Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leatherworkining Alt Sınıfları ve Hunter

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Merhaba, biz bu olayı daha önce BaaL ile konuşmuştuk ama hem ona tekrar sormak, hem size sormak hem de aynı soruya sahip diğer kişilere de cevap bulmak için açtım bu konuyu. Şimdi olay şu.
Level 35 hunterım, 235 skinning, 190 leatherworking var. Çok da uzak değil yani subclass ımı seçmem. Şimdi şöyle bir sorun var.

Mail üzerine yoğunlaşan Dragonscale in güçlü recipelerinde agility veren olmadığı için hunterlar yapsalar da kullanmaları mantıksız oluyormuş. Tribal iyi para getiriyor diyorlar, herkesin ağzında olduğundan çok tribal olacak. Ama açıkçası çok rogue var = çok elemental olacak diye düşünüyorum. İlk başta kendileri olacak, ben de böyle birşey istemiyorum açıkçası. Dragonscale düşünüyorum, piyasası nasıldır, gerçekten agi veren itemı yok mudur, hammadde başına ne kadar kazandırır falan da filan, daha önce lw masterlamış birisi bi anlatabilirse çok sevinirim. Sonuçta tüm mailleri o yaptığına göre iyi para yok mudur bu işte?[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 20 Şubat 2005 09:35 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 20 Şubat 2005 09:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

para kazanmak için tabiki tribal (devilsaur)
dragonscale daha cok shamanlar icin yararlı olur(black dragonscale ozellikle bunuda bol bol satabilirsin fakat yapımı kasıyo bununda)
elementale zaten hic girme onun rare esyalarını cıkartana kadar baska bir professionu 300lersin.
ama ben senin yerinde olsam lvl60a kadar tribal gidip parayı vururum sonra yeterli para kazanınca profları 0lar baska seyler seçerim çünkü huntera lw kadar gereksiz birsey yok bence :)
http://members.cox.net/katy-w/Trades/Leatherworking.htm
burdan yapabilcegin esyalara daha detaylı bakıp karar verebilirsin.[signature][hline]icq:140353
Sosyal ağlarda paylaş

Tribal'ı direk para için kassam, zırh işini instancelar, questler halleder mi droplarla?[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Hm anladım saol.

Ama tribalın direk rogue a göre olması, bu maillerin de agility vermemesi çok can sıkıcı bir durum ya. Yeni patternlar eklenir belki de?
Dragonscale ile para kasılmaz mı?[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten level 55den once proflarla cok cok iyi paralar kazanamazsın lwde huntera gore hic birsey yok
hani rogue olsan tribal hem satar hem kullanırsın fıstık gibi olur
allysan zaten dragonscale secme ben senin yerinde olsam tribal gidip para kazanmaya bakarım lvl60 olunca zaten 0-300 bi profu yapman cok kolay degistirirsin ilerde.
ama forumlardan takip ettigim kadarıyla yeni patternler eklenip,elemental dropları fixlenicekmiş[signature][hline]icq:140353
Sosyal ağlarda paylaş

pent daha öncede söylediğim gibi sen zaten 60 olunca tamamen instance itemlari ile geziceksin
oyunu 60 a kadar yok say 60 dan sonra basliyor asil olay
(aslinda baslamiyor , blizzard sux oldugu icin ama sadece,bi 3 patch cikarmalari lazim oyunun zevklenmesi icin)
neyse , dediğim gibi dragonscale boşver , bi kaç topikte yazdiğim gibi AH DEN ITEM ALMAYIN ,mesela rogue iseniz bence devilsaur almayin(ama insan oglu dayanamaz alir iste :) sende para yaparsin) elinizde ne varsa idare edin ,ne kadar 'bu item beni koparticak' desenizde 1 item ile hiç bişey değişmiyor rahat olun ,60a kadar amac lvl kasmak oldugundan zaten elinizde ne varsa quest yapmaya grup bulmaya yeterli olacaktir , zamanı gelince değiştirirsiniz meraklanmayin.
tribal kasarsin , 2 hafta boyunca tutar devilsaur yapar satarsin
legs 100g gloves 50g den ben yaklasik 15-20 set sattim ilk satmaya baslayanda benim millet gec kaldi (2 hafta boyunca su gibi sattim , 17x150g = 2.5k gold falan yapar heralde )
ha ama ne oldu 2 haftadir ah de 10 ar tane var legs gloves
alan yok . herkez kendine craft eder oldu satan cogaldi alan yok. para yaparsin silersin skillerin ikisinide .
enchanting engineering falan yapabilirsin mesela , engineering pvp , enchanting 60dan sonrada para getiren bir prof .
elemental alirsan için çok zor , alchemist bi arkadasin olacak , scholomance a giricekte questleri yapicakta recipe i alicakta
2gun cooldown ile sana 12 essence verecekte sen set yapacaksinda 250g ye satacaksin- bilmem anlatabildimmi.[signature][hline]çuuuu çuuuu
çaga çaga çaga çaga
çuuu çuuuu
Sosyal ağlarda paylaş

