Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 (@ cNBC-e) - 3. Sezon

Udinen

Öne çıkan mesajlar

yuh be kardeşim, türk filmi gibi oldu bu bölüm. önce michelle tek başına gitti herifin yeri bilindiği halde, sonra gael tek başına gitti virüsü durdurmaya. ulan öbür yanınızdaki bir düzine adamı ne diye getirdiniz oraya?! saçma oldu cidden çok, gael de oradan sanki ulaşıp alabilecek bombayı hey yarabbi ya..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Yar saçların lüle lüle
Gael sana güle güle.

Bu arada Tonynin eşini (adını unuttum) hakkaten tebrik ediyorum. Hiç kasmadı adamı yakalarken. Adam tam haraket yapıyordu büktü bıraktı herifi :) Ajan dediğin böyle olmalı yani diğerleri olsa hele Tony kesin rehin düşer bi sürü olay olurdu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

sigorta şirketleri ctu ajanlarının hayat sigortası yaptırmasına izin vermiyormuş.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 20 Aralık 2004 02:46 tarihinde demiş ki:
herkes harcanio yahu su ctu'da, ismin jack olmazsa ctu ajanligi yalan valla

dosta korku, düşmana güven veren Kim var :) o da ölmez mesela

o ölsün diye ctu'nun yarısının ölmesine razıyım ehe[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer cidden o toz virüs ise ilk kez teröristler emellerine ulaştı 24de. Tabi işin salak tarafı acaba neden ilk iş olaak virusun dağıtımında en büyük sebeb olacak havalandırmalar kapatılmadı yani biraz prosedür bilgisi olsa böyle havadan bulaşan bir virusun salınma ihtimali olan kapalı alanda ilk yapılması gereken o havalandırmaların durdurulması olurdu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

elisha cuthbert peter sellers'ın tahtına aday mı dersiniz, müfettiş clouseau'nun anısını mı yaşatıyor acaba? :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl jackten baska eski yok yahu.
tony, michelle, kim, chapel, nina (artık yok ama),david palmer, sherry, aaron (başkanın koruması:) hastayım bu herife)
ilk aklıma gelenler bunlar. başka vardır bile belki
ben lynne i merak ediyorum. 2. sezon merdivenden düşüp kafasını gözünü yaran hatun.
[signature][hline]Hoşuna mı gitti?

[Bu mesaj -Mix- tarafından 27 Aralık 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...