Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 maçın golü.. penaltı gerçi ama merak edn olursa hani..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 nasıl yazıldığı aklıma gelmedi :D kusura bakma artık... anelkayla riberynin nasıl futbolcular olduğunu anlamak için daha fazla zamana ihtiyaç olduğunu düşünyorum.....[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 zaman olduğunun bende farkındayım ben şu anki süreç içerisinde değerlendirdim iki oyuncuyu, herneyse bi daha kimse post atmasın ricam konu gs-sakarya maçı.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 İyi başladık ikinca dervreye hadi hayırlısı......[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 maçtaydım berbat oynadık ama şunu söyliyim bu ribery olucak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 tbrkler gerçekten gs iyi bir transfer yapmış ribery gerçekten baya iyi.bu arada gs bugün kötü oynamasına rağmen kazandı darısı başımıza =)[signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Eternal, 19 Şubat 2005 21:54 tarihinde demiş ki: said: Drakonia, 19 Şubat 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Anelkadan ii bence fbli olmama ragmen Hööstt bi önceki topicte ağzına geLen hakareti ettin , kimse ses çıkarmadan siLdi mesajını , şimdi geLmiş yine postuna yakışır bir tavırLa cevap veriyosun yine kimse ses etmiyo , ben şimdi sana " hoşt " diycem ama ben yine kötü oLucam[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 açıkçası fener anelkayı aldı ve onu oynatmak için taktiğini deiştirdi ve sonuç ortada g s ise hiç beklenmeyen şekilde ribery i çok ucuza aldı ve iyi de oynuyor bence şimdilik anelkadan daha iyi bir transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Aldık alnımızın akıylan Anelka dediler ilk maçta zıçtı Ribery dediler ilk maçta coştu gerisi size kalmış[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bryant- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 AHAHAHAHHA YARILDIM KRİZ TUTTU SANDALYEDEN UÇTUM ANELKADA İYİMİŞ LOL. bu aarada 6saray da kötü oynuyor baya bizim gibi .[signature][hline]Republic of Fenerbahçe [b]*PATİCİĞİN AĞASI* [Bu mesaj -Bryant- tarafından 20 Şubat 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bryant- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Anelka konusuna bi değinelim, şimdi biz bu adamı aldık adam dünyanın en büyük klüplerinde başarıyla oynamış.Bu kadar para verdik aldık.Fenerbahçe anelkadan çok şey bekliyor.Daha ilk avrupa kupası maçında şov mu yapsın yani?Ama daha ilk maçında kadıköyde iyi oynadı.Böle bi yıldızın takıma adapte olması zaman alıcaktır.Ki zaten zaragoza maçında Fenerbahçe takım olarak çok kötüydü. Ama ribery geldi antep sakarya fln filan üstünde yük yok.Yıldız oyuncu rütbesini taşımıyor rahat geldi oynadı bişiler yaptı kendi çapında.İşte öle. Anladınız sanırım? yani ribery ile Nicolas Anelka'yı kıyaslayan zihniyet ve mantığın bu dünyada olmaması gerekir. Ha tabi bir maç için değerlendirirseniz ayrı.[signature][hline]Republic of Fenerbahçe [b]*PATİCİĞİN AĞASI* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ya he tamam he kralsınız aslansınız kaplansınız siz bi tanesiniz avrupanın da kralısınız yetermı sozlerle avunun hade cnm[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: -Bryant-, 20 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: Anelka konusuna bi değinelim, şimdi biz bu adamı aldık adam dünyanın en büyük klüplerinde başarıyla oynamış.Bu kadar para verdik aldık.Fenerbahçe anelkadan çok şey bekliyor.Daha ilk avrupa kupası maçında şov mu yapsın yani?Ama daha ilk maçında kadıköyde iyi oynadı.Böle bi yıldızın takıma adapte olması zaman alıcaktır.Ki zaten zaragoza maçında Fenerbahçe takım olarak çok kötüydü. Ama ribery geldi antep sakarya fln filan üstünde yük yok.Yıldız oyuncu rütbesini taşımıyor rahat geldi oynadı bişiler yaptı kendi çapında.İşte öle. Anladınız sanırım? yani ribery ile Nicolas Anelka'yı kıyaslayan zihniyet ve mantığın bu dünyada olmaması gerekir. Ha tabi bir maç için değerlendirirseniz ayrı. senin komple bu dünyada olmaman gerekir de biz ses çıkartıyormuyuz? bu arada yeni nick olarak -james- öneriyorum. hem yükselek yıldız :-)[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 28 En üst düzey Türk tanker -- Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki: sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Alex geldiğinde de böyleydi.İlk ba$larda iyi değildi.Bak şimdi nası oynuyo :) Takıma daha alı$amadı,ısınamadı anelka bence.Ondan böyle :)[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 alex hangi "önemli" maçta iyi oynadı?[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 28 En üst düzey Türk tanker -- Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki: sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Bonjo, 19 Şubat 2005 21:46 tarihinde demiş ki: said: Drakonia, 19 Şubat 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Anelkadan ii bence fbli olmama ragmen anelka forvet ribery orta saha kıyas yapmak yanlış bence... ayrıca iki isim yanyana yakışmıyorda... +1[signature][hline]@nti_school and teacher!!ööüğğh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Azmodai, 20 Şubat 2005 06:04 tarihinde demiş ki: luciomu adrianomu? hadi bakalim. bu da soru mu? tabi ki dida[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ne didası tabiki Kaladze =D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Ben baslangıctan bahseettim suana kadar daha iyi oynadı ribery[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Adriano, Lucio'dan iyidir çünkü gol atıyor. Dida'yı adamdan bile saymam ben. Golü var mı golü? Peeeeh.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bu durumda Nesta Arif'ten iyi degildir?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ............ kırmızı nokta.[signature][hline]Republic of Fenerbahçe K.O.B.E [Bu mesaj nazi tarafından 20 Şubat 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: -Bryant-, 20 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: Anelka konusuna bi değinelim, şimdi biz bu adamı aldık adam dünyanın en büyük klüplerinde başarıyla oynamış.Bu kadar para verdik aldık.Fenerbahçe anelkadan çok şey bekliyor.Daha ilk avrupa kupası maçında şov mu yapsın yani?Ama daha ilk maçında kadıköyde iyi oynadı.Böle bi yıldızın takıma adapte olması zaman alıcaktır.Ki zaten zaragoza maçında Fenerbahçe takım olarak çok kötüydü. Ama ribery geldi antep sakarya fln filan üstünde yük yok.Yıldız oyuncu rütbesini taşımıyor rahat geldi oynadı bişiler yaptı kendi çapında.İşte öle. Anladınız sanırım? yani ribery ile Nicolas Anelka'yı kıyaslayan zihniyet ve mantığın bu dünyada olmaması gerekir. Ha tabi bir maç için değerlendirirseniz ayrı. yeter ya. bıktım şu insandan. ıp sını fılan banlayın. almayın bunu siteye. feneri bu tipler yüzünden sevmıyorum işte. ispanyada 8 tane yersınız inşallah.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hayır,ip'sini falan banlamayın ne güzel değişik değişik geliyo,eğleniyoz[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FeNeRLi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 karambole bi penaltı tamam işte bağladılar işi ( Ayhan kırmızı kart?)[signature][hline]Ya Sen oLUrsun Ya Son Olursun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar