çıkacaklar bilemiyorum wala.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ya koyim uhuhuhuhuhuh aksamki tum dizileri ve tekrarlarını kacırdım oyle bir saat diliminde uyumusum ki.. bu angel xfiles 24ün filan tekrarları 1 ocak dışında bir gün var mıdır? yahu 1 ocak da izlenmez ki, nasıl uyanıcaz. böhüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 cumartesi günü vardı sanırım 18:00 da. saatten emin degilim[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 işte 1 ocak'a geliyor cumartesi günü de, böhürr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 eskilerden kımse yok bı tek jack var nasıl olur acaba ?[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 nasıl jackten baska eski yok yahu. tony, michelle, kim, chapel, nina (artık yok ama),david palmer, sherry, aaron (başkanın koruması:) hastayım bu herife) ilk aklıma gelenler bunlar. başka vardır bile belki ben lynne i merak ediyorum. 2. sezon merdivenden düşüp kafasını gözünü yaran hatun. [signature][hline]Hoşuna mı gitti? [Bu mesaj -Mix- tarafından 27 Aralık 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 mix 4. sezonu kastetmiştim herhalde kimlerin oluğunu biliyorum 3. sezon[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ha pardon o zaman. seyretmedim 4. sezonu :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Sezon 4 sneak preview ilk 24 dakika torrentı. http://w2.tvtorrents.tv:8081/bt/24.s04e01.the.first.24.minutes.dvdscr.xvid-ffndvd.torrent Türkiye işin içinde bu sefer. Heyacanla beklicez gerisini. :)[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 hoeohe naaptırıyor bu adam yahu, başkana gök düşüyor dedirterek ne eldi etti? ayrıca oha, bu adamlar organizasyonun suyunu çıkarmış, hep bir adım öndeler. bi de kosova olayı olmasa dizi olmazmış heralde, eh be jack'im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 teröristler dizinin başından beri ilk kez hayırlı bir iş yapıyor be ehoeho öldürün ryan'ı evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 sanırm jack oldurecek trailerda gormuştum sanki bu tarz bişeyler.Ortalık çok karıştı gerçekten[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 muhtemelen büyük bir zevkle öldürüyordur ehoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar