Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 grafi2000'i yapan varol beyefendiden `buyuklere cizgifilm` konseptiyle yapilan bisiy bu. bugun 16.10da ilk bolumu yayinlandi, izleyen oldu mu? ben cok merak etmeme ragmen kacirdim, nasil buldu izleyenler?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hangi kanaldaydı?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
duende Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ben izlemedim ama mail gelmişti grafi2000den guzel bişiye benziyodu bidaha ne zaman olcak izleyelim bakalm[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 eh işte güzel bişey ama kesinlikle bikaç bölüm sonra kaldırılıcak[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh
duende Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 guzelse neden kaldırılsınki?[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 sırf bel altı espiriler. çocuklar için değildir umarım?[signature][hline]tuana...
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Büyükler içinmişde ille de çocuklar izler yane sonuçta çizgi:) Gerçe grafi çok güzel şeylere imza atmış olsada izliyemedım bende bidako bolum veya tekrar ne zamn?[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Öne çıkan mesajlar