Anladım.
Surrender edeceğimi bile bile tribal istemiyorum.

Ya bir manyaklık yapıp bu adamlar huntera da recipe koyarlar deyip dragonscale seçsem manyaklık mı yapmış olurum? Sonuçta shaman yok allianceta[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sosyal ağlarda paylaş

300 Dragonscale LW olarak söyleyebilirim ki Dragonscale ne çok zevkli (zevk?) ne de çok karlı.

Ama ben Shaman'ım. Kendi yaptığım pek çok item'ı kullandım geçmişte. Hunter'san Dragonscale LW'nin bu anlamda sana bir faydası yok evet. Bundan para yapar mıyım diye soruyosan, tribal'da daha çok para var derim herkes gibi. Dragonscale'in yapabildiği en karlı/müşterili item'lar Blue Dragonscale Breastplate ve Shoulders. Ama bunlar Shaman item'ları. Yani bir alliance'ın şu an için Dragonscale LW pek bir işine yaramaz. Tabi ilerisi ne gösterir bilemiyorum. Daha hiç bilinmeyen recipe'ler var.
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter mail armor un monkey olan versiyonlarını giyiyor , rogue un leather versiyonunda olduğu gibi. Devilsaur satılırsa satılır diyorum onun dışında (belki) millet Onyxia ve molten core raidlerine başladığında fire resistance armorlara ihtiyaç duyacak onuda söylemem lazım =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Kısaca
Elemental - Uğraştığına yazık
Tribal - Çok para var ama kendine yararı yok + Çok tribal olacak serverda (çünkü çok rogue var) + ileride surrender edeceğin garanti
Dragonscale - Shaman olmadığından satacak adam yok + Hunterın level 50-55 e kadar işine yarıyor + İleride yeni recipeler cikarsa işine yarıyabilir.

Feci ikilemdeyim ya of[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonscale seç o zaman ya , için rahat olsun para için illa tribal ile olur başka türlü aç kalırsın diye bi olay yok hiç prof u olmadan günde 300g yapan çinlilerde var epic mountu alana kadar 5 gün farm yaparsin günlük 200g dan
4. gün bide epic düsürür satarsin 500g a hem epicin hem cebinde 300-400g paran olur , ben şahsen sanmıyorum oyunda milyon kadar eksik varken blizzard gibi aceleden sallama işler yapip yarım yamalak eksik , bomboş bi oyun çikaran firmanın gidipte dragonscale için recipe hazirlayacağini
ama denersin olmadi siler başka bişeye geçersin malum 60tan sonra en zor profu 3-4 bilemedin 5gün sürüyor 300lemesi
Sosyal ağlarda paylaş

Mail kullanan hunter ve shamandan başka ne var level 40+ da?[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sosyal ağlarda paylaş

KAFAM GİRSİN LEATHERWORKING'E

gray dye ve 2 tane fine tread aldım toplam 5 silver'a, 4 de medium leather kullandım dark leather boots yapmak için
peki bunu vendor kaç paraya alıyor ? 3 silver'a !!!! nedir bu ya nedir. zarar ediyorum leatherworking'den !!!![signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

