ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yok yürüyen merdiven ile lol (iğrençti biliyorum) neyse karar verin kim kimle çıkıor ona gore e$ seçecem.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kafirler sizi hepiniz yanacaksınız ! Hepinizi İnter den oynayan Martins şey etsin emi biz geyler! :-)[signature][hline]
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Fistan, 28 Ocak 2005 17:49 tarihinde demiş ki: asonsörlemi çıkıyosunuz saeros ı ıh, ağaca çıkıp iki elma kopardık, yiyoz.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Tedicit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Sensible Üye - ? 28 Ocak 2005 17:52 -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- Tedicit, 28 Ocak 2005 16:30 tarihinde demiş ki: şimdi şöle söliiim alatariel saerosla çıkıo benle bi alakaları yok ikiside çok yakın arkım bi yanlışlık olmuş -------------------------------------------------------------------------------- Hadi hadi Gaysiziniz bunda utanacak bişey yok kimsenin cinsel tercihine karışmıyoruz -------------------------------------------------------------------------------- Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young cinsiyeti dişi olan bi insan nasıl gay oluyo anlamadım.hemde ikimizde(ben ve alatariel) dişiyiz nasıl gay olduk ANLAMADIM
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 lezbiyen demek istemistir canim. kirmayin cocugu[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Kızma canım burda gay vakaları çok oluyoda alışmışız celallenme hemen :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 biri lezbiyen mi dedi? hanee? :-O[signature][hline]playingarena i love this game!
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 allah kahretsin ya.. benim gerçekten canim sikilmis galiba :P[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 I see gay people...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yanlış görüyormuşsun.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
keyn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Fistan, 28 Ocak 2005 18:31 tarihinde demiş ki: biri lezbiyen mi dedi? hanee? :-O hade be nerdeler ?!?! kim gordu nereye kactılar?!![signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 iyice sevgi pıtırcığı olmuşunuz.... :D[signature][hline]where are you to night?
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sevgi yumağı, eheh.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 aşk küsel sey nediim.. senin için öldüm dedirtio olsada bazen :)[signature][hline]where are you to night?
Riehn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ama o sozu en gusel kullanan hemde fonda muzik esliginde tabiki : [spo1=?]Iced Earth - I Died For You Lyrics I can't believe this now This isn't what I planned I lived and died now I just can't understand With all the love I feel I could never leave her No matter what the cost My souls the price to see her (Chorus) Oh how I love you The pain won't go away Oh when I need you You're always so far away I cry for you Leaving myself to blame I died for you I gave up everything The pain was just to muchWhen I finally saw her She's happy and in love In love with my best friend What makes it hurt so bad Is that I love them both And they will never know For love I sold my soul (Chorus) (Solo) (Chorus)[/spo][signature][hline]The Adventurer Riehn... Yeni bir dunyaya adim atmak için beklemede. www.corbeau.gen.tr
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bu "I Died For You" şarkısı "Spawn" ile ilgili yanılmıyorsam. Doğru mu?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Riehn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Valla ben bilmiom ilgisini..[signature][hline]The Adventurer Riehn... Yeni bir dunyaya adim atmak için beklemede. www.corbeau.gen.tr
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 saeros la ılgılı olan tum planlarım suya du$tu :( napalım epxmadcat le dvm ederis.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ewet abi harika sarkıdırrrrrr kiiiiii... ben deli oluormmmmm....:D[signature][hline]where are you to night?
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 abi nolmuş burada herkes birbiriyle çıkıyor ya gimliyle fistanda üstüne tuz biber ekmiş.sizi bi ara kaplıcalara göndermek lazım, dinlenin bi kendinize gelin...termal diyorum be termal :P[signature][hline]BabacumMostors, 20 Ocak 2005 tarihli radyo yayınında şöyle demiş: Valla benim torunlarım bayramda benden harçlık istese çok kızarım, efsanevi bi şekilde kızarım o derece yani [Bu mesaj PUMA tarafından 29 Ocak 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bone yanlız kime takacaksın altını?burada bisürü çift oluşmuş... a)Saeros-Tedicit b)Saeros-alatriel c)Gimli-Fistan d)Tek başıma ben ehe :)[signature][hline]BabacumMostors, 20 Ocak 2005 tarihli radyo yayınında şöyle demiş: Valla benim torunlarım bayramda benden harçlık istese çok kızarım, efsanevi bi şekilde kızarım o derece yani
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ooh, istikbalimizi de garanti altına aldık böylece. :p eheh, yok yok, alatariel'le bana takıcak altın.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 29 Ocak 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 tedicit senin çıktıgın biri varmı eheuh :D[signature][hline]playingarena i love this game!
Tedicit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yok yaa vaz geçtim a olsun:)
Öne çıkan mesajlar