St0k3r Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 acaba oyunu nerden temin edebilirim SI ile lutfen yardımcı olabilirmisiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 E yuh, 3 satir asagi bile bakmamissin ki? http://www.paticik.com/forum/view.php?id=34897[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 oyunu www.ukgames.com dan veya www.gameloaded.co.uk den sipariş edebilirsin... ikisi de getirio bir şekilde... bana da bugun geldi... ben ukgames den sipariş etmiştim... fiyat olarak burda biraz daha iyi zaten... neyse sen karar ver hangisinden sipariş edeceğine... ayrıca amazon.co.uk de olabilir tabi adres olayı biraz karışık onda germany yazmak flm gerekio uzun iş... ha bi de adres yazarken turkçe karakter kullanma...[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasonur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Direk vazgeçti adam :D[hline]Rolling, and throwing, consoling Everything that goes this far Joking and hoping, revolting All that shit that's who you are Hoping, and scolding, revolving Peel it back, reveal the scar Loathing, exploding, controlling This is what you really are Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 US versiyonu içinde dragon.ca veya chipsbits.com'dan getirtebilirsin. Ben chipsbits.com'dan fast shippingle 4 günde almıştım 2 oyunuda.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Zaten bu siralar avaturkte satmaya baslicak sanirim ama sadece us ben ya italy e dewam yada kaya go go go :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Hasan beyle (abiyle) konuştum bana dediği şu "Gold box yani SI+DaoC yeni çıktı amerikada 10 güne kadar elimizde olur" Bunu dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 fiyati nekadar olcakmis onuda biliomusun ? :) bide anlamadigim olay neden si ile birlikte satiolar illaha bende si war belki neolcak ? :([hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 nası yeni çıktı ya? ben 20 gün önce aldım SI + daoc[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 avaturkten ?[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Stoker? Meriç senmisin? eğer sensen ben sana teğmin edicem merak etme :)[hline]/s task Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heller Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: StJoe, 11 June 2003 03:01 tarihinde demiş ki: Stoker? Meriç senmisin? eğer sensen ben sana teğmin edicem merak etme :)[hline]/s task yok meriç bendim karıştırdın ona temin etme bana et :P şaka bi yana şu avaturkte bi satışa sunulsa hemen alıcam.tabi birde yurt dışı çıkışlarının düzelmesini beklemem lazım uff :( bu arada stoker sen nbldakimisin?[hline][b]* Never Feared Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 daoc+si olması çok kötü oldu ya ne güzel sadece us si alıcaktım of of[hline]Statto Tuni Bene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Sadece SI olarakta gelir herhalde.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 26$ felan bişi olacak gold daoc+si+faundations olucak diyorlar us version yeni çıkacak olan budur :)[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 us versiyonu daha mı ucuz. biz kargo dahil www.ukgames.com dan 70 milyon liraya aldık da[hline]Exc/Hib Sartre LvL 45 Eldritch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Valla oyunlar bana fast shippingle 4 günde geldi. DAOC+SI ayrı ayrı aldım. Toplam 120$ tuttu :)[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 SI nedir?[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar