Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate II : Shadows of Amn - Multiplayer -

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oynicak arkadaşlar varmıdır ?
Bu aksam uygun bir saatte başlanır ve 1-2 hafta ne zaman bitirirsek o zaman bırakırız.
Belirli gün ve saatler harici oynanmıcak ki bütünlük saglansın.[signature][hline]we modify worlds
Mesaj tarihi:
Ben oynarım.Throne of bhaal a devam edermiyiz ki ??[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
tmm yanlız her questi yapalım çürütelim sonuna kadar (yüzeysel oynamayalım)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
ben varım..Baştan başlıcaz sanırım?
İnvoker olurum sevgilerle :)..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

Mesaj tarihi:
bende varım thief olurum
8-9 gibi başlarız güneşin ilk ışıklarına kadar :) uyarmı ?[signature][hline]From The Dephts I've Come

[Bu mesaj Quel-Thul tarafından 29 Aralık 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende oynamak isterim ama oynanacak saatleri yazsanız iyi olur ona göre program yapcam[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master.
Kenobi:You can only be the master of my ass.

Jerian Flameeye of
Mesaj tarihi:
said:
Quel-Thul, 29 Aralık 2004 17:37 tarihinde demiş ki:
bende varım thief olurum
8-9 gibi başlarız güneşin ilk ışıklarına kadar :) uyarmı ?

Yok güneşin ilk ışıgı degilde 3-4 e kadar oynanır uyumak lazım sabah 7:30 da kalkıyorum neyse msn den falan konusuruz bu detayları..[signature][hline]we modify worlds
Mesaj tarihi:
said:
flameeye, 29 Aralık 2004 17:52 tarihinde demiş ki:
bende oynamak isterim ama oynanacak saatleri yazsanız iyi olur ona göre program yapcam

şimdi şöle diyim saat 21:00 veya 21:30 gibi baslarız.
gece 03:00 - 04:00 save i atıp cıkarız.Msn den veya burdan ( msn daha iyi olucaktır sanırım ) birdahaki toplanmayı tekrar konusuruz[signature][hline]we modify worlds
Mesaj tarihi:
bana 22.30 uyar eğer o saatte başlarsak kesin oynarım[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master.

Jerian Flameeye of
Mesaj tarihi:
üf ya oyunu yüklerken 2. cdde hata verdi npcsound.bif klasörünü kopyalamıyor[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master.

Jerian Flameeye of
Mesaj tarihi:
tamam hallolmuştur

eternal attım msn adresimi özeline[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master.

Jerian Flameeye of
Mesaj tarihi:
Mesh
John_Petrucci
Eternal
Suark
Quel-Thul
Flameeye

son ekip.
Burdan patch liyelim..

Baldur's Gate II: Shadows of Amn English Patch Version 23037 - 8.3 MB

[signature][hline]we modify worlds

[Bu mesaj Eternal tarafından 29 Aralık 2004 19:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Oh neyse bana yer kalmamış. Finallerim başlıyor haftaya ve yarına bitirmem gereken bi sunumum var hala sürünen. 3,4 gibi oyunu bitirdikten sonra hiç uyumamam gerekirdi heralde. Her nekadar canım Baldur çeksede uzun zamandır bu isteğe karşı koymam lazım. Aman diyim gelen olmazsa falan [email protected] msn den yada pm den ulaşmayın bana. Ayrıca gruptaki eksiğe göre rangercleric veya sorcerer da olmam.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
arkadaşlar yapılır bu şimdi?ayın 3de sınavlar varken baldur's gate oynuyoruz denirmi?2. sınıftan alttan bilmem kaç ders almamın sorunlusu sabahlara kadar netten bu oyunu oynamak değilmidir?son senesinde yapılırmı insana bu?:(
  • Yeni Oluştur...