ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yok yürüyen merdiven ile lol (iğrençti biliyorum) neyse karar verin kim kimle çıkıor ona gore e$ seçecem.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kafirler sizi hepiniz yanacaksınız ! Hepinizi İnter den oynayan Martins şey etsin emi biz geyler! :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Fistan, 28 Ocak 2005 17:49 tarihinde demiş ki: asonsörlemi çıkıyosunuz saeros ı ıh, ağaca çıkıp iki elma kopardık, yiyoz.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Sensible Üye - ? 28 Ocak 2005 17:52 -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- Tedicit, 28 Ocak 2005 16:30 tarihinde demiş ki: şimdi şöle söliiim alatariel saerosla çıkıo benle bi alakaları yok ikiside çok yakın arkım bi yanlışlık olmuş -------------------------------------------------------------------------------- Hadi hadi Gaysiziniz bunda utanacak bişey yok kimsenin cinsel tercihine karışmıyoruz -------------------------------------------------------------------------------- Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young cinsiyeti dişi olan bi insan nasıl gay oluyo anlamadım.hemde ikimizde(ben ve alatariel) dişiyiz nasıl gay olduk ANLAMADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 lezbiyen demek istemistir canim. kirmayin cocugu[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Kızma canım burda gay vakaları çok oluyoda alışmışız celallenme hemen :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 biri lezbiyen mi dedi? hanee? :-O[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 allah kahretsin ya.. benim gerçekten canim sikilmis galiba :P[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 I see gay people...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yanlış görüyormuşsun.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Fistan, 28 Ocak 2005 18:31 tarihinde demiş ki: biri lezbiyen mi dedi? hanee? :-O hade be nerdeler ?!?! kim gordu nereye kactılar?!![signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 iyice sevgi pıtırcığı olmuşunuz.... :D[signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sevgi yumağı, eheh.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 aşk küsel sey nediim.. senin için öldüm dedirtio olsada bazen :)[signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ama o sozu en gusel kullanan hemde fonda muzik esliginde tabiki : [spo1=?]Iced Earth - I Died For You Lyrics I can't believe this now This isn't what I planned I lived and died now I just can't understand With all the love I feel I could never leave her No matter what the cost My souls the price to see her (Chorus) Oh how I love you The pain won't go away Oh when I need you You're always so far away I cry for you Leaving myself to blame I died for you I gave up everything The pain was just to muchWhen I finally saw her She's happy and in love In love with my best friend What makes it hurt so bad Is that I love them both And they will never know For love I sold my soul (Chorus) (Solo) (Chorus)[/spo][signature][hline]The Adventurer Riehn... Yeni bir dunyaya adim atmak için beklemede. www.corbeau.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bu "I Died For You" şarkısı "Spawn" ile ilgili yanılmıyorsam. Doğru mu?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Valla ben bilmiom ilgisini..[signature][hline]The Adventurer Riehn... Yeni bir dunyaya adim atmak için beklemede. www.corbeau.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 saeros la ılgılı olan tum planlarım suya du$tu :( napalım epxmadcat le dvm ederis.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ewet abi harika sarkıdırrrrrr kiiiiii... ben deli oluormmmmm....:D[signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 abi nolmuş burada herkes birbiriyle çıkıyor ya gimliyle fistanda üstüne tuz biber ekmiş.sizi bi ara kaplıcalara göndermek lazım, dinlenin bi kendinize gelin...termal diyorum be termal :P[signature][hline]BabacumMostors, 20 Ocak 2005 tarihli radyo yayınında şöyle demiş: Valla benim torunlarım bayramda benden harçlık istese çok kızarım, efsanevi bi şekilde kızarım o derece yani [Bu mesaj PUMA tarafından 29 Ocak 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bone yanlız kime takacaksın altını?burada bisürü çift oluşmuş... a)Saeros-Tedicit b)Saeros-alatriel c)Gimli-Fistan d)Tek başıma ben ehe :)[signature][hline]BabacumMostors, 20 Ocak 2005 tarihli radyo yayınında şöyle demiş: Valla benim torunlarım bayramda benden harçlık istese çok kızarım, efsanevi bi şekilde kızarım o derece yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ooh, istikbalimizi de garanti altına aldık böylece. :p eheh, yok yok, alatariel'le bana takıcak altın.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 29 Ocak 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bence b şıkkı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 tedicit senin çıktıgın biri varmı eheuh :D[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yok yaa vaz geçtim a olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar