axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Protokolleri doğru ayarlardınız mı? (iki tarafınkinin de aynı olması lazım, tcpip), adsl le bağlanıyorsanız port açmak gerekiyor galiba onu yaptınız mı?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hı yok yapmadık nasıl yapıcaz?[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Eheh hangisini yapmadınız?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 tcp ip tamam.Ama port fln bilmiom bide ben yurttan baglanıom bu herifler kapamıslardır heryerı sımdı[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Yurtsa bişey diyemeyeceğim, adslde sanırım baldurun kullandığı portları açmak gerekiyordu. Hmm oyun oynayacağız portların durumunu öğrenebilir miyiz desen yurt görevlisi ne der acaba :) Biraz zor gibi sizin işiniz.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ühü :(neyse cok saol.[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 edit : yanlış msg [Bu mesaj Quel-Thul tarafından 06 Şubat 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 benim oyun patchli bir şekilde bekliyor...[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StignaLammoth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 portlarıda yaptık ya.. zaten kablo yani adsl değil yinede olmuyor :P Neyse naparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 biri bana patchi nerden bulabilecegimi söyleyebilirmi soa için?aradım bayada bulamadım bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 yapacak olan vaesa benide çağırsın shapeshifter oynarım hehe Yanlız benimki Shadows of Amn'in TOA versiyonu. [signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 21 Şubat 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar