Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mafia oyunu Kurtlar Vadisi versiyon

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Ben de World of Warcraft Single or Multi satan yer gördüm :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında uyanığın biri Diablo2'deki karakter save vs lerini expansion pack olarak satmaya çalışmış tüm bilgisayarcılar da bunu yemiş vitrinlerde bol bol yalan D2 exp.pack görülmüştü. Adı da Diablo2:The Dark Wanderer'dı galiba :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu Mafia adlı muhteşem oyunun türkler tarafından hazırlanmış bir ek paketi. Sanırım bunu netde bedava yayınlıyorlardı. Ama akıllı korsan ağbiler cd ye çevirmişler. Walla helal olsun başlığıda atmışlar bu bir mafya oyunudur diye.

Hadi bu neyse NFS Undergraund 2 çıkmadan 1 ay önce cd satıcılarda gördüm. Ağbi bu ne ddedim yeni çıktı ağbim falan dedi bende aldım. Oyunun demosuymuş bu kadar olur yani demo oyunu bile cdleyip satıyorlar. Buna nasıl engel olacaklar bilmiyorum[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!]
http://www.vodvil.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...