basta öyle abi , birak sen kas skillini , vendora satarak sadece skill kasabilirsin , ilk satışlar nightscape boots headband ile falan başlar
blizzard böyle şeyleri düşünecek kadar detaya girmemiş ,oyunda
eksik çok buda onlardan birisi
malzeme fiyatina bakarsin onun 1.5 kati fiyattan aldirirsin (craft edilen malzemelerde ) zor bisey değil
2 programci otursa bütün itemlari birgünde tamamlar
ama nerdee.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki Druid için hangi alt sınıfı seçmek gerekir. Hatırladığım kadarıyla Druid bir yerden sonra mail'e filan da geçemiyor zaten, yoksa yamuluyormuyum?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 22 Şubat 2005 09:01 tarihinde demiş ki:
Peki Druid için hangi alt sınıfı seçmek gerekir. Hatırladığım kadarıyla Druid bir yerden sonra mail'e filan da geçemiyor zaten, yoksa yamuluyormuyum?
yamulmuyosun
druid direk tribal'e geçmeli
senin zaten item gibi bir sorunun hiç bi zaman olmiycak
bi raide gittiğinde lvl60 da grupta herzaman tek druid olicaksin
malum öyle tomarla druid yok ortalikta
druidseti wildheart (epic seti saymiyoruz) ve craft ile bundan güzel itemlar yapamazsin bu setin parcalarida grupta düştüğünde default sana verilicek , ilk setlerini tamamlayanlar druidler olmuştur mesela bizim serverda . herzaman 2-3 rogue pala war mage olur , ama ya 1 priest 2 druid ya 2 priest 1 druid olur bilemedin 1-1, o bakima druid için item bulmak çok kolay , hunter için keklik zaten .çoğu zaman sirf itemlari dükkana satmiyalim diye hunter aldigim olmuştur raidlere
lvl60 a kadarda [aynı şeyleri robot gibi tekrarliyorum , ama sizde soruyosunuz ben nabiyim :) ] itemi sorun etmeyin
bi itemi bigün alirsin yarin bakarsin daha güzeli çıkmış
bilemedin ertesi gün , zirt birt itemlariniz değişiyordur fark ettiyseniz . hani skill i aliyim 60 a kadar giydirir sonra silerim diye düşünmeyin yani , 60 kadar her türlü giyinirsiniz zaten .
Sosyal ağlarda paylaş

Örneğin elemental'da

Helm of Fire
[BoE] (Leather Head) AC: 118, Agi: 17, Sta: 10, FR: 5, MinLvl: 45, Use: Hurls a fiery ball that causes 286 to 376 Fire damage and an additional 40 damage over 8 sec.

gibi güzel setler var. Bu ve benzeri setlere muadil elemental harici yok gibime geldi. Bana elemantel daha mantıklı gibi geliyor ama bu konuda son derece cahil olduğumdan önemli bazı noktaları atladığımdan böyle geliyor da olabilir, acaba öyle mi?

Bu arada ufak bir dipnot, benim için çok param olmasındansa en iyi setleri giymek daha önemli.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

helm of firela 5 lvl falan gezdim ben süperdir lvlina göre
300dmg falan abilitysi var çok iş yapti kacana uçana karadan :)

ama dediğim gibi druidsin, grupla takilmak zorunda takilacagin döneme geldikten sonra 52+ bir daha set / item sorunun kalmiyacak . elemental güzel ama yapmasi ölüm gibi,
elemental of fire dir air di bunlarla yapilan itemlar lvl50-51 e kadar ondansonraki itemlar essence istiyor (Karabulut gelir yazar o 1 aydir 300 elemental lw daha item sattigini görmedim :P ) essenceler öyle kütüf patir farmlayim yapayim olmuyor
bir set icin mesela 9 tane essence of air istiyor
ve 1 essence of air yapmak için 1 tane essence of undead gerekiyor (yada fire , atiyorum) essen of water sadece lvl58+ instance larda yada dışarda 0.01% gibi bi şansla düşüyor
essence of airin dropu yok
sadece 275 alchemist Transmute undeath to air ile transmute edebiliyor ve her transmute için 2 gün cooldown var yani sen instancelarda topliycaksin undeathleride adama vereceksinde o 18 günde sana 9 tane essence of air yapicakta sen set yapican , ölme eşşeğim ölme .
Sosyal ağlarda paylaş

Cooldown'ı görünce aklıma geldi. Dragonscale'de de fabrika gibi item üretmek mümkün değil. High-end dragonscale ürünlerin tamamına yakını Cured Rugged Hide kullanır ve bu da Refined Deeprock Salt'tan üretilir. RDS üretme cooldown'ı 3 gün. Salt Shaker diye engineer'ların yaptığı bir item'ı kullanarak yapıyosunuz onu da...